Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Polévka z hlívy ústřičné

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme,přidáme nakrájenou hlívu a chvilku podusíme.Přidáme mletou papriku,zalijeme vodou,osolíme,opepříme,přidáme masox,vaříme,můžeme přidat i mrkev.Ke konci vaření zahustíme jíškou,dochutíme majoránkou,drceným česnekem a provaříme.

V případě,že necháme větší kousky hub,cibuli nakrájíme na větší kousky,přidáme opečený buřt a zahustíme,vznikne chalupářský houbový guláš.
autor: Silvinka    Poslední změna: 19.11.2007 09:56:53
Předchozí článek Rakouska fazolova polevka Další článek Polévka z vaječné jíšky
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×