Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 124) - diskuze

Přidat nový příspěvek
  • Babovka jinak
    Uz jste si nekdy zkusily do obycejneho testa na babovku nastrouhat margot cokoladu a klasicky upect? Vrele doporucuju   (a kdyztak ji nebarvete kakaem, at neni dvoubarevna, staci nechat zlutou, cokolada se vam o zbytek postara sama).
    happy   | 03.05.2011 13:16:29 | Reakcí: 4, poslední: 04.05.2011 13:45:13
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Holky, jak casto chodite nakupovat?
    happy   | 03.05.2011 11:49:40 | Reakcí: 17, poslední: 04.05.2011 21:12:31
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      pečivo denně, jednou za měsíc zajedeme do města na velký nákup
      HankaŽ   | 03.05.2011 11:51:13
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      no... to jsi mne zaskočila.... vlastně asi denně. občas vynechám.... když se mi povede nakoupit víc věcí a kluci to hned nesežerou... a tak jednou za 2 měsíce se vyhecuju do makra pro maso, mléko, víno a další těžké nezbytnosti ... to nechám kromě masa v kufru auta a vencovi zahlásím, at si to vynosí a uklidí.
      lucicína   | 03.05.2011 11:56:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Velký nákup jednou týdně,potom několikrát do týdne zelenina a pečivo
      Andělka   | 03.05.2011 12:29:05
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Přesně jako Andělka
      tygřímáma   | 03.05.2011 12:31:31
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Velký nákup cca jednou za měsíc, pečivo a podoný věci obden, ovoce s zeleninu jednou za týden..
      mtina   | 03.05.2011 12:52:39
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Velký nákup tak jednou za týden, za 14 dní. Pečivo vozí každé ráno čerstvé Vašek, jako meloucha rozváží pečivo.
      angieblack   | 03.05.2011 13:34:02
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      tak různě, někdy každý den, ale většino spíš ob den. někdy děláme větší nákup o víkendu, někdy ne. a jednou zhruba za čtvrt roku velký nákup trvanlivých věcí v makru.
      zuzka83   | 03.05.2011 15:18:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Pečivo denně. Uzeniny a sýry podle potřeby tak obden. Trvanlivé potraviny nakupuji, když dochází zásoby a já mám cestu kolem hypermarketu. Asi tak 1 za měsíc nebo dva měsíce.
      zanlena   | 03.05.2011 16:04:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Jednou za týden velký nákup a pak pečivo denně nebo obden...podle toho jestli něco zbyde:)
      luciasek84   | 03.05.2011 16:06:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Ani se neptej. My skoro každý den. nemáme auto, ani mrazák a máme malou ledničku. Takže každý den takový měnší nákup většinou potravin jen na další den  Dost se to prodraží protože pokaždé si tam přihodíme pár blbostí. Až se přestěhujeme budem krám daleko. Takže plánujeme jednou týdně velký nákup autem a třeba jen v místě dokoupit rohlíky nebo když něco fakt akutně dojde. Ale žádné nakupování každý den.
      medox   | 03.05.2011 16:12:38
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Zhruba jednou za týden se mi podaří někoho předsvědčit ,aby mě vzal nakoupit.Tak,že taky velký nákup 1 týdně a pak podle toho jak vylezu ven.Což pravě ven nelezu at neutrácím.Jak tu není Martin tak mužu víc improvizovat a ,když třeba není pečivo tak uvařím polívku atd.
      Snažím se každý čtvrtek udělat víkendový nákup a to už mám sepsané a jedu podle seznamu.Ve čtvrtek taky kupuji maso.
      Honafa   | 03.05.2011 18:56:14
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Jako Andělka.
