no tak to je téma o kterém bych mohla ps - diskuze

  • no tak to je téma o kterém bych mohla psát story.Dnes už jsem v pohodě a beru vše s nadhledem . Můj otec byl alkoholik. A matka se od něj nikdy nedokázala odpoutat. dnes ji chápu prostě neměla kam jít. Ale byly časy kdy jsem ji to hodně vyčítala. chodil domů a dělal "pořádky" někdy tekla i krev a volali jsme policajty. ale ti nám nikdy nepomohli. prostě řekli že je tu doma a on slíbil že už bude "hodný" a oni zase odjeli. Brácha se brzy oženil a odstěhoval tak jsem si to nejhorší období vyžrala já. Když se chtěl oběsit tak jsem to byla zase já kdo jej sundával. No prostě hrozný zážitky a to by bylo na dlouhé psaní. Když jsem se vdala tak naši začali žít odděleně, mamka s námi nahoře a on dole. Jenže to ho člověk zase musel furt kontrolovat jestli ožralý neusnul a něco nevaří nebo jestli típnul cigaretu. Prostě vždycky musel být někdo doma. Když se narodil starší syn tak v šestinedělí si dokonce z hospody dotáh kunpány a dělali krával, a nedali se vyhodit přestože barák byl přepsanej na mě ale měla jsem věcné břemeno a návštěvy jsem mu musela trpět takže taky nikdo nepomoh. A tenkrát se poprvé proti němu postavila matka - vletěla tam jak tornádo a toho cizího velmi drzého a odporného chlapa majzla láhví vodky která tam stála po hlavě. No měla štěstí že se mu nic nestalo , ale od té doby si na ni otec nedovolil. A před 5lety zemřel a je to hnusné ale opravdu to bylo pro nás vysvobození.
    verrunka   | 24.10.2008 10:16:30 | Reakcí: 1, poslední: 24.10.2008 11:07:27
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Moje kamarádka to tak má.A díky nervum s tatkou ožralou nemohla otěhotnět.Až ted ve 35 letech má první miminko.Taky si přeje aby už konečně umřel.
      Honafa   | 24.10.2008 11:07:27
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Závislost, násilí v rodině, zneužívání. Jak z toho ven? Černá kronika. (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×