Inzerce
Inzerce
Inzerce

Drahé suroviny - diskuze

  • Drahé suroviny
    Moje švagrová moc nevaří a nedostatek kuchařského umu vynahrazuje drahýma sarovinama.
    Ja mám taky raději prešuto než šunku.Ale tvrdý sýr použiju na špagety normální eidam než pravý dejme tomu Čedar za 500kč za kilo.
    Oni tak vaří vždy.Mají plnou kuchyn všelijakých bioproduktu,specialních koření,rajskou vaří z rajčat sušených na slunci atd.
    Taky ráda experimentuji,ale hledám spíše neobvyklé postupy,nebo kombinace chutí.
    A ještě k sýrum.TEd otevřeli v ostravě sýrarnu a mají tam ty drahé,předrahé sýry.Originály-parmazán,gouda a jiné.Švagrová jich měla nakoupeno hodně a uděla z nich takovou syrovou mísu.A musím říct,že čím drahší sýr,tím větší hnus.Vubec mi nechutnali.Škoda.Celkem mě to zaujalo,že bych si tam taky kupovala.
    Brácha se tváří jako labužník a bylo na něm vidět,že mu to moc nechutná.On je strašný snob.Bere věci jen podle ceny.Čím drahší tím lepší.Né vždy je to pravidlo.
    Honafa   | 28.07.2009 11:38:32 | Reakcí: 8, poslední: 31.07.2009 14:25:34
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Drahé suroviny
      Já asi volím tu střední cestu. Taky jsem ale zjistila, že vysoká cena za jídlo neznamená si pochutnat  .
      polova   | 28.07.2009 12:08:42
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Drahé suroviny
        Souhlasím.Drahá surovina není zárukou luxusního pochutnání.Nedávno jsem jedla pravý eidam a nic moc.  .Já myslím,že jsme holky šikulky a umíme vykouzlit i levnějších věcí super baštu. 
        tygřímáma   | 28.07.2009 12:14:50
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Drahé suroviny
      Taky mi tyhle druhy syrů vůbec nechutnají, přijdou mi buď bez chuti a nebo hořký,nejraději mám nivu, eidam, a na zeleninový salát miluju balkán, za pár korun, a je to mňamka.
      84pk   | 28.07.2009 12:48:49
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Drahé suroviny
      Většinou to tak je že člověk by chtěl "něco" ochutnat..No jenže pak ve finále to nestojí za nic..
      Zlatá střední cesta..       
      rhfenda   | 28.07.2009 14:09:33
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Drahé suroviny
      Taky jsem už zjistila že né vše co je drahé je i dobré.Už si radši koupím osvědšenou kvalitu zvlášť u sýrů.
      Ady.S   | 28.07.2009 20:11:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Drahé suroviny
      jé, to nemám ráda lidi co kupujou věci jen proto že jsou drahý. Chtěla bych bráchu vidět jak cpe ten hnusný sýr 
      sarkaj   | 29.07.2009 08:32:29
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Drahé suroviny
      Myslím ale že na sýrech se to pozná určitě(cena je důležitá)jinak mě třeba rajská nejvíc chutná z protlaku a rajčata do ní nedávám vůbec.Pršut mi nejede ale třeba kafe piju jen Nescafé a taky milujeme černý Lipton čaj.Jinak taky jako ty používám klidně české náhražky a na špagetách mi jiný sýr než eidam nechutná     
      lucie73   | 31.07.2009 14:25:34
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 40)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×