      Pralinka   | 03.05.2011 19:38:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Podle potřeby a aktuálního stavu doma. Většinou tak jednou za dva tři dny, někdy vydržíme bez nákupu i déle :-) To pak většinou ten nákup ale stojí za to.
      moninif   | 03.05.2011 22:56:13
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      dvakrát až třikrát do měsíce větší nákup, menší nákup častěji dle potřeby.
      corelia   | 04.05.2011 21:12:31
      Reagovat | URL příspěvku
  • Římský hrnec
    Máte někdo? Potřebovala bych poradit.
    angieblack   | 03.05.2011 08:19:04 | Reakcí: 7, poslední: 04.05.2011 13:51:00
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Římský hrnec
      Mam, ale nevim, jestli budu umet poradit, moc ho nepouzivam  
      happy   | 03.05.2011 11:50:12
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Římský hrnec
        Já ho nikdy nepoužila, ale dostala jsem ho a nevím, zda je nový nebo už jednou použitý. Babička si to nejspíš pamatovat nebude. Chci se zeptat, jestli by eventuelně vadilo, kdyby se znovu ponořil do té vody, protože nevím, jestli už ponořený byl. Nevadí, když se to udělá víckrát?
        angieblack   | 03.05.2011 13:18:11
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Římský hrnec
          Podle me to nevadi vubec. Je to cihla a ta taky snese byt ponorena do vody nekolikrat. Tak bych to chapala aspon ja.
          happy   | 03.05.2011 13:25:13
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Římský hrnec
            Díky. Vezme si ho ode mně ségra, mě akorát zabírá místo, tak abych jí dala správné instrukce.
            angieblack   | 03.05.2011 13:29:14
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Římský hrnec
      Já ho mám,ale používám jen občas.Jinak ho namáčím před každým pečením(tak na 10 min)-je to tak napsané i v návodu.
      Pralinka   | 03.05.2011 19:40:25
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Římský hrnec
        U toho mého je napsáno před prvním použitím.
        angieblack   | 03.05.2011 20:15:50
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Římský hrnec
          Pred prvnim pouzitim nekolik hodin (uz nevim presne kolik, ale klidne pres noc) a pak pred kazdym pouzitim treba pul hodky. Plati pro vsechny rimske hrnce.
          happy   | 04.05.2011 13:51:00
          Reagovat | URL příspěvku
  • Paštika
    Včera jsem dělala poprvé domací paštiku z kachních jater.Byla vynikající ani jsem nečekala,že napoprvé bude tak dobrá.Manžel mlaskal jak pašík u korýtka.  Děláte taky někdo doma?Jestli jo budu ráda za recepísek ať se přiučím a zkusím něco nového.
    Pralinka   | 02.05.2011 13:48:21 | Reakcí: 3, poslední: 02.05.2011 16:12:56
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Paštika
      Chystám se na ní až tu bude Martin.
      Honafa   | 02.05.2011 14:12:26
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Paštika
            ja delala z teleciho masa a telecich jater////opekla jsem na cibulce a sadle maso,pak jsem tam dala jatra..opekla jsem...pak jsem to rozmixovala s mandlema a brusinkama a dala do formy..jeleni hrbet..vylozene alobalem a slaninou...zakryla vrch alobalme...dala do pekace s vodou a pekla 90 min v horklem vzduch..mirne..korenila jsem dle chuti...nove koreni,pepr,sul,jalovec,a nejake bylinky...jak delas tu jatrovou???kdyz je tak dobra,tak ji zkusim...dekuji
      Liberte   | 02.05.2011 14:20:16
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Paštika
        Dělala jsem vyloženě od oka.Kachní játra jsem nakrájela na větší kousky,na pánev olej,cibulku na ně ty játra lehce orestovat,přidala jsem tymián,sůl,majoránku.Pak jsem to vše rozmixovala a přidala ještě trochu smetany a olivového oleje.Dala jsem to do keramické misky a zalila vrstvičkou másla a šup s tím do lednice.Není tuhá a dá se krásně mazat na křupavý rohlík.  Příště asi přidám ještě slaninu.
        Bylo to jednoduché,rychlé a hlavně dobré. 
