sosík k masu - diskuze

  • sosík k masu
    holky, jsem kuchařskej začátečník, takže moje otázka je debilní   když dělám maso na přírodno třeba, jak udělám sosík k tomu masu? do toho výpeku dám mouku? nebo jak?
    sasina   | 05.08.2009 15:18:58 | Reakcí: 1, poslední: 05.08.2009 19:25:07
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: sosík k masu
      No to se tezko napise.Mas maso,dusi se a pusti stavu,je nejak ochucene-sul,pepr a necha se ta stava vydusit az na sirup,odebere se masicko a zase se to trosku naredi vodou.Ale ne moc a micha se to.A je to.Kdybys chtela maso se stavou-omackou to by se delalo jinak.
      Honafa   | 05.08.2009 19:25:07
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 40)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×