Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zuzi doma - diskuze

  • Zuzi doma
    Včera se mi podařilo Zuzku vyzvednout,dokonce i najít ztracený kufr.Po cestě jsem jí nic neřekla a doma pak koukala jak jsem hnula s přestavbou.Pak chvilku odpočívala a jeli jsme do KFC na jídlo.Potom dlouhou procházkou domů.Sakra celý den jsem platila lístky v mhd,aby pak jak jsem měla konečně měsičník jsem šla pěšky.A dnes nepojedu nikam.To jsem to mohla o pár dnů natáhnout.
    Dneska budu vařit doma. V celkem bojových podmínkách.Musím celý den čekat jestli přijde Martin nebo jeho učedník malovat,nebo pokládat podlahu.Ráno tu byl pán namontovat žaluzie a už vím proč je tam firma taková divná.On je přímo majitel.No-oni to jen vyrábějí a všem ostatním to dodávají.Tím pádem jsou nejlevnější.Ale na druhou stranu zákaznici nechodí k ním.Proto se k nám tak divně chovali.
    Honzu si vzal do parády na chalupě Tom od ségry a včera byli nejen v posilovně,ale taky na Třeštíku na kole.Božínku,oni mi fakt z něho udělají chlapa.
    Honafa   | 16.08.2017 10:48:46 | Reakcí: 5, poslední: 17.08.2017 08:27:38
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3533)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×