Inzerce
Inzerce
Inzerce

pondělí - diskuze

  • pondělí
    Včera jsme byli za taťkou na ARU. Tam nás bez problémů pustili. Nikomu na světě nepřeju ten pohled a ani neumím popsat, co se dělo ve mně. Přístroje, hadičky, počítače. Ale ani to všechno neumí taťku dát zatím do kupy. Vůbec nás nevnímal, vrali jsme ho za ruku, povídali si s ním. A po tváři mi tekly krokodýlí slzy. Byla jsem vděčná Radkovi, že tam byl se mnou. Zažil velmi podobnou situaci před 9 lety. Aby toho nebylo dost, dnes taťkovi selhaly ledviny a museli ho napojit na dialýzu. Bože, co nás ještě čeká. Je to asi hrozné, ale mluvili jsme s mamkou i o tom špatném konci. Je velmi statečná.
    Ráno jsme mazala do práce a díky za ní, člověk přijde na jiné myšlenky. Odpo jsem vyzvedla Danču, koupily jsme si nanuka a hurá domů. Tady je práce dost. Venku je nádherně, svítí sluníčko, zpívají ptáci, jaro je cítit ve vzduchu.
    Přeji vám všem hezký zbytek pondělí.
    tygřímáma   | 18.02.2019 16:28:18 | Reakcí: 8, poslední: 20.02.2019 08:13:38
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3707)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×