Inzerce
Inzerce
Inzerce

květák v trojobalu - diskuze

  • květák v trojobalu
    Dělám květák v trojobalu a mám ho celkem dost.Jsme na to jen tři lidi a druhý den už dobrý není,není nad čerstvě usmažený.
    Proto se chci zeptat,jestli ho můžu takhle povařený,obalený v trojpbale-neusmažený zamrazit?
    Děláte to někdo,je potom dobrý,když se usmaží vlastně hned ještě mražený?
    Určitě bych ho asi nerozmražovala a rovnou házela do rozpáleného oleje.
    Vlastně bych si i na příště ušetřila kousek času s tím patláním :)
    káččč   | 07.05.2015 11:33:00 | Reakcí: 8, poslední: ..
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      jednou jsem na radu kamarádky ten květák přesmažila, zamrazila a pak zmrazený dosmažovala, ale by to takové divné, rozblemtlé...
      Raději ten květák převařím, ale né úplně do měkka a dám do mražáku a až pak zmrazený obaluji, nebo z něho dělám mozeček, to praktikuji častěji.
      moninif   | 07.05.2015 11:46:07
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: květák v trojobalu
        z toho mám právě strach,že to bude jako bláto.
        Jinak ho mám už v trojobale,zatím nesmažený,tak ještě chvilku počkám,třeba někdo napíše 
        káččč   | 07.05.2015 11:53:41
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      Se dokonce prodává zmražený obalený květák.Tak to asi jde.No já bych to namrazila nejdřív na tácku a pak šoupla do sáčku,at to není slepenec.
      Honafa   | 07.05.2015 12:21:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      Já s tím nemám dobrou zkušenost.
      tygřímáma   | 07.05.2015 17:35:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      Gabka píše, že se prodává, ale ve velkovýrobnách to mražení probíhá při mnohem nižších teplotách než máš doma v mrazáku.
      Já bych zamrazila normálně ten syrový nebo ani to ne. On vydrží dlouho v lednici, týden určitě, tak bych udělala zase za týden a hotovo a třeba pro změnu květákové placky.
      inediam   | 07.05.2015 19:53:38
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      Jo a na obalování ten květák nevařím.
      inediam   | 07.05.2015 19:55:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      to jsem jeste nezkousela, u nas ho snime i druhy den (je fakt, ze oproti dni smazeni uz to neni tak dobre, ale nevadi nam to)
      nebo priste povarit jen pulku hlavky a zbytek zpracovat pozdeji treba do kvetakove polevky
      chezzie   | 07.05.2015 19:55:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: květák v trojobalu
      ja zmrazuji uz obaleny a zmrzly davam do rozpaleneho fritaku..na 180...a je normalni..jen musi mrzanicka vazne mrazit hodne a rychle..
      Liberte   | 12.05.2015 08:04:42
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 241)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×