Inzerce
Inzerce
Inzerce

A je tu týden - diskuze

  • A je tu týden
    V pondělí jsme se vydali do Makra,bo máme kartičku od nádhery a kdo ví jak dlouho nám jí nechá.Pak jsme šli na obídek a pak se jen tak projít.V Makru jsme si koupili burčáček.Večer jsme si ho dali a bylo super.Až do doby než jsem si na P emailu přečetla ,že nádhera jeho jménem zrušila tu dovču.Tak pro ty,kdo byl dotčen,že o ní hnusně píšu-není kráva nebeská. P jsem to raději neříkala a nechala si to až na ráno.
    Jo v tomhle případě bylo ráno moudřejší večera.Vzal to celkem sportovně,až jsem se divila.No,né dlouho,on to nějak nepochopil a pořád si myslí,že pojede .Alespon jsme se měli o čem bavit při cestě k doktorovi.Pak jsme si zašli do centra.Trošku pochodit po obchodech,ale slevy už skončili.Tak nic.
    Taky jsem byla celý den na příjmu,že kdyby ségra nestihala školku,půjdu jí pro holky.Stihla to.
    Moje dětatka se měli doma fajně.Už se dost řeší škola,tak jim občas s něčím pomůžu.A začaly ty debilní svačinky.Dnes měl Honza celou vánočku podélně rozpůlenou a namazanou máslem.
    Honafa   | 12.09.2017 16:11:32 | Reakcí: 4, poslední: 13.09.2017 05:16:53
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3543)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×