        Pralinka   | 02.05.2011 16:12:56
        Reagovat | URL příspěvku
  • Nakládaný lilek
    Děvčata, dělám dle tohoto receptu a je to vážně mňamka.  http://www.toprecepty.cz/recept/4900-nakladany-lilek-s-fetou/

    Dá se k tomu zakousnout i jiné pečivo, já to miluju na topince. 
    Evulik25   | 02.05.2011 08:58:58 | Reakcí: 4, poslední: 02.05.2011 13:45:18
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Mám dotaz na majitele Soda streamu. Holky jak moc se vyplatí finančně dělání limonád z toho? Nepočítám li pořizovací cenu.Já něják ani nevím kolik stojí ty sirupy které se z toho dělají a jak se to ředí. Martina to něják začalo zajímat, tak proto ten dotaz odemně.
    Ady.S   | 01.05.2011 16:01:31 | Reakcí: 7, poslední: 02.05.2011 09:05:40
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Lilek
    koupila jsem za dvacku lilek, že vyzkouším, páč jsem ho v životě nejedla. Ale nevím, co se z něj dá udělat. Poradíte?:)
    Laya   | 01.05.2011 09:41:44 | Reakcí: 12, poslední: 01.05.2011 19:42:54
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Lilek
      Lilek dávám do musaky, nebo jde rozpůlit, mírně vydlabat a naplnit něčím dobrým a zapéct, taky miluju lilek na grilu nebo naložený lilek, alespoň den a pak na topinky, to je fakt dobrota. Různě zapečený se sýrem...
      Evulik25   | 01.05.2011 11:19:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Lilek
      Ja u babičky dělávam lečo s lilkem.Moc ji to chutná.Jinak cokoliv,stačí jen opect a dát na talířek,nebo i do salátu,do jídel.
      Honafa   | 01.05.2011 12:07:36
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Lilek
      Dáváme do musaky.Milujem jí
      tygřímáma   | 01.05.2011 12:10:37
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Lilek
      Já ho miluju jen tak.Nakrájet na kolečka posolit a nechat chvilku "vypotit".Pak ho osmahnu na olivovém oleji.Většinou si tohle dávám třeba k salátku.
      Pralinka   | 01.05.2011 13:30:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Lilek
      Já ho znám že se lehce uvaří a pak nakrájí jen ta dužnina spolu s cibulí, paprikou a rajčaty na jemno, přidá se česnek a pro nás je to strašná dobrota.
      Ady.S   | 01.05.2011 15:59:33
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Lilek
      Jo ještě jsem ho jedla obalený jako řízek a usmažený(na kolečka).Chutnalo to jako smažené žampiony.
      Pralinka   | 01.05.2011 19:20:18
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Lilek
        tak to díky, já to tak chtěla udělat, ale jestli to chutná jak žampiony, tak to radši fláknu do nějaké pomazánky. Houby    
        Laya   | 01.05.2011 19:37:26
        Reagovat | URL příspěvku
  • francouzské brambory...
    jak je děláte? My doma uvaříme ve slupce brambory, ty pak oloupeme a nakrájíme na hranolky, dáme do pekáče, na to uzené nebo nějakou uzeninu a zase brambory plus teda prosypáváme kořením, jako je kmín, majoránka atd. pak zalijeme vajíčkem a pečeme. Koukala jsem na netu na recepty na fr. brambory a někde je dělají syrové, bez předvaření, někde do nich dávají vajíčka natvrdo plus ještě zalijí tím vajíčkem. Tak proto mě zajímá, jak je doma vyrábíte :)
    Laya   | 29.04.2011 10:23:19 | Reakcí: 9, poslední: 01.05.2011 18:42:26
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      Uvařím brambory ve slupce.Vymažu pekáček,dám brambory na plátky,vajíčka natrvrdo na kostičky,uzeninu,cibuli,sůl,pepř a končím bramborama.Před dopečením zaleju vajíčkem s mlékem
      tygřímáma   | 29.04.2011 11:29:04
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: francouzské brambory...
