Inzerce
Inzerce
Inzerce

Paštika - diskuze

  • Paštika
    Včera jsem dělala poprvé domací paštiku z kachních jater.Byla vynikající ani jsem nečekala,že napoprvé bude tak dobrá.Manžel mlaskal jak pašík u korýtka.  Děláte taky někdo doma?Jestli jo budu ráda za recepísek ať se přiučím a zkusím něco nového.
    Pralinka   | 02.05.2011 13:48:21 | Reakcí: 3, poslední: 02.05.2011 16:12:56
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Paštika
      Chystám se na ní až tu bude Martin.
      Honafa   | 02.05.2011 14:12:26
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Paštika
            ja delala z teleciho masa a telecich jater////opekla jsem na cibulce a sadle maso,pak jsem tam dala jatra..opekla jsem...pak jsem to rozmixovala s mandlema a brusinkama a dala do formy..jeleni hrbet..vylozene alobalem a slaninou...zakryla vrch alobalme...dala do pekace s vodou a pekla 90 min v horklem vzduch..mirne..korenila jsem dle chuti...nove koreni,pepr,sul,jalovec,a nejake bylinky...jak delas tu jatrovou???kdyz je tak dobra,tak ji zkusim...dekuji
      Liberte   | 02.05.2011 14:20:16
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Paštika
        Dělala jsem vyloženě od oka.Kachní játra jsem nakrájela na větší kousky,na pánev olej,cibulku na ně ty játra lehce orestovat,přidala jsem tymián,sůl,majoránku.Pak jsem to vše rozmixovala a přidala ještě trochu smetany a olivového oleje.Dala jsem to do keramické misky a zalila vrstvičkou másla a šup s tím do lednice.Není tuhá a dá se krásně mazat na křupavý rohlík.  Příště asi přidám ještě slaninu.
        Bylo to jednoduché,rychlé a hlavně dobré. 
        Pralinka   | 02.05.2011 16:12:56
        Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 124)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×