Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zdravíčko všem! - diskuze

  • Zdravíčko všem!
    Zase po dlouhé době. Máme se fajn. Mimino roste, je legrační a plazí se. D. v jejím věku obcházel nábytek a skoro vůbec nespal a já jela z posledních sil na autopilota. No, s tím spaním je to s ní teď taky neveselý, buď zuby, nebo jiný problémečky, večer těžce usíná, pak se do 11 budí s řevem, pak už se asi s řevem nebudí, páč ju mám nalepenou na prsu  Ale to bezpochyby brzy přejde. Blbý je, že jdu dneska na koncert, že tu bude   miminko nebohé vážně hrůzně ječet. Nevím, jestli to bude stát za to.
    Minulý týden měla 6. nemoc - jak jsem diagnostikovala sama pomocí internetu  . Od včerejška má zase rýmu. Vždycky, když je vedro, zpotím ju a pak ofouknu, je to tu asi po třetí v řadě. Plus teda furt leží břichem na studené zemi. Měla jsem mít sraz s kamarádkou, ale z preventivních důvodů, aby nenakazila její mimino, jsme to odložily.
    Kluk teď tráví spoustu času s klukama na hřišti a přilehlém sídlišti. Ještě nedávno se beze mě nehnul, teď je dlouhý hodiny někde kdoví kde. Trošku mě děsí, že kamarádí s nějakým páťákem - ten je buď zastydlej, nebo bych byla radši, aby s ním neka  Bez souvislosti s tímto páťákem minule do písku na hřišti napsal obrovskýma písmenama pi*a      Píše a čte vážně mizerně, ale toto mu evidentně jde.

    O víkendu pojedeme vlakem za našima, potřebovala jsem se ulít z akce u tchyně, tak jsem se vnutila k nim. Trpět na rodinné akci k tchyni nejsem ochotná bez chlapa, má být na služebce - ať si to taky trochu vyžere  Jeho brácha a jeho žena nás a naše mimino údajně chtějí vidět, ale myslím, že spíš tchyně chce, abychom se viděli a lépe poznali...čemuž rozumím, ale jaksi to nechci dělat    Maj 15 měsíční mimino a podle všeho ona je ten typ matky, se kterým nemám mnoho společnýho.

    Jinak, našel se sport, kterej klukovi jde - golf. Přistupuje k tomu opravdu věděcky a nadchl celou golfistickou část rodiny, protože ještě žádné dítě z jejího středu tolik profesionálního zájmu neprojevilo. Kdybysme nebyli lemry, mohl už z něj být druhej Tiger Woods. Nejspíš se pro něj pokusím najít golfistickej kroužek na příští rok, ale bude to dojížděcí řehole (bude-li to vůbec bez auta možné).
    No nic, jdu něco dělat, když mi mimino výjimečně spí v kočárku.
    Mějte se!
    zuzka83   | 26.05.2017 09:06:26 | Reakcí: 2, poslední: 26.05.2017 11:43:07
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3499)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×