        Uplne stejne. Jen ty brambory delam na hranolky  
        happy   | 29.04.2011 20:01:12
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      Ja nakrajím na kostičky uvařené brambory,ty zamíchám ve velké míse se šunkou a tvrdým sýrem,toho sýru hodně.Ochutím solí a pepřem a proleju vajíčkem rozmíchaným v mléce.Pak to dám do pekáčku.
      Honafa   | 29.04.2011 11:37:21
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: francouzské brambory...
        Takhle delam zapecene brabory se spenatem. Tvou sunku vymenim za spenat.
        No a ja jsem slehackova, takze misto mleka davam smetanu ;-)
        happy   | 29.04.2011 20:00:09
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      od té doby co jsem je zkusila zapékat syrové je už nevařím, mají o hodně lepší chuť, dám je do pekáčku s ostatními ingrediencemi (kromě vajíčka) zapékat přikryté alobalem a když jsou skoro měkké tak je zaleji vejcem apod.
      HankaŽ   | 29.04.2011 11:48:57
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      no nasi to delaji podobne jak ty..ja dam vse pekne do pecici folie..vcetne syrovych brambor a tak za 30 min otevru at to zkrupavy..nejsou to frnacouzske....ty nesnasime..davame tam kureci a treba spenat a syr a smetanu apod...
      Liberte   | 29.04.2011 12:50:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      Uvařím ve šupce, oloupu, na měsíčky hóóódně cibule, na malé kostičky kabanos nebo gothaj, asi 4-5 žloutků, z bílků ušlehám sníh. Poliju trochou oleje, osolím, opepřím, ovegetím, zamíchám. Pak vmíchám sníh a trochu mleté sladké papariky a zapeču.
      polova   | 29.04.2011 13:26:26
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      Uvařené brambory oloupu, nakrájím na kolečka, dám na plech a na to salám, cibuli a tvrdý sýr nastrouhaný. Zaliji vejcem rozšlehaným v mléce. Jinak dávám jen sůl a pepř.
      zanlena   | 29.04.2011 23:47:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: francouzské brambory...
      Já je teda dělám syrové a dávám na to vajíčka natvrdo, uzeninu, papriku a jiná koření a zaleju smetanou.
      luciasek84   | 01.05.2011 18:42:26
      Reagovat | URL příspěvku
  • sada nádobí
    potřebuji si koupit novou sadu nádobí na vaření      tak se chci zeptat v jakých hrncích se Vám vaří nejlépe?
    Zuzbr   | 29.04.2011 06:48:35 | Reakcí: 24, poslední: ..
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Mým tescomu tulip a jsem spokojená.
      Ady.S   | 29.04.2011 08:44:40
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Mám Tescomu Blue line. Super drží už 6 let. Teď máma ségře koupila do nového bydlení Tescomu Triumph a vypadá krásně. I ten Tulip, jak píše Adélka, vypadá suprově.
      angieblack   | 29.04.2011 08:47:58
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: sada nádobí
        Já 3 hrnce mám už kolem 5let a jsou super. Proto jsem si do nevého bytu koupila celou sadu. Na starém bytě bylo něco neznačkového a dobrý max na vaření brambor, vše se mi na tom připalovalo.
        Ady.S   | 29.04.2011 09:45:57
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Parodoxně z ikei.Jsou tam tři za 199kč,potom jejich pánvička wok a potom pánvičky na palačinky za 39kč.Nevím jak to dělají.Martin mi koupil sadu od Teskomy tulip a já mám stejně raději ty Ikeovské.
      Honafa   | 29.04.2011 09:05:39
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Mám Tescomu prakticu a ještě jednu sadu z Kika.
      Zuzko,určitě bych doporučila Tecsomu.
      tygřímáma   | 29.04.2011 09:42:27
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      tefal...vse od tescomy letelo nejpozdeji po pul roce z domu..tefal drzi uz 6 let a panve 5 a bez skrabnuti...o papinaku ani nemluvim...bez nej nevarim a jime rizoto dokola
      Liberte   | 29.04.2011 12:51:28
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Hrnce mám tescomu(teď nevím jaký typ) a jsem spokojená,ale pánve jsou určitě lepší od Tefalu.Jak píše Liberte jsou daleko odolnější.
