Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 218) - diskuze

Přidat nový příspěvek
  • Maso - NEmaso. Nechutné.
    Vypadá to jako maso, najdete ho v regále s masem, ale o 100% maso se nejedná. A pozor, tentokrát nejde o křehčené kuřecí prsní řízky! Jde o maso vcelku i o mleté vepřové i hovězí plec, do kterých se přidává voda a další přídatné látky. Nechce se vám tomu věřit?

    My jsme si dnes chtěli udělat špagety s mletým masem a rajčatovou omáčkou. Když jsme maso vybalili, vyvalil se na nás takový octový puch,..., a zakrátko letělo maso do koše.
    Objednali jsme si dovážku pizzy, abychom nebyli o hladu.
    A teď jsem na internetu našla toto video o mase nemase Peklo na talíři televize Stream.cz, mrkněte se zde: http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/zaujalo-nas/35982-sizene-maso-pozor-tohle-bezne-prodavaji-v-obchodech

    Už se Vám také stalo, že jste si koupili předražené nemaso?
    kvetasamkova   | 24.03.2013 14:19:28 | Reakcí: 12, poslední: 28.03.2013 07:01:09
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
      Mě se tohle stalo s mletým masem z Alberta. podíl masa byl jen 46%, zbytek byla voda a další "lahůdky". Od té doby si melu maso sama doma a vím, co jím.
      tygřímáma   | 24.03.2013 14:43:02
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
        Manžel ho také koupil v Albertu...
        Sama si mlet maso nezvládám, mrňous by mi do toho sahal, a věřím, že by i ochutnával.
        Chtěla bych si nechat mlet maso u řezníka, ale přímo na počkání, abych viděla, co tam dává. Jenže u nás je mletí masa na objednávku do druhého dne.
        kvetasamkova   | 24.03.2013 14:48:17
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
        Jen 46%??  To je šílené.My už jsme si taky začali mlít radši doma.
        veverka77   | 24.03.2013 17:10:29
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
        Aničko, taky jsem kdysi koupila, super levné. Už nikdy. Navíc už čtu složení i u masa. Jak to není 100% tak neberu. Zrovna u toho "mletýho" to psaný je.
        iridales   | 25.03.2013 11:33:06
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
      Nechávam si mlít u řezníka.Alberta jsem měla jednou a už nikdy více.
      Honafa   | 24.03.2013 21:30:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
            jeste lepsi je zelenina      a ovoce..vino,citron atd,,napustene vodou oznacene jako ovocna potravina      mlete si delam sama a protoze je maso v supermarketech hnusne,kupuji u malych rezniku a zatim jsem na krehcene nenarazila
      Liberte   | 25.03.2013 10:59:30
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
      Celkově nesnáším balené maso z obchoďáků. Jsem ráda když teď víc vařím máme u nás dobrou masnu kde mají maso nádherné, včetně mletého.
      Ady.S   | 26.03.2013 19:26:34
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
      kupuju maso ve zdejší masně, která je fakt dobrá a i mleté maso mi tam melou před očima, takže tak. ale několikrát sem si koupila mleté ve šparu,a taky dobrý, ale nejlepší je z té masny
      ivulisek   | 27.03.2013 09:38:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Maso - NEmaso. Nechutné.
      já kupuji jen maso v Kaufu,a tam si vždycky čtu co to je...a nebo potom u nás v masně.
      Zuzbr   | 28.03.2013 07:01:09
      Reagovat | URL příspěvku
  • jablečné knedlíky
    znáte? dneska mi přišlo mailem a uvažuju, jestli to zkusit?  

    Jablečné knedlíky - nejjednodušší na světě

    POTŘEBNÉ PŘÍSADY
    pro 4 osoby: asi 4 středně velká jablka, hrubá mouka - to je opravdu všechno

    POSTUP PŘÍPRAVY
    jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. smícháme s hrubou moukou, nepíšu schválně kolik, protože každé jablko je jinak velké a šťavnaté, musíte rukama uhňácat prostě knedlíkové těsto. Knedlíky vyrobíme jen tak velké, aby se daly schovat v dlani, cca pingpongové míčky - aby se dobře provařily.

    Vhodíme do symbolicky, jen pár zrnky soli osolené vroucí vody a uvaříme.
    Knedlíky vytáhneme asi 3-5 minut poté, co vyplavou. Krásně voní, jsou sladkokyselé, dají se jíst i samotné.

