Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 221) - diskuze

Přidat nový příspěvek
  • Nové Frisco
    Bílé hrozno s lotosem je naprosto dokonalá chuť. Teď lituju, že jsem si koupila jen 2 lahvičky.
    tygřímáma   | 01.05.2013 19:18:31 | Reakcí: 4, poslední: 02.05.2013 11:23:40
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Hovězí pečeně z kýty
    Koupila jsem to v Globusu, ani nevím proč. Je to takovej bochníček v celku. Co bych z toho tak mohla udělat? Já hovězí vůbec nedělám, takže nevím. 
    danicka84   | 29.04.2013 10:15:16 | Reakcí: 6, poslední: 09.05.2013 08:59:32
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • peklo na talíři - co má za nemoc?
    Nevíte co tomu Romanu Vaňkovi je? Hodně se v tv prezentuje jako dobrý kuchař znalec apod.
    A já pořád koukám na ty jeho fleky na obličeji, jak má ty černé fleky kolem očí a na tvářích. Zajímalo by mě jestli někdo kdo ho trochu sledujete nevíte co má za nemoc nebo proč to má?
    dík
    medox   | 27.04.2013 20:11:05 | Reakcí: 8, poslední: 01.05.2013 20:53:47
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
      • \
        RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
        To je video? Mě to nejde spustit máme hodně pomalý internet. Nenapasala by jsi mi to prosím ve zkratce. prosím prosím. aspoň tu nemoc.
        medox   | 27.04.2013 20:20:50
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
          Mě tam normálně najelo info o tom pořadu, taky mám megapomalý internet...
          No má vzácnou formu atopického exému.
          polova   | 27.04.2013 20:29:59
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
            Aha, já to ani neotevřela tak juknu  děkuju

            Tyjo atopický exem mám já a vypadá to úplně jinak. Tohle mě přišlo že má v háji nějáký orgán. Tak jsem ráda že je to je jen exem.
            medox   | 27.04.2013 20:39:08
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
      Myslím, že je to jen pigmentový...
      Terča80   | 27.04.2013 20:25:21
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
      Je to pigmentovy, nejaky skvrny od slunce
      antara   | 28.04.2013 09:06:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
      Jí to vím.Byl někde v africe či kde a vypálilo mu či sluníčko,je rád,že to má alespon takhle v pohodě a vidí.
      Bylo o něm jako o tom úspěšném podnikateli,jak to dělá Vašut.

      Jinak lidi co mají tyhle modré fleky kolem očí mají nemocné játra.Podle léčitelu a makrobiotiku,ale on prý né,že to má od toho slunce.
      Honafa   | 01.05.2013 20:27:04
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: peklo na talíři - co má za nemoc?
      kdesi říkal, že to je nějaký ekzém.
      Gastrica   | 01.05.2013 20:53:47
      Reagovat | URL příspěvku
  • šveestkové knedlíky z Lídlu
    sem si konečně koupila, na vaše rady, že nemají chybu. Jako domácí je domácí, ale teda, mňamky, byla to dobrota, sice sem myslela, že fakt tam budou švestky místo švestkovo-skořicového pyré, ale těsto výborné, žádný bablavý a chuť celkově dobrá, jako krizovka fakt dobrý. ale už se těším na léto, na švestičky ze zahrady.
    ivulisek   | 23.04.2013 23:09:30 | Reakcí: 4, poslední: 24.04.2013 20:06:36
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: šveestkové knedlíky z Lídlu
      V mrazáku už švestičky nejsou? Já ještě zásobičky mám 
      tygřímáma   | 24.04.2013 06:38:46
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: šveestkové knedlíky z Lídlu
        Aničko, nejsou, ale ze dvou důvodů, tu pokud se ze švestek udělá něco jiného než kvas, tak je to plýtvání a za druhé, mám jen jedno a půl šufle v mrazáku, sem ráda, že tam mám králíčky a něco ze zeleniny s mamčiny zahrádky a mám plno 
        ivulisek   | 24.04.2013 07:30:44
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: šveestkové knedlíky z Lídlu
      Jsem ráda,že chutnali.
      Mi ten vnitřek chutná a i když si budu dělat knedlíky svoje-náplň udělám takovou.Není to úplně pyré spíše pokrájené na pidi kostičky.
      Honafa   | 24.04.2013 20:06:36
      Reagovat | URL příspěvku
  • strojek na těstoviny
    chci si koupit strojek na těstoviny, už delší dobu po něm toužím, máte někdo nějaké dobré rady a tipy?

    chci si objednat tento:
    http://www.zasilkovyobchod.cz/eshop-strojek-na-nudle-s-nastavci-230471.html

