Inzerce
Inzerce
Inzerce

Albert magazín - diskuze

  • Albert magazín
    V novém čísle jsou pizza buchty.
    Tak to by mě nenapadlo a to dělám-pizzu,pizza šátečky,záviny,šneky,mafinky,dokonce i pizza chleba.Ale pizza buchty by mě nenapadli.Přitom na cesty ideální.Už se u nás pečou.

    Co všechno pizza děláte vy?
    A jak často děláte kupujete u vás pizzu?

    U nás je něco pizzového minimálně 1 týdně.
    Honafa   | 07.05.2015 12:24:47 | Reakcí: 13, poslední: 26.05.2015 22:43:55
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      jako myslíš z pizzového těsta? Ty jo, přemýšlím kdy naposledy jsem měla pizzu, tak před měsícem? Většinou teda kupujeme na rychlou večeři, tak jednou za půl roku dělám domácí, když se mi nakupí v mražáku salámy a sýry.
      moninif   | 07.05.2015 13:00:14
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      Asi tak dvakrát do měsíce.
      inediam   | 07.05.2015 19:56:07
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      hod recept, to by me zajimalo...
      jake byly?

      u nas spis kupujeme, kluci ji zatim nejedi, Matej po ni extra netouzi, ani po kupovane - tu mame tak 1x za 2m, a doma delam pizzu tak 2x do roka..
      chezzie   | 07.05.2015 19:57:42
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      ty jo buchty, to by mě nenapadlo, to musí být zajímavé.....pizzi dělám jen vyjímečně, jezdím na ni radši k sestře   ale teď v sobotu budu zrovna dělat minipizzy, máme u nás Staročeské máje a tak minipizzy budou pohoštění pro tančící  
      HankaŽ   | 07.05.2015 20:53:41
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      popravdě, moc si ty pizza věci, který popisuješ, neumím představit...co konkrétně dělá tu pizza vlastnost?

      já mám ráda pizzu leda z pizzerie, pěkně čerstvou z pece. doma v troubě se to podle mě nemůže tak dobře podařit, to prostě nejde. leda "pizza" z listovýho těsta, tu si s klukem občas děláme, chlap to ale nesnáší 
      zuzka83   | 19.05.2015 13:19:50
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Albert magazín
        No,že to je z pizza těsta s pizza náplní i když to má jiný tvar.Jo jasně,že až tak to pizza není,ale jak tomu jinak říkat.I v obchodě je pizza šáteček.
        Oni i ty pizzy co se většinou rozvážejí domů tak nejsou moc pizzy,když to ani není kolikrát pizza těsto,ale nějaká placka spíše podobná palačince než pizze.
        Ale víš jak-obsahuje něco jablka je to jablečné obsahuje to pizza chut je to pizzové.
        Ve skutečností plněné těsto masem je bud pudink nebo masový koláč.No.
        Honafa   | 19.05.2015 14:43:49
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Albert magazín
          Pizza ma preci spoustu ruznych chuti, syrova syrovou, hawaiska sunkovoananasovou...  ale jo, mela sem nekdy nakej pizza rohlik, chutnal po kecupu nebo tak necem 
          Ale uz sem si precetla ten recept, na vecirek bych to aj udelala, kdybych nezapomnela.
          Ale jinak je jasny, ze nic pizzovyho doma nedelame ( pravdepodobne) 
          zuzka83   | 19.05.2015 15:50:29
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      Já dělám pizzu tak jednou za měsíc až dva, popravdě nezvládám ji dělat na večeři když jsem sama s dětma a chlap dojde pozdě, Aník je v kuchyni nebezpečná. Mám už na ní ale chuť. před nedávnem jsem udělala pizzové kapsy a byli moc dobré a pro mě jednodušší jak klasická pizza.Časopis jsem viděla a recepty vypadali zajímavě
      Ady.S   | 25.05.2015 08:22:37
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Albert magazín
      Tak to by mě tedy taky nenapadlo, recept mám založený, a určitě brzy vyzkouším :-) Do Alberta chodíme nakupovat, takže Albert magazín pročítám pravidelně. Už jsem tam načerpala hodně inspirace :-) Pizzu máme moc rádi, dělám šneky a šátečky. Kromě klasiky šunka-sýr-rajčata, jsem šátečky plnila například zelím se slaninou s chilli, a byla to příjemná změna. A ještě máme rádi s mozzarellou - používám takové ty třešinky ve vaničce - kupujeme v Albertu :-). Něco "pizzového" nebo obdobu z listového těsta máme tak 1-2x týdně. Například šneci jsou super i jako pohoštění pro návštěvu.
      jana-ul.   | 26.05.2015 22:43:55
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 241)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×