Inzerce
Inzerce
Inzerce

Můj víkend - diskuze

  • Můj víkend
    V pátek to nakonec S Gabkou dopadlo dobře.Byla u nás až do večera.V sobotu jsme dala dárky Honzovi a já jen zkusmo napsala kámošce jestli se nestaví.Ona,že né,ale ,že mám já přijít za ní.No taky řešení.Bydlí tak blízko,že si vidíme do oken.Ale ona bydlí v baráčku s mamkou,dcerou a postiženou tetou.A tu ona ted musí hlídat,je jak 2 leté dítě i když má přes 60 let.Ona mě má ráda a jsem jedna z mála lidí,kdo k ním může.Hned jak mě viděla,tak si se mnou povídala,ukazovala mi co a jak.Kámoška byla moc ráda,že má od ní chvilku klid.Pak jsme všechny šly na zahradu a tam bylo moc fajn.Po čase přijela z hor i ta její dcera,je jak moje.Gabka chtěla vždy za mamku tu kámošku a její Kája za chtěla za mamku mě.
    Domů jsem přišla až večer.Ještě jsem poseděla do noci s dětmi na balkoně.A potom si ještě krásně psala s Pájinkem,který se nudil.
    Dneska jsem toho taky moc neudělala.naštěstí jsem si ještě včera v noci uvařila masíčko na oběd a upekla buchtu na snídaní.
    Ráno jsme společně s dětmi posnídali a já si pak 2,5h volala s Gabkou .Mezitím šla Zuzi s kámoškou chodit po obchodech a Honza dělá Zuzce úkol.Já ještě čekám až se udělají brambory a konečně se najím.
    Honafa   | 25.06.2017 15:38:11 | Reakcí: 1, poslední: 26.06.2017 20:54:42
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3514)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×