    Můžeme je podávat s čímkoli co máte rádi, polité máslem, s cukrem a skořicí, kysanou smetanou... mákem... posypané nebo obalené osmaženou strouhankou, u nás teda vedou u chlapů s tvarohem (může být i strouhaný) a grankem, já je mám ráda se strouhaným perníkem.
    jezurka   | 21.03.2013 17:22:06 | Reakcí: 15, poslední: 25.03.2013 07:30:03
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • mleté maso
    co s ním vse deláte..dneska ho mám vytáhle z mrazáku,ale umim z nej sekanou(karbose) nebo ho davam ke spagetám.. co este se dá udelat z ml.masa- neni to tezky, zvládnu to i ja,coby nevaric... dííky:o)
    amalie2011   | 21.03.2013 07:37:02 | Reakcí: 28, poslední: 22.03.2013 13:42:19
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Velikonoční speciality
    Děláte nějaké velikonoční speciality, popř. jaké?

    U nás klasika - mazanec, po velikonocích vajíčková tlačenka (na tu se těším), velikonoční nádivka s kopřivami (letos nevím, kde je vezmu, když je furt zima).
    tygřímáma   | 20.03.2013 17:30:35 | Reakcí: 19, poslední: 24.03.2013 14:18:22
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      Ja na každé velikonoce dělám asi 100 chlebíčku-Pěkně salát,šunečka...A to jíme celý den,ani nevařím.Jí to i návštěvy.
      V neděli předtím letos asi udělám svíčkovou,mám na ní chut.
      Taky napeču linecké vajíčka a ty taky davám jako výslužku. Jinak ani nic speciálního.Mazanec,beránka kupuji.
      Honafa   | 20.03.2013 19:10:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      joo velikonoční nádivka taky jsem si dneska říkala kde najdu kopřivy 
      Rowdynka   | 20.03.2013 19:21:22
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      sem s koprivama total v haji..kdy budu delat nasi oblibenou koprivovou polevku? kde je nasusim do sirupu? jak udelam vel nadivku??:(

      jinak mazanec, beranek, vajicka na vsechny zpusoby:o)
      amalie2011   | 20.03.2013 19:31:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      tradičně mazanec a bochánky,obarvuju vejce,br salát a řízek a z toho pak pár chlebíčku,pak vajíčkový salát
      Gigi   | 20.03.2013 20:01:17
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      babicka navic jeste jidase... ja jen mazanec a vajickovou tlacu... na zbytek jezdime k babi nebo maminam
      chezzie   | 20.03.2013 20:08:19
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      Zatím nemáme, na Velikonoce moc doma nejsme. Ale snažím se o mazanec tady z bolu, letos bude premiéra na beránka. K tomu jsem koupila tvořítka na velikonoční úlky od tescomy. A pak ještě perníčky, jinak nic moc neobvyklého.
      Ady.S   | 20.03.2013 20:43:29
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      My na Velikonoce jezdíme ke tchýni, takže já nic, kromě nádivky. Ona jí moc neumí a bez ní nejsou Velikonoce.  
      Tchýně peče beránky a barvíme vajíčka. Já doma z těch vajíček pak dělám pomazánku nebo salát nebo tláču, podle toho kolik jich máme.
      Mazanec miluji, ale tchýně ho nedělá a já ho zatím nezkoušela.
      sazicka   | 21.03.2013 13:52:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      tak nás beránek a mazanec, letos chci zkusit ty zajíčky. jinak z vajec nic, já je nemusím
      ivulisek   | 22.03.2013 13:43:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      ne nedělám nic,my nějak ty velikonoce neslavíme.možná jen upeču nějaký zákusek
      Zuzbr   | 23.03.2013 07:13:28
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      Děláme klasiku: kopřivovou nádivku s uzeným, pečeme jehněčí, pokud ho seženeme, letos bohužel nemáme. Ze sladkého beránky, jidáše, mazanec a perníčky pro koledníky.
      Dana S   | 23.03.2013 19:07:39
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      beránek - ten musí být  
      skořicové a ořechové šneky s kakaem
      cibulový chleba se zapečenou klobásou nebo uzeným
       
