Inzerce
Inzerce
Inzerce

Chybí stále - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Jak se vyrovnat s potratem? (strana 20).

  • Chybí stále
    Ahoj holky,
    nevím nakolik je vhodné, abych sem teď psala, ale všimla jsem si této diskuze a nějak mi to nedá, abych nepřidala svou zkušenost a nedala všem naději, že i toto má dobrý konec.
    Bylo to před rokem, kdy jsme s přítelem si řekli, že bychom chtěli miminko. Možná to bylo předčasné, protože jsme spolu byli jen pár měsíců a ani jsme spolu nebydleli, ale tak nějak jsme to cítili. Hned o měsíc dýl jsem začala mít zvláštní pocit a když se nedostavilo ms, tak bylo jasno. Čekali jsme naší malou Fazolku:-) Byla jsem šťastná jak blecha. Hned jsem šla k doktorce a na neschopenku, protože jsem trochu špinila. Vše bylo ok a Fazolka rostla, až jeden den jsem zase zašpinila. Bylo to cca v 8.-9. tt a já vyrazila 14 dní po minulém vyšetření k lékařce. Ta mě hned vzala na utz a já hned tušila, že něco není v pořádku. Dozvěděla jsem se, že tam není srdíčko a že jde tedy o zamlklé těhotenství. Úplně jsem se sesypala, s mamkou jsem došla do nemocnice, tam mě přijali a udělali revizi.
    Celou dobu v nemocnici a pak doma jsem brečela, že mi moje miminko sebrali a že jsem se o něj nedokázala postarat a tak. Ještě přes měsíc jsem kvůli tomu byla na neschopence, než jsem se odvážila jít do práce mezi lidi. Po čase jsem ne zapomněla, ale řekla jsem si, že mimi chtělo ještě počkat, až s tatínkem vše připravíme na jeho návrat atd.
    O tři měsíce déle jsem sice se strachem, ale uznala, že to zkusíme znovu a ono to vyšlo. Na začátku byla spousta komplikací, celkem jsem strávila asi 2 měsíce v nemocnici, ale teď už jsem ve 22.tt a budeme mít krásnou holčičku.
    Neříkám ať zapomenete, protože to ani nejde, ale neztrácejte naději, protože pro každou z nás tam to malé někde čeká...   
    MikeFree   | 07.02.2014 18:25:49 | Reakcí: 1, poslední: 10.03.2014 12:59:35
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Chybí stále
      Určitě jsem patří trocha povzbuzení.
      Moc přeji aby druhá půlka těhotenství proběhla dobře a krásná holčička dělala jen radost. Mám stejnou zkušenost, po zamlklém těhotenství které jsem hodně obrečela, kor když bylo před vánoci a já se těšila jaký to bude pro rodinu pěkný dárek, snažili jsme se 3/4roku. Přesně za 3 měsíce jsme to zkusili znovu a hned na poprvé to vyšlo, teď už mi malá princezna spí v postýlce. Souhlasím nejde zapomenout,ale věřit v lepší zítřky  
      Ady.S   | 10.03.2014 12:59:35
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Jak se vyrovnat s potratem? (strana 20)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×