Inzerce
Inzerce
Inzerce

Náš týden - diskuze

  • Náš týden
    Jak je honička tak ten týden táááák uteče.
    V pondělí mi onemocněla Tery, to jsme hlídání zajištili.
    Úterý bylo ve stejném duchu - ráno odvést Tery k babičce Martě, Aničku do školky, Ondra šel do školy sám a já autem o práce. Odpoledne jsem to postupně vyzvedla, Tery byla krapek plačtivá, nj u babičky byla poprvé celý den sama. Ondra dorazil pozdě odpoledne z nového kroužku vysloveně nadšený.
    Středa - Anička zamířila do školky, Tery jsem odvezla k mým rodičům a mazala jsem do práce. Ondra jel sám jak do školy tak zpět, doma si odpoledne užil pozdvižení hasičů(sepíšu do příhod), já diky tomu ve stresu dojela domů. Tery už naštěstí skončili teploty a má jen rýmu.
    Čtvrtek, aaaa konečně trochu klidu. Ráno měla Anička logopedii, pak jsem ji s Tery odvedli do školky a šli si užít den domů. Dorazila na pokec sousedka, to bylo moc fajn. Odpoledne jsme vyzvedli Aničku, Ondru pak vyprovodili do skautu a pak šel ještě do šachů.
    Pátek - s Tery zůstal doma taťka, který chytil nějaký bacil nachlazení a doslova umíral. Já ráno odvedla Aničku do školky, pak zpět domů pro kufr a vyrazila jsem do Šumperka. První jsem zanesla věci do kanceláře, pak do práce do centra a odpoledne jsme s celou organizací vyrazili na pobyt do hor. Odpolko se jelo na koně, večer opékání špekáčků, dnes dopoledne bowling a po obědě návrat domů. Pro mně moc fajn relax, i když v Koutech už byl pěkně sychravý podzim.
    Sobota- Já byla v práci. Taťka s dětma měl jít ke tchýni na oběd, ale nakonec to zrušil a poslal pro oběd Ondru, nechtěl babičku ohrozit nachlazením. Já dorazila dřív než jsem původně měla, holky nadšený a taťka taky.
    Neděle - odpočinek, ale známe to všichni jak je to s dětmi 
    Ady.S   | 20.10.2018 17:04:18
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3684)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×