Inzerce
Inzerce
Inzerce

Peslední dny ... - diskuze

  • Peslední dny ...
    ... opět moc nestíhám. Venku vedro k padnutí, dětičky jsou z toho pravidelného režimu jakési utahané a já už popravdě taky, už nevím co chystat za svačinky, co vařit a co vymýšlet za akce. Tak jen rychlé shrnutí, Ondra byl v pondělí na přeboru mládeže olomouckého kraje, byl borec a skončil na 4.místě z 38.. Ve středu byla trochu pohoda, dojeli moje rodiče a vyzvedli mi děti a Ondrovi dovezli trochu sběru. Večer se konečně trochu ochladilo a skoro celou noc pršelo, ale jen mírně tak to bylo fajn. Ve čtvrtek dovezl sběr taťka z práce a náš z domu a bylo toho krásných 222kg. Pátek naopak zase strašně hektický neplánovaně, taťka byl dělat počítače a tak mohl vyzvednout děti ze školy a školky, nestává se to moc často a Anička je z toho vždycky hrozně nadšená. Pak ale ještě musel do Olomouce na otočku, to jsme jeli s ním návrat domů až večer úplně utahaní. Sobota trochu hororová. Ondra šel k Jirkovi a večer si ho vzali moji rodiče. Já šla do práce a holky hlídal tatínek. Po mém návratu a až se holky vyspali jsme vyrazili na ryby. No s holkama to moc nejde, tatínek byl doslova nadšený když mu házeli do vody kamínky. No a teď k tomu hororu, už při obhlídce kde se usadíme bylo kousek od nás kolo a nějaké oblečení pohozené, zanedlouho dojela policie a při našem odchodu i hasiči s člunem a začali prohledávat a vyptávat se. No nebylo mi pak vůbec příjemně.
    Neděle dnes bude pohoda a zrovna se chystáme do lesa na houby huráááááá, jinak nás čeká klasika poklidit, vyprat a odpolko návrat Ondry. Pěkný zbytek víkendu všem.
    Ady.S   | 25.06.2017 07:34:19 | Reakcí: 3, poslední: 25.06.2017 15:22:06
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3514)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×