      někdy pečem perníčky nebo nějaké cukroví nebo něco nevelikonočního
      jezurka   | 23.03.2013 19:55:44
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      sakra vždyť nerostou kopřivy! já přijdu o nádivku  
      HankaŽ   | 24.03.2013 10:12:28
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Velikonoční speciality
      Anoooo! Tradicne zahajujem grilsezonu na chalupe pocasi nepocasi. Spikovana jehneci kyta cesnekem a rozmarynem, jehneci kotletky v jogurtu. K tomu rozpecene bagety a babyspenat se zakysankou a cesnekem. Mama pece famozni nadivku. Koprivy budou prekerka no. Ostatni kupujeme.
      Terča80   | 24.03.2013 10:43:29
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Velikonoční speciality
        Ty jo, vy si přímo žerete a já slintám jako blázen.      
        Já teda jehněčí ještě nikdy nejedla, ale zní to famózně. Mňam.
        sazicka   | 24.03.2013 14:18:22
        Reagovat | URL příspěvku
  • bazalkové pesto
    koupila sem si onehdá bazalkové pesto v DM. je to taková malá sklenička. jak se to používá?? vím, že Honafa a osatní ste tu tenkrát psaly, že ty pesta používáte, tak prosím info jak se to používá do čeho a které je ještě dobré. děkujííí
    ivulisek   | 20.03.2013 14:14:54 | Reakcí: 16, poslední: 21.03.2013 19:02:06
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: bazalkové pesto
      Z DM je vyborny. Davam ho do spaget, na to parmazan...miluju to. Nebo jim potru steaky, na to cherry rajcata a cheddar a zapect pod gril. I do kase se pesto vmichava. Nebo na hovezi carpaccio.
      Terča80   | 20.03.2013 14:20:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: bazalkové pesto
      Do špaget je to fantazie.
      tygřímáma   | 20.03.2013 14:47:45
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: bazalkové pesto
      Já používám bylinkové pesto do smetanovo bylinkové omáčky na lososa.
      foREVer   | 20.03.2013 15:55:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: bazalkové pesto
      Do všeho. 
      Honafa   | 20.03.2013 17:00:05
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: bazalkové pesto
        Kde ho kupuješ?
        tygřímáma   | 20.03.2013 17:25:57
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: bazalkové pesto
          Dmku za skoro 50kč,nebo pšt v Lídlu za 23kč. Bych řekla ,že to Lídlové je lepší.Ted jsem zrovna dojedla caprese tam si toho dávam vrchovatou lžíci.
          Honafa   | 20.03.2013 18:55:52
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: bazalkové pesto
            Já mám právě to lidlácké 
            tygřímáma   | 20.03.2013 19:04:58
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: bazalkové pesto
              Aničko a kde to lídlácké mají, já se dívala a nenašla sem, tak možná špatně kukám
              ivulisek   | 20.03.2013 19:32:43
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: bazalkové pesto
                Když byl italský týden, tak ho měli ve speciálním italském stojanu. Ani nevím, zda ho mají standartně pořád. Gábi, mají?
                tygřímáma   | 20.03.2013 19:37:43
                Reagovat | URL příspěvku
                • \
                  RE: bazalkové pesto
                  a jo. no mohl by zase být, já si tenkrát při tom týdnu koupila drcená rajčata, opravdu 99% rajčat. to bylo žrádlo, sháněla sem to pak po všech lídlech, ale už nikde nebyly a pořád čekám a itálie nikde. ale až to příjde, skoupím to vše 
                  ivulisek   | 21.03.2013 08:00:13
                  Reagovat | URL příspěvku
  • jáhlová kaše a luštěniny
    Koupila jsem pytlík jáhlů a chci si z toho udělat kaši. Jsou to takové maličké tvrdé kuličky  Jak z toho udělám kaši? Co se do ní dá ještě dát aby byla dobrá a zdravá?

    Jaké jiné využití jáhly ještě mají a k čemu se hodí jako příloha.

    A ještě podotázka jak upravujete a do čeho či s čím děláte červenou čočku a fazole? Dala jsem se na luštěniny zase tloustnu  jojo efekt asi. A taky jsem taková furt přichcíplá a nebavějí mě jako jediná příloha brambory či rýže  Ale moc si s těmahle pro mě v podstatě nevýma surovinama nevím rady.
    medox   | 18.03.2013 20:00:40 | Reakcí: 15, poslední: 20.03.2013 14:27:34
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      http://www.toprecepty.cz/recept/25447-jahlova-kase-s-ovocem/
      zkusila bych to asi tak nejak - jen bych ty jahly radeji sparila,pisou pod horkou vodou, ale aby to pak nebylo horke (to pisou i na sacku s jahlama)... ale nevim, jahly mam doma a uz peknou dobu se chystam na jahelnik
      chezzie   | 18.03.2013 20:35:02
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      Jáhli dávám do rizota - dva díly rýže, jeden díl jahel a jeden díl pohanky.
      Ady.S   | 18.03.2013 21:03:36
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      Muj tatka známy to makrobiotik si dělá hnusnou jahlovou kaši na snídaní na sladko-uvaří ji ve vodě a pak tam vykype kompot.
      Honafa   | 18.03.2013 21:14:38
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: jáhlová kaše a luštěniny
        Nooo to není co jsem si představovala  já bych z toho chtěla udělat kaši a pak třeba ovoce či tak, ale asi čerstvé nebo ořechy...ale nevím jak se dopracovat k té kašoidnosti.
        medox   | 18.03.2013 21:26:56
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: jáhlová kaše a luštěniny
          Myslím si,že to dal na sítko,propral to pod tekoucí vodou a pak to nějak spařil a pak už vařil kaši.Se poptám.Z té hnusné makrobiotiky sním vše,až na jáhly,ty jsou pro mě fakt hnusné.
          Teplé ještě jak taž,ale on to jedl i studené-místo buchet tak tu kaši s ovocem.
          Honafa   | 18.03.2013 23:14:09
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      S jáhlama neporadím, ale z červené čočky vařím nejčastěji polívku. Na másle podusit na jemno nastrouhanou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev a celer), pak zalít vodou, přidat červenou čočku (močím jen chvilku, než se podusí ta zelenina) a vařit do měkka. Na zahuštění přidávám kuskus, pak dochutím -osolím a opepřím. Fazole bílé mám ráda buď v rajské omáčce s klobáskou a chlebem nebo na leču, kde přidám trochu chili.
      moninif   | 18.03.2013 21:22:18
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/bezmasa-jidla/=/v/4084

