Inzerce
Inzerce
Inzerce

37+0 ,st. a otočení miminka - diskuze

  • 37+0 ,st. a otočení miminka
    jelikož jsem minulý týden strávila v nemocnici další 2dny,tak nestíhám doladovat a ještě psát,ale dnes už asi mám jednu z posledních možností,kdy to stihnu.
    Minulý týden ve st. jsem byla objednaná na přetočení miminka,protože ještě nebylo otočené hlavičkou dolu na 37tt.,protože je prtousek prý opět opravdu prtousek,váhový odhad byl 2400g. a má dost místa a plod.vody,rozhodli jsme se zkusit přetočení,aby jsem nemusela na císaře,ale aby se mohlo narodit normálně.
    No nevím jaké tu máte kdo zkušenosti,ale upřímně to byla těžká předporodní příprava,podle jejich popisu kde uváděli lehký hmat a bezbolestný zákrok,to byla pouhá motivace,ale dost vzdálená pravdě,když pominu tu hnusnou kapačku po který mi málem vyskočilo srdce z hrudníku,tak mám pocit,že ve chvíli kdy ho otáčeli jsem měla na břiše cele jtraktor a ne jedny doktorský ruce,upřímně pocit,jakože vám vyrvou vaječníky a se zbytkem břicha je asi slabý popis,no popsat se to nedá ,asi jako když někdo nerodil a chce vědět jaký to je,ale myslím,že moc daleko to do porodních bolestí nemělo.
    Nicméně to netrvalo dlouho a hned to přešlo,takže jsem to dala,ale fakt to bylo dost bolestivé aspon pro mě,pak sjem tam strávila noc vedle porodních sálů což mi do budoucna na odvaze vážně nepřidalo,obzvlášt,když mě propouštěli s tím,že by bylo dobré ,aby se to ukončilo vzhledem k rizikovosti mého stavu a že se na mě o víkendu těší ,takže mám dělat vše pro to ,aby to přišlo samo.
    Takže jsem to přežila zase s trochu narušeným sebevědomím,ale s otočeným prtousem,takže se může narodit normálně a snad už doufám,žádné lahůdky před porodem nepřijdou.
    Lenka/79   | 13.06.2018 00:32:23
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Těhotenství: 29. týden až porod (strana 835)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×