Holky S.O.S - diskuze

  • Holky S.O.S
    Holčiny moje, potřebuju nutně nějaký osvědčený, vyzkoušený recept na rajskou omáčku. Budu jí vařit poprvé a nevěřím zrovna extra kuchařkám.
    Je to důležité. Musím udělat dojem! 
    Lillynka   | 16.01.2008 14:35:12 | Reakcí: 10, poslední: 23.01.2008 19:51:35
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Holky S.O.S
      To je hrozný,já to dělám od oka,tak to nedokážu rozepsat, a nechtěl by něco jiného 
      veru-beru   | 16.01.2008 22:03:42
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Holky S.O.S
        To je jeho nejoblíbenější, tak se potřebuju blýsknout...když láska prochází žaludkem       .
        Lillynka   | 17.01.2008 09:21:23
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Holky S.O.S
          To je jasný,já dělám takovou dětskou se smetanou,ale někdo má raději tu "hospodskou" ,Leni to si na triko nevezmu,Udělej to jako vždycky a raději upeč ještě nějaký moučník    
          veru-beru   | 17.01.2008 15:36:17
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Holky S.O.S
      No vá vařím masínko do měkkoučka(bokáč,kuličky pepříku,lehce nové koření), vedle máslíčko cibuli klíďo celou do zaltova, pak na to kydnu rajčaťák, lžíci nebo dvě kečupu, špetku soli, hrst cukru, nechám jako škvařit, tak 2 minutky-bacha šplíchá to :o), pak to zaliju vodou, hustíme buď tvrdým perníkem nebo normání jíškou, nebo hl.moukou, možná si šplhni a uvař k tomu plňenou papriku, směska mletého masa sůl pepř,případně koření na mleté masíčko a hrstku neuvařené rýže, cibulka osolit vařit dokut není na paprika měkká, ale ne moc ať je nerozvaříš, tak 30min. Tak dobrou chuťku   
      Smolino   | 17.01.2008 17:10:06
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Holky S.O.S
      Lilly, už je asi po rajské, doufám že se ti povedla a hlavně, že splnila svůj účel   , tak snad jen malinkou poznámku - já rajskou doslazuju a zároveň zjemňuju medem. Mňam. 
      Renča   | 20.01.2008 07:01:34
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Holky S.O.S
      Já dám maso do tlakového hrnce předem ho osolím a opepřím když je osmahnutý přidám bobk. list celý pepř a nové koření a cibuli na čtvrtky a zavřu. Dělám podle velikosti v zeptru 750g masa asi hodinu a čtvrt s normálním papiňákem nemám zkušenost. Vedle si osmahnu 1 cibuli nakrájenou na kostičky na másle přidám mouku asi 2 pol. lžíce podle množství omáčky nechám chvilku dělat jíšku přidám dva protlaky větší zase osmahnu při tom tam jěšte přisipu cukr aby se taky trošku přejel teplem a nechá to vychladnout než se udělá maso. Když je maso hotový tak z toho vyndám jenom to koření přidám tam tu jíšku s tím protlakem když se to začne vařit ten vývar a nechám to chvíli vařit potom to promixuju ponorným mixérem jěště povařím a je hotovo. Radek mi tvrdí že lepší rajskou jěště nejed.
      marcela2   | 23.01.2008 18:49:46
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Holky S.O.S
        jěště jsem zapoměla napsat že to samozřejmě zaleju vodou a osolím pak dám teprve pod poklici a vařím.
        marcela2   | 23.01.2008 19:51:35
        Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 3)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×