Pohyb a hubnutí - diskuze

  • Pohyb a hubnutí
    Pokud to myslíte s hubnutím vážně, pak je chůze nejběžnější, tělu vlstní pohyb, takže určitě dobrý začátek, a možná bych pořídila i krokoměr. Ona to je tedy dnes taková módní vlna, ale jestliže si na pohyb zvyknete, a začnete ho mít ráda, pak to nebudou vyhozené peníze. jestli Vám to finance umožňují, možná bych oslovila nějaké fitness a trenéra pro vypracování funkčního tréningu, případně na úpravu jídelníčku nutričního specialistu.
    Káťaaškubánek   | 22.10.2017 18:13:58 | Reakcí: 1, poslední: 22.10.2017 19:20:13
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Pohyb a hubnutí
      V dnešní době si již můžeš stáhnout nejrůznější aplikace do telefonu. Co se fitness týče, tak jsem začínala v prvním otevřeném hned po listopadu 89, teď už mám všechno důležité doma a cvičím "fitness" každé ráno, a jediné, co člověk potřebuje, aby s ním trenér na začátku několikrát prošel cviky na všechny partie, aby je dělal správně - to je služba zdarma v každém slušném fitku. Z toho si pak udělá sestavu na svalové skupiny, které potřebuje, vynechá cviky, které mu nedělají dobře - bolí je po nich něco apod. To už Ti zase žádný trenér neudělá, to musí člověk vynaložit trochu duševní námahy a o svém těle popřemýšlet.  Stejně tak je to, co se výživy týče. Mně hodně pomohly informace z Hubneme tady a knížek, které jsme dávali dohromady, ale stejně si pak ten jídelníček musíš ušít podle "klasických" znalostí sama sobě na míru. Těžko bude jíst stejně, aniž by se jim to projevilo na psychické pohodě, člověk ze "steakové rodiny", kde jsou na maso zvyklí po generace, a někdo, kdo je je od narození téměř vegetarián. Z jídla musí mít člověk radost. Když má určité zdravotní povědomí, bude mít tím spíše radost ze zdravého a lehkého jídla.
      Calamity J.   | 22.10.2017 19:20:13
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Čím žijí ženy: Postava, cvičení s BOL, diety apod. (strana 157)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×