      Pralinka   | 29.04.2011 13:08:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Já už jsem kdysi psala, že za mě Tescoma propadá na plné čáře, nikdy nic si od ní nekoupím. Za 11 let vlastní domácnosti mě drží od ní jen struhadlo, ale to asi proto, že ho používám tak jednou za měsíc. Jinak pánvičky , hrnce, naběračky, kráječ vajec a já nevím co všechno... jeden velký šmejd.
      Koupila jsem si v Hypernově nerez sadu, nějakou noname, jen za 2.000,- a bomba, jsem spokojená. Pánvičku máme z Kaufu, tuším 3 roky, nějakou tu jejich CASU, stála teda 400,-, ale je taky skvělá. Teď nově mám oblíbené litináče od Helči. Ona je dostala od bábiny, která je koupila na takové té předváděčce. Jsem s něma maximálně spokojená  .

      A jinak se mě i výborně vařilo u známé v Zepteru a v titanovém hrnci nevím jakém, ale tam ta cena je asi dosažitelná pro málokoho.
      polova   | 29.04.2011 13:22:04
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Ono asi taky záleží, na jakém typu sporáku vaříš, ne všechny hrnce se hodí na všechno. Já vařím na plynu a už skoro 15 let mám jedny, naprosto neznačkové, nerezové hrnce se zesíleným dnem a jsou úplně v pohodě. A to vařím každý den, většinou i dvakrát. K tomu jsem si dokoupila asi dva nerezové hrnce z Ikei, pánve mám Tefal.
      Sphinx   | 29.04.2011 14:40:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Nerezove - Ja mam Tescoma Praktik.
      happy   | 29.04.2011 19:54:38
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Má klasické smalťáky a za nic bych je nedala 
      Zavadilka   | 29.04.2011 22:26:07
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Ahoj,

      my jsme pořizovali v minulém roce nerez od tescomy… nyní chceme ale něco trošku jiného, v nerezu nám přijde vaření fajn, ale je takové nemastné neslané… koukali jsme na tyhle barevné sady DISEGNO - červené https://www.bonino.cz/sady-nadobi/ .. líbí se vám? co myslíte? máte zkušenost s tímto materiálem? dle toho výrobce to zní docela fajn, ale znáte to.. jsem v tomhle trošku nedůvěřivá a raději bych měla nějakou reálnou zkušenost od někoho, kdo si tyhle nebo nějaké podobné pořídil… vypadají ale dokonale! :-) děkuju moc!!
      leonabriz   | 29.01.2018 13:53:03
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      já osobně doporučuji nádobí od společnosti BergHOFF https://www.eberghoff.cz/, belgická firma která vyrábí kvalitní designové kousky s dlouholetou tradicí .. první sadu hrnců jsme od této společnosti měli již v roce 1997. Velice kvalitní nádobí .. již máme skoro všechno kuchyňské vybavení od této společnosti a a nemohu si naprosto na nic stěžovat
      tomanklarka   | 22.10.2018 10:02:39
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Hele ja mam z kuliny sadu od Vitaliano Rosso 5ks a jsou super!
      LindaKo   | 26.11.2018 14:54:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      nerezové z kuliny, za mě nej ;)
      tamulka   | 04.12.2018 10:46:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      V dnešní době toho máte na výběr hodně. Já vařím v titanových hrncích a za tu kvalitu si vyplatí připlatit
      zuzanecckaaKK   | 12.12.2018 18:44:23
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: sada nádobí
        Někde jsem četla, že tímto nádobím je vaření zdravější a rychejší. Jakou zkušenost máte vy?
