Inzerce
Inzerce
Inzerce

Budu rychlejší - diskuze

  • Budu rychlejší
    Tady ráno.
    Včera jsme nedělali nic jen jedli a spali.I ,když ráno to vypadalo zoufale.Nejdřív Zuzka čekala 2h než si pro ní přijel děda,ten se zdržel u doktora a potom nešla do práce ta jeho nádhera,tak to vypadalo,že bude muset jít k ní o ní pečovat.Ale nemusel-přepracovaní a oslabená imunita si vybrala svou dan a jen spala,podle mě bude spát tak týden a všechny ty přesčasy co ted 3m pracovala 16h denně jí budou k ničemu,bo to vybere jako náhradní volno.
    My pak šli spát,ale P nespal.Potom ve 3h mě probudilo pískání.Jo,to si na sebe pískali dva zloději co kradli lešení.Nakonec byli vyrušení a utekli a lup schovali do křoví.
    Dnes v 8 přijde chlap kouknout na věci co potřebuji ještě udělat v bytě.Jsme z toho trošku nervozní.My nechceme jeho,ale jeho kámoše na kterého nemáme číslo,tak se ho pokusíme vylákat.No Pavel není moc diplomat a určitě mi ho vyplaší.
    Pak by jsme rádi jeli do Makra,ale beztak zas budeme chrápat.
    Zuzanka je tentokrát na chalupě smutná.Má tam hlad,bo všechno dobré dostaly holky od ségry.Snad nebudu muset nějak zakročit a naši to zvládnou.
    Honza ten se tu s námi má dobře.
    Jo a včera večer Gabka měla problém s cukrovkou a byla dezorientovaná ,jela z práce a já jí musela po telefonu navigovat co vše má udělat a držela jsem jí při vědomí.To byla docela kovbojka,ale pak si doma píchla a bylo dobře.
    Honafa   | 26.07.2017 06:18:43 | Reakcí: 4, poslední: 26.07.2017 15:11:40
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3525)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×