Inzerce
Inzerce
Inzerce

na palici - diskuze

  • na palici
    když jsem se minulý týden v pátek ráno probudila v Ondrově posteli (s Ondrou ….zjevně mi otrnulo od té ochrnuté ruky v září a přestala jsem dávat pozor, abych tam u něj neusnula …) a měla jsem na sobě ještě oblečení do práce ze čtvrtka a na budíku v pokojíčku bylo 1/4 na 6, zato v kuchyni už 3/4 na 6 ….tak jsem si myslela, že už mě nedokáže nic překvapit ….. ale chyba lávky ….. po nabitém víkendu (oba kluci plavání, zoo, Ondra první! kino a bruslení se mnou, Honzín herna ….jsme v neděli s mužem usoudili, že to, co má Honzín na nohách, nebude kontaktní dermatitida, ale opravdu asi pátá nemoc (viselo to na nástěnce už od začátku ledna ...ale neštovice měli všichni už vloni a 5. jsem nějak doufala, že nedostanou …. v pondělí šel muž s klukama k doktorce a já jechala do práce na půl dne rychle něco dodělat a předat seznam, co nestihnuto a popřát šéfovi k narozkám …. u doktorky musel tatínek ukázat Honzínovy nohy, aby uvěřila páté nemoci ...Honzín to totiž atypicky neměl vůbec v obličeji + ani jeden neměl ani teplotu, natož horečku ...Ondra měl zas ve tváři sotva 3 pupínky a na rukách to bylo vidět tak leda pod lupou …. když jsem dorazila z práce domů, tak kluci měli matraci od manželské postele jako klouzačku a skákali po ní dolů ….tak jsem si říkala, že to asi bude tentokrát pohodový týden (pokud se nepovraždí navzájem) ...jenže ve středu začal Honzín víc chrchlat, ve čtvrtek ještě hodně nudlat a večer už jsme přemýšleli, zda jet na pohotovost ...naštěstí tu máme dejchátko pro Ondru a na noc jsme dali i Nurofen, tak jsem zvědavá, co zítra (dneska?) doktorka, na návrat do práce to příští týden nevypadá, hlídací babičky nejsou (mami dojíždí do Prahy hlídat neteř, která si zlomila klíční kost při bobování …..) kolega, co mě zaučoval, už odešel ...takže sranda …. ve středu jsem konečně po půl roce domlouvání vyrazila s kamarádkou cvičit ...no bylo to náročné ...ale doufám, že se nám podaří chodit pravidelně ...kluci mezitím upekli doma dort ...překvapilo mě, že naše starší dítko, které poví i co neví, to zvládlo nevyzradit, krém tatínek objednal z časových důvodů u babičky ...a na dortu jsem měla nakonec ve čtvrtek o svíčku navíc, protože naše ukrutně tvrdohlavé dítko ji tam prostě chtělo prý přidat ….. piškotové těsto se sice skoro nedalo ukrojit ani lžičkou ...ale moc jsem to klukům pochválila (vim totiž přesně, jaké je to vařit nebo péct s naším tříletým vzteklounem) ..ještě to i nazdobili malinami, kytička, dárečky ...no bylo to fajn, než se začali zas večer kluci vraždit a Honzík dusit ….
    - v sobotu měli hlídat poprvé prarodiče a my s mužem vyrazit po x letech na běžky ...ale ten Honzín vypadá tak, že to v lepším případě odložíme na jindy … a pointa? ...leden jsme vždy mívali jako nejzdravější měsíc (ještě tak se srpnem) ….než zas děti chytnou něco ve školce … no tak letos to nějak nevyšlo … 5. nemoc nám ještě chyběla do sbírky ….
    pandanek   | 18.01.2019 00:41:56 | Reakcí: 2, poslední: 18.01.2019 14:56:43
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: na palici
      Jani, opožděně všechno nejlepší k narozkám  
      Máte doma skutečně veselo, ale neboj, kluci si časem vytvoří imunitu a bude dobře.
      tygřímáma   | 18.01.2019 07:56:51
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: na palici
      ty nemoci jsou i počasím.. Taky mám pocit, že furt někdo někde nemocný..
      moninif   | 18.01.2019 14:56:43
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3698)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×