        LindaKo   | 16.12.2018 20:03:02
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: sada nádobí
          Aspon z mé zkušenosti potřebujete mimimum tuku v porovnání třeba s nerezovým nádobím. A ačkoli se vám může zdát dražší, tak se vám investice časem vrátí. Budete vařit rychleji a vydrží vám opravdu dlouho
          zuzanecckaaKK   | 17.12.2018 19:15:16
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: sada nádobí
          Za mě taky titanové nádobí. Mám je od německého výrobce AMT Gastroguss nakoupené přes společnost zgastro.
          Karolina25   | 18.12.2018 16:43:23
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: sada nádobí
            Taky jsem objednávala přes tuto stránku. Zodpověděli všechny mé dotazy a moc se mi líbil letáček u zboží, který popisoval zacházení s nádobím.
            zuzanecckaaKK   | 19.12.2018 19:47:28
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: sada nádobí
      Co se týká nádobí, tak jsem se nechtěla znovu spálit, protože jsem kupovala nádobí za hodně peněz, ale nic nevydrželo dlouho. Dělala jsem průzkum, četla recenze a nejlépe se mi jevila společnost www.zgastro,cz. A zatím si nemohu stěžovat
      Heduska90   | 19.12.2018 22:11:26
      Reagovat | URL příspěvku
  • Pudinek
    Jak ho vařite?Ja normálně dám vařit mléko i s cukrem a trošku mléka si nechám a v něm rozmíchám ten prášek.Ten naliju až do vařící mléka.
    V kuchařské pohotovostí tohle ukazovali jako zlepšovák.To nechápu jak to někdo nemuže vědět.Dnes v Prostřenu tež chlap dával prášek přímo do hrnce.
    Honafa   | 28.04.2011 20:20:19 | Reakcí: 14, poslední: 29.04.2011 13:06:08
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Dělám přesně jako ty, leju trochu mlíka s pudingem do vroucího.... 
      mtina   | 28.04.2011 20:38:18
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      já to dělám stejně jak ty, akorát dám vařit jen holé mlíko. Cukr, prášek a trošku mlíka mám rozmíchaný bokem. Moje spolubydla bývalá to ale dělala jako ten chlap v Prostřenu. Každý to má asi jinak :)
      Laya   | 28.04.2011 20:40:28
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      já jsem zastáncem vaření v jednom hrnci, takže mlíko dám do hrnce, pak tam nasypu prášek, přidám cukr, rozmíchám a vařím  
      moninif   | 28.04.2011 23:16:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Dělám ho stejně jako ty.
      zanlena   | 28.04.2011 23:49:28
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Gábi,vařím ho leta stejně jako Ty.
      tygřímáma   | 29.04.2011 06:31:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      to je snad na kazdem pudingu i takhle napsane...ja to jinak nevarim
      Liberte   | 29.04.2011 06:44:47
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      delam jako ty 
      Andrea81   | 29.04.2011 07:42:40
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      vařím stejně jako ty
      Gigi   | 29.04.2011 08:15:34
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Tak je to i na návodu napsané a dělám to podle něho.
      polova   | 29.04.2011 08:24:44
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Za dob mého mládí jsem ho taky dávala přímo do hrnce k vařícímu mléku a cukru. A i to bylo v návodu na sáčku.
      Pak postupně začalo být v návodu to jak to děláš ty a já na to přešla, příjde mi to lepší. Mamka to pořád sype přímo do hrnce.
      medox   | 29.04.2011 08:28:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Taky by mne nenapadlo dělat ho jinak. 
      Evulik25   | 29.04.2011 08:31:02
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Taky rozmíchávám zvlášť, od jakživa. Je to napsaný i v návodu na pytlících.
      Ady.S   | 29.04.2011 08:46:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      dělám to jak ty, ostatně, tak to je v návodu  akorát ten cukr tam sypu, až když už mám puding v hrnci, protože já na to nikdy nedávám pozor a s tím cukrem se mi to mlíko připalovalo 
      zuzka83   | 29.04.2011 13:02:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pudinek
      Taky rozmíchám zvlášť a pak naliju do mlíka.
      Pralinka   | 29.04.2011 13:06:08
      Reagovat | URL příspěvku
Přidat nový příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×