Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: marocké kuře

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

4 kuřecí prsa, 1 lžíce medu, 1 lžíce oliv.oleje, 1 lžička mleté skořice, 1 lžička mletéh římského kmínu, 400 g konzerv.rajčat, 150 ml kuřecího vývaru, 200 g zelených fazolek, sůl, pepř, šťáva a kůra z 1 citronu

 

Na rozpálený olej vložíme nakrájená prsa, osolíme, opepříme, zakápneme medem a 5-6 minut opékáme na mírném ohni, přidáme rajčata a koření, zalijeme vývarem,  přidáme fazolky a citr. šťávu a kůru a přiklopíme, dusíme 8-10 minut.

 

Příloha: citronový kuskus

 

P.S. vařila jsem z kuřecích stehen rozporcovaných na půl, zapomněla jsem dát citron, a kuskus jsem použila celozrnný, a bylo to fantastické :)

autor: HankaŽ    Poslední změna: 06.04.2013 20:45:39
Předchozí článek Kuřecí prsíčka pod celerovou peřinkou Další článek Kuřecí kapsa z listového těsta
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×