    HankaŽ   | 23.04.2013 20:04:36 | Reakcí: 7, poslední: 24.04.2013 20:05:10
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: strojek na těstoviny
      http://aukro.cz/strojek-na-nudle-mechanicky-dop07117-i3197664440.html
      ja jsem mamce koupila tenhle, je spokojena maximalne, teda to pouziva jen na nudle do polivky, s timhle si to jen vyvali (a to si chvali uplne maximalne) a pak si nudle kraji rucne, i pri nastaveni nejmensi moznosti ji ty nudle prijdou tluste, a my jsme zvykly opravdu na tenounky nudle
      chezzie   | 23.04.2013 20:58:40
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: strojek na těstoviny
        díky, když já chci právě všechny možné nástavce - na špagety, široké nudle a ravioly   když už tak už  
        HankaŽ   | 23.04.2013 21:00:46
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: strojek na těstoviny
          na tom jejim jdou špagety a nudle podle nastaveni... ravioly by mamka asi nedelala     takze ji opravdu staci,
          hlavne si chvali jak je to za chvili vyvalene, a krasne tenounke, oproti valeni klasickym valeckem
          chezzie   | 23.04.2013 21:03:11
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: strojek na těstoviny
            no právě, to válení je šílené
            HankaŽ   | 23.04.2013 21:19:30
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: strojek na těstoviny
              Ja si ho chci koupit a doufám,že budu tím válet i jiná těsta třeba na vánoce nebo kynuté.
              Honafa   | 23.04.2013 21:56:18
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: strojek na těstoviny
                hmm,to mě nenapadlo válet v tom těsto na cukroví, to je dobrý nápad  

