Inzerce
Inzerce
Inzerce

38+0 hlášení z dnešní poradny - diskuze

  • 38+0 hlášení z dnešní poradny
    dnes je asi poslední den,kdy se tu ukážu,jsme konečně hlavičkou tam kde máme být,mě se udělalo o dost líp nejenom díky počasí,ale i léky lépe fungují,takže tlak drží ,a miminko mi dost ulevilo po otočení,Testy sice nejsou stále dobré,i když se některé hodnoty zlepšili,bílkovina je pořád dost vysoká v krvi,nicméně monitory a UZ jsou v pohodě,dnes pro změnu jsem měla v moči cukr,no prostě střídavě oblačno,váh.odhad byl 2600g.,moje váha šla o kilo dolů během týdne a konečně jsem se vcelku srovnala se spaním a je to vše víc pohodlnější od toho přetočení.
    No musím tady asi vytáhnout ,že počítám do pár dní odjezd,jelikož se mě dnes p.dr.ptal,jestli chci udělat ten jejich zázračný hmat,že by to bylo lepší ze zdr.hlediska,že prtous je v dobře připravený a vše je pro to zralý,a že je to i přirozenější způsob než si to pak nechat vyvolávat,,tak sjem řekla,že to nechám na něm a on že by to udělal,tak jsem do toho šla,protože by mě to stejně asi příští týden čekalo zřejmně formou tablety a to mi přijde vážně horší.
    Musím ho teda pochválit,že to udělal tak,že jsem o to téměř nevěděla,a konstatovala jsem,že radši celý den tyhle jejich hmaty než 1 přetočení prtouse.
    No tím chci říct,že jsme tedy již v brzkém očekávání,ani jsem nešpinila,nic nebolelo,až odpol.mé tvrdnutí břicha má silnější intenzitu,častější,delší a bolestivější,tak jsem zvědavá,večer jsem měla už trochu růžový papír,takže počítám,že jsem si na zítra vybrali pěkný datum 13.6.,i když jsem chtěla raka,tak hlavně at je to zdraví i když to bude blíženec.
    Jména jsem konečně ustálila na Matyáše a Emily,tak uvidíme co se nám tentokrát povedlo.
    Tak kdybych se tu už neukázala,tak víte kde se nacházím a třeba se už ozvu ve 2,resp.ve 4.

    Všem maminkám krásný zbytek těhu a rychlé porody.   
    Lenka/79   | 13.06.2018 00:49:07 | Reakcí: 1, poslední: 13.06.2018 10:05:13
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: 38+0 hlášení z dnešní poradny
      Moc držím palce,už to vypadá nadějně,drž se! Barborka je rak,Rozárka blíženec a jestli bych si mohla vybrat,tak povahově radši další Rozárku než Barborku  
      Myslím na tebe,bude to dobrý a za chvilku budeš mít to krásně voňavé miminko u sebe   jména jsi vybrala krásná  
      markíla   | 13.06.2018 10:05:13
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Těhotenství: 29. týden až porod (strana 835)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×