Inzerce
Inzerce
Inzerce

Těhotenství? - diskuze

  • Těhotenství?
    Ahoj holky, zkopíruju zde dotaz na paní gynekoložku, čekám na odpoběď a zajímalo by mě, co si o tom myslíte, zda jste se s tím některá setkala? Díky moc za reakce.
    "Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně možného těhotenství... Je to zvláštní situace, sama tomu nerozumím, proto bych ráda znala více názorů a fakta. Mám již dvě děti, nejmladší 3 roky, s manželem se chráníme pouze prezervativem a nezaznamenali jsme žádnou "nehodu". Menstruuji pravidelně stejné intenzity i délky, ale poslední víc jak dva týdny pociťuji pohyby, první týden jsem si říkala střeva, takové bublinky, druhý týden už byly silnější a přesvědčivější, stále jsem si řikala, ze je to blbost, poslední cca dva měsíce mi je častěji nevolno, v noci, víc než za poslední 2 roky, tak jsem si udělala těhu test - negativní 3x, už jsem se z toho cítila jak blázen, tak jsem zašla za svým gynekologem pro "rozseknutí", podle vyšetření a utz přes pochvu údajně těhotná nejsem, zmínil mi pseudotěhotenství, no jelikož se o dítě nesnažíme ani nemám myšlenky na další dítě, zkrátka ještě třetí neplánujeme, tak si myslím, že to není můj případ. A nejen proto, četla jsem si pár článku o falešném těhotenství a jiné příznaky nemám a ty pohyby si přece nemůzu vsugerovat, objevují se nejvíce ve chvílích, kdy jsem zaneprázdněna něčím jiným a nemyslím na to, já nevím ????Zajímalo by mě tedy, co to můze být, zda je možné těhotenství, že by to pan doktor neviděl? Jaký je rozdíl mezi utz přes pochvu a po břiše? Kam bych si měla zajít? Včera a dnes jsem měla tak intenzivní pohyby, že se mi "zatřepalo" břicho a bylo to viditelné! Proto Vám píšu zde, jelikož mi není příjemné o tom mluvit, chodit po doktorech, když je to vlastně skoro nemožná situace a mají mě všichni za blázna... Napadlo mě i mimoděložní těhotenství? Děkuji moc za Váš čas, reakci a rady."
    Jin   | 16.09.2017 13:07:16 | Reakcí: 5, poslední: 18.09.2017 19:46:06
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Těhotenství: 17. až 28. týden (strana 473)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×