                už jsem si ho objednala, tak se těším až dorazí  
                HankaŽ   | 24.04.2013 20:05:10
                Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: strojek na těstoviny
      podobny mam uz par let a jsem spokojena
      Liberte   | 24.04.2013 07:05:32
      Reagovat | URL příspěvku
  • hliva ustricna
    holky nejake recepty osvedcene?
    Andrea81   | 22.04.2013 16:25:31 | Reakcí: 9, poslední: 23.04.2013 19:36:37
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • ranni ptace
    ulovi dost..dneska kure ,z bio farmy,melo 2,8 kg..jeste meli dalsi posledni 3..a to jsem tam byla pred 8 rano cestou na postu..no upecu ho na 2x a jeste zustala kostra na polevku..proste obrisko     
    Liberte   | 22.04.2013 09:38:02 | Reakcí: 3, poslední: 23.04.2013 08:35:00
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • žmolenka, drobenka
    Jak je možné, že někdo dělá žmolenku z polohrubé mouky a pískového cukru a někdo z hrubé a z moučkového ???? Proč na to prostě není jeden recept ?? Čemu má pak člověk věřit ?? Jak jí děláte vy ???
    lucie73   | 21.04.2013 11:46:01 | Reakcí: 12, poslední: 24.04.2013 00:29:46
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Z toho co mám,přidávam na radu tygřice skořici.
      Honafa   | 21.04.2013 12:04:44
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: žmolenka, drobenka
        udělala jsem jí teda z polohrubý a z krystalu, doufám že se mi nevysype z koláče jako vždycky. Nebo mě to snad fakt donutí kupovat i hrubou mouku 
        lucie73   | 21.04.2013 12:55:02
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Polohrubá, tuk a pískový cukr (+ skořice, mamka přidává kokos).
      Hrubé mouky spotřebuju tak 1 - 2 kg ročně.
      tygřímáma   | 21.04.2013 13:52:16
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      polohrubá mouka, hera, cukr písek, nebo krystal :-)
      corelia   | 21.04.2013 14:00:36
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Hrubá, moučkový cukr, máslo a vanilkový cukr.
      zanlena   | 21.04.2013 20:20:33
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Polohruba, maslo, krystal/krupice. Hrubou mouku doma nemivam, knedliky delam jednou za uherak a na nic jineho ji neuziju
      antara   | 21.04.2013 21:38:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      hrubá mouka, moučkový cukr a máslo nebo hera, tyjo jsem překvapená že ji někdo dělá z krystalu  
      Courtney   | 22.04.2013 10:34:03
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      máslo + ph mouka + krupicový cukr  
      jezurka   | 23.04.2013 15:41:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Já ji dělám tak, že v kastrůlku si rozehřeju máslo do něj dám cukr krystal a nakonec polohrubku nebo hrubku ( co je doma )to vše pak opražím . DĚlám si ji víc a dávám do mrazáku.Pak je to šup šup.
      Zavadilka   | 24.04.2013 00:29:46
      Reagovat | URL příspěvku
  • vepřová pečeně
    Mám pořádnou flákotu vepřové pečeně s kostí a potřebovala bych recept jak jí udělat, poradíte ?
    lucie73   | 19.04.2013 18:14:57 | Reakcí: 7, poslední: 23.04.2013 15:42:34
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: vepřová pečeně
      hezky bych jí upekla vcelku s s kořením,nebo bylinkama a se zelíčkem a knedlíkem
      Gigi   | 19.04.2013 18:48:16
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: vepřová pečeně
      Ja bych ji strčila do pečícího sáčku a pak bych jí krájela na úplně tenké plátečky.Které bych ještě opekla v sosíku,at chytnou barvičku.
      Honafa   | 19.04.2013 18:55:47
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: vepřová pečeně
      Sůl, pepř, kmín, cibule, podlít a péct. Podlévat a polévat. Knedlíček, zelíčko, pivíčko
      tygřímáma   | 19.04.2013 20:09:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: vepřová pečeně
      já bych ji pekla v celku posypanou bylinkama (rozmarýn,tymián,šalvěj,česnek) a k tomu šťouchané brambory s cibulkou a slaninou a nebo péct také vcelku s cibulí a kmínem a k tomu zelí a knedlíky a pivko  
      HankaŽ   | 19.04.2013 21:10:21
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: vepřová pečeně
      Řízky    .
      Máme rádi tzv. Vídeňáky (tak tenké, že je přes ně vidět do Vídňa)  .
      polova   | 20.04.2013 17:19:03
      Reagovat | URL příspěvku
  • Zbytečností
    Máte doma jídlo co stejně nebude jíst?A co nejčastěji vyhazujete?
    Ja ted vyhodila půlku mrazničky,hlavně ovoce,kdo ví jak tam bylo dlouho.Občas po vyhazuji i věci ze špajzu.
    Většinou vyhazuji věci co jsem dostala,šetřím si to a nakonec se to zkazí.
    Honafa   | 17.04.2013 11:45:23 | Reakcí: 12, poslední: 21.04.2013 14:50:15
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      my moc nevyhazujem- to uz musi byt aby se neco vyhodilo.. co si pamatuju naposled nanukac z lonska- se tam nak zapomel..
      amalie2011   | 17.04.2013 11:49:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      vyhazuji co dostanu a proste to u nas nikdo neji..lito mi to neni...jinak na 99% co nakoupime ,to spotrebujeme..
      Liberte   | 17.04.2013 12:36:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      Snažím se nakupovat tak, aby nevyhazovala. Jedná se spíše o vyjímku
      tygřímáma   | 17.04.2013 14:16:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      No občas taky schrańuji nějaké "poklady" co jsem dostala a pak to nakonec stejně vyhodím, nejčastěji se jedná o kompoty, neb u nás se to moc nejí a ony se zpravidla zkazí :-) Pak občas věci z mražáku - zbytky co jsem zamrazila nenapsala co to je a datum, případně tam zapadly :-)
      moninif   | 17.04.2013 18:58:49
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      Bonboniéry.     
      Evulik25   | 17.04.2013 19:42:06
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Zbytečností
        ty rozdávám dál   (ale vždy přemýšlím abych nedala někomu nějakou kterou dal on nám   )
        HankaŽ   | 19.04.2013 08:02:54
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      Sladkosti, bonbony... děti toho dostávají neskutečná kvanta, takže to přebírám, nechávám to, co mají rádi a ostatní vyhazuji nebo teda teď to nosím dětem na angličtinu do školky jako odměnu :))) Někdy si vezme Tom do práce...
      nadule1   | 17.04.2013 19:55:04
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Zbytečností
        jojo, sladkostí dostává Nikča až moc, takže je pěkně rozdávám dalším dětem   (doufám, že se to můj taťka nedozví   )
        HankaŽ   | 19.04.2013 08:03:52
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      boužel občas vyhazuju vařené jídlo, co nedojíme   ale snažím se nevyhazovat.. naučila jsem se dojíst za Bety jogurty a přesnídávky..
      pak likviduju hnusné sladkosti a rádobyčokolády, bezmilosti i velikonoční a mikulášské figurky, to se většnou nedá sníst
      jinak se snažíme neplýtvat  
      jezurka   | 18.04.2013 17:53:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      snažím se vše spotřebovat, asi moc nevyhazuji, sladkosti co dostává Nikča nadmíru rozdávám dál, špajz procházím pravidelně abych hlídala datum spotřeby, nedávno jsem povyhazovala vanilkový cukr a puding.prášek a podobné věci s prošlou lhůtou
      HankaŽ   | 19.04.2013 08:06:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      u me je to vetsinou varene jidlo. Zbyde vzdy tolik,ze to je tak pul porce,co s tim? I kdyz nahodou zbyde vic, nestaci to pro vsechny,tak varim dalsi den cerstve a to z predchoziho dne nikdo nechce
      plaz   | 19.04.2013 08:10:18
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zbytečností
      tvaroh a smetana. Už jsem si to zakázala kupovat  skoro vždy to vyhodím a to s tím mám velké plány.

      Potom mi hodně zhnije zelenina co koupí že na něco bude pak to neuvařím a nevím co s tím....

      Jo a pak ještě kompoty my rád mutují. Na něco použiju půlku a se zbytkem nevím co by.
      medox   | 21.04.2013 14:50:15
      Reagovat | URL příspěvku
Přidat nový příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×