Recept: Langoše

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

SUROVINY:

500g hladké mouky

2 kostky droždí

špetka soli

2 kávové lžičky cukru

necelých 400ml vlažného mléka

 

V mouce udělám důlek,dozdrobím droždí,přidám cukr a trochu vlažného mléka.Nechám vzejít kvásek.

Poté přidám zbytek mléka a sůl,promíchám a nechám kynout.Těsto jednou promíchám a nechám znovu nakynout.

Pak lžící vykrajuju bochánky,které nechám nakynout,rozválím a smažím.

Z této dávky je 8-9 langošů.

 

Mažem česnekem a sypem sýrem,ale fantazii se meze nekladou:-)

autor: tygřímáma    Poslední změna: 02.03.2012 11:39:28
Předchozí článek Hlíva na smetaně Další článek Kysané zelí v listovém těstě
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×