      Z červené čočky dělám tohle, je to výborné a rychlé. Měly jsme zrovna včera 
      tygřímáma   | 19.03.2013 06:37:52
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      jahly nejime..ale cervena cocka jen do polivky u nas..s pohankou, to je pak dobrota:o)
      amalie2011   | 19.03.2013 08:21:29
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      cervenou cocku bud sudenou na salat,nebo teplou ,rozvarenou a k tomu volske voko ,uzene atd..fazole mam nejradeji chilli con carne,ale pak je davam i do salatu a pak miluji velke bile rozvarene v hovezim vyvaru a k tomu prave to hovezi maso
      Liberte   | 19.03.2013 12:07:38
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: jáhlová kaše a luštěniny
      jáhlovou kaši miluju, dám vařit mléko, trošku soli a cukr (jak máš ráda sladké) a dám jáhly a vařím a míchám, až sou jáhly měkké, přidám i kousek másla, dýl to trvá. já si to pak posypu grankem, ale dobré je to pokapat javorovým sirupem, dát si tam ovoce, oříšky. jak chceš
      jinak já je používám hodně, do polévky, se zeleninou jako rizoto. ve školce sem teď viděla recept jáhlové knedllíky, tak to zkusím.
      ivulisek   | 19.03.2013 20:57:29
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: jáhlová kaše a luštěniny
        brrr 
        Honafa   | 19.03.2013 21:26:22
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: jáhlová kaše a luštěniny
        Ja je ted koupila pro Di do prikrmu. Pohanka ji jela, tak chci zkusit tohle. Myslis, ze staci hodit do vody, rozvarit a mixnout?
        Terča80   | 20.03.2013 14:23:32
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: jáhlová kaše a luštěniny
          myslím si, že to ani nemusíš mixovat, když to uvaříš víc. já si pamatuju, že sem malýmu kupovala v DM přesnídávaky ty jejich a tam byli právě ovoce s jáhlamy a kuskusem a malý to miloval
          ivulisek   | 20.03.2013 14:27:34
          Reagovat | URL příspěvku
  • Poradíte, kamarádky?
    Právě mi umřela moje kamarádka pekárna. Na závadu jsem přišla, ale náhradní díly už nejsou, pekárna se už nevyrábí. Takže si k narozkám koupím novou pekárnu. Otázka je jakou? Poraďte mi, prosím.
    tygřímáma   | 18.03.2013 11:43:01 | Reakcí: 14, poslední: 19.03.2013 10:25:18
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Brokolicová polévka, rajská omáčka s těstovinami a ke svačině rohlíky jako peříčko od Tygřímámy, bylo jich 16 a už není ani jeden  
    Dana S   | 16.03.2013 19:42:37 | Reakcí: 2, poslední: 16.03.2013 19:51:57
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • dušená-vařená rýže v mikrovlnce
    vaříte někdo?
    Nedávno se tady psalo o rýžovaru (nebo parním hrnci) a ted jsem se na netu dočetla o vaření rýže v mikrovlnce 
    Fakt super.
    Navíc jsem vzkoušela recept od Tygřímamky knedlík z mikovlnky a musím teda uznat,že to šetší fakt čas     
    http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/prilohy-salaty/=/v/2897

