Inzerce
Inzerce
Inzerce

Péra z gauče - diskuze

  • Péra z gauče
    Pavel pořád nevzdává svůj hon za spravený gauč.Jde tam o prkotinku,která je provizorně spravená. Minulí týden donesl to prasklé péro nějakému kámošovi,ten se na to vykašlal.Včera šel ráno za tím kámošem a vrátil se až večer.Mezitím mi volal,že už jde.Vzal to i přes sběrný dvůr,že to vypárá z nějakého vyhozeného gauče.Tam na něho poštvali psa a řekli,pane tu jsou všude kamery,to nemůžete.Přitom až mě to začne štvát,tak napíšu do orfy a oni mi to pošlou.
    Já jsem byla sama doma a byla to paráda,udělala jsem si relax,podívala se na film,pokecala s dětmi.Zuzanka si pak šla koupit věci na školní vaření.
    Když pak P přišel,najedl se a udělali jsme si hezký večer,noc.On zase nespal vůbec, nakonec se koukal na hokej. Ani včera nedala nádhera pokoj a uháněla ho. Přitom ona už ví,že někoho má,ale neví koho.On mi řekl,že se nemusím bát,že on se ted po tom všem co jsme spolu zažili na mě nevykašle a nevrátí se k ní. To doufám.

    Dnes moc nevařím,udělám jen palačinky.Taky na mě trošku něco leze,snad to sleze. 

    Přihodím fotky toho gyrosu,to je taková sranda.Děláme si srandu,že se na ty brambory někdo vyblil.Ale chutově to je výborné.
    Honafa   | 21.02.2018 11:38:04 | Reakcí: 3, poslední: 22.02.2018 09:17:57
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3604)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×