Inzerce
Inzerce
Inzerce

víkend - diskuze

  • víkend
    Měl to být odpočinkový víkend, ale bohužel s akčními dětmi to moc nejde. V sobotu dopoledne klasika praní, vaření, uklízení. Ondra už je plný energie a dle toho se chová. Taťka už je taky dobrý, ale odpočinek neuškodí i tak odpoledne zajel za babičkou, také ji nebylo dobře když hlídala Ondru. V podvečer si Ondra hrál s kývajícím zoubkem, který ho tím začal bolet, tak jsem si zahrála opět na zubařku, aaaa..... V závěru jsme se klepali oba aby už povolil.
    Dnes jsme pokračovala v praní, oběd byl jednoduchý tak jsem se vrhla na uklízení mého tvořivého koutku. Odpoledne jsem koukala na Velkou Pardubickou a následně jsem s Aničkou a Ondrou vyrazila pouštět draky. Byl to veselé Ondrovi nechtěl vůbec lítat, Aničce naopak lítal tak že uletěl, to bylo slziček, protože zaletěl do zahrady a v domě nám nikdo neotvíral, nakonec jsme jej získali díky sousedce která mně nedůvěřivě pustila do své zahrady abych se podívala zda tam je a podařilo se mi ho vytáhnout. Doma pak už jen večeře a hurá do postýlek.
    Ady.S   | 14.10.2018 20:16:14
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3683)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×