    Člověk ani neví,že mikrovlnka umí tolik dobrých věcí   
    Jen si musím pořídit více mís,ve které se dají tyhle jídla dělat.
    Udělala jsem to jen v malé ohnovzdorné míse,takže rýže tak na 2porce 
    Něco si pořídím většího 
    káččč   | 15.03.2013 10:42:28 | Reakcí: 13, poslední: 20.11.2018 14:44:55
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
      jo,obcas,kdyz byli moc mali,tak porad,protoze jsem se nebala ze se spali apod...i brambory,i jsem pekla a vlastne skoro vse varila v ni
      Liberte   | 15.03.2013 11:42:33
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
        fakt?
        Takže to není škodliví ani pro malé děti,vaření v mikrovlnce?
        to by mě docela zajímalo.
        Někde jsem slyšela,že to není zdravé,
        jenže se už v dnešní době bohužel bez mikrovlnky neobejdeme 
        káččč   | 15.03.2013 11:59:00
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
      Jo mamka ani ryzi jinak nevari. Da do sklenene formy, vodu a ma to rychleji nez v hrnci. Knedlik uz jsem taky parkrat delala je super
      antara   | 15.03.2013 12:27:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
      Máme microvlnku s funkcí vaření v páře, takže dělám rýži tam. Myslím, že by to šlo i v normální. Originální mísa na rýži časem přestala těsnit, tak používám skleněnou ohnivzdornou mísu. Mám raději dušenou než vařenou. Dejte tip, která rýže vám chutná, já si poslední dobou nemůžu nějak vybrat.  
      stankag   | 15.03.2013 13:50:31
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
      jojo mám doma kuchařku do mikra z dob mých studií..     
      občas dělám brambory či dušenou mrkev...jinak ohřívám asi tak od 1 roku hokám mlíko
      Zavadilka   | 16.03.2013 20:40:30
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
      Jak se vaří rýže v mikrovlnce? Ráda bych to vyzkoušela :)
      medox   | 18.03.2013 20:02:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: dušená-vařená rýže v mikrovlnce
      Já mám přímo takovou sadu na přípravu rýže v mikrovlnce, když spěchám je to fakt super https://www.kulina.cz/sada-na-pripravu-ryze-a-obilnin-v-mikrovlnne-troube-m-cuisinetm
      LindaKo   | 20.11.2018 14:44:55
      Reagovat | URL příspěvku
  • Mozzarela
    Máte jí rádi? Kde všude jí používáte?

    Já jí ráda mám, ale vlastně si z ní dělám většinou jen rajčata..
    sazicka   | 13.03.2013 20:25:55 | Reakcí: 12, poslední: 16.03.2013 21:54:05
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      Ja ji ještě dávam do paprik a zapíkám,pak si s ní dělam toustíky v troubě,na pizzu,na sýrový koláč.Do plněných baget.
      Honafa   | 13.03.2013 20:33:51
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      Já taky, jen capresse. Teď chci vyzkoušet pizza muffiny od Ivuliska, tam se dává
      tygřímáma   | 14.03.2013 06:56:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      Nejvíc do salátů.  
      Evulik25   | 14.03.2013 08:44:38
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      klidně si ji dám jen tak do huby.
      Dělám salát, na pizzu, na chleba, holkám na rohlík, ty taky mocarelu milujou.
      zajic   | 14.03.2013 12:53:55
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      máme a moc. saláty, pizza, cokoliv zapečeného - maso, těstoviny, zelenina. dítě miluje rajskou polívku z mozzarelou.
      Emma123   | 14.03.2013 13:08:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      Já to jím samotné.
      polova   | 14.03.2013 13:09:48
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      treba na zapeceny kotlety (kotlety osolit opeprit, obalit v hladke mouce a zprudka osmahnout na panvi, pak prendat do pekacku s trochou oleje, poklast rajcaty, mozarelou, posypat provensalskym korenim, zapect)
      jinak na caprese, do zeleninovych salatu, na pizzu
      chezzie   | 14.03.2013 13:24:13
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      Taky ji nejvíc miluji s rajčaty, ale jinak ji klidně nacpu do salátu, na pizzu, na chleba ji ale moc moc nemusím.
      moninif   | 14.03.2013 23:15:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      já ji miluju, sním ji jen tak, enbo caprese (nebo jak se to píše), na pizzu, jen tak do rohlíku, muffinky, zapíkaný těstoviny. prostě ju nacpu kamkoliv to jde
      ivulisek   | 15.03.2013 09:14:11
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Mozzarela
      Mozarelový kuličky jsou vynikající v těstovinách...čerstvý rajský na drobno, cibulka a capari...na konec kule a je hotovo.
      Občas dávám do toustu.
      Zavadilka   | 16.03.2013 20:41:39
      Reagovat | URL příspěvku
Přidat nový příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×