Inzerce
Inzerce
Inzerce

Ach, Ti chlapi (strana 297) - diskuze

Přidat nový příspěvek
  • Pepova pomsta
    za vsechny ty blbe dotazy, jestli uz deti umi to a ono.

    Byl dneska ve meste s holkama, nejaka pani se ptala, jak je Anicka stara, a ze ona ma rocni ditko a ditko uz povida TATA a MAMA a BAC a.t.d., a na to Pepa s kamennou tvari odvetil, ze to je teda to jeji dite nejake zaostale, pac Anicka uz mluvi ve vetach.

    Je to pako a nevim, co ho to popadlo, ale musela jsem se smat.
    zajic   | 16.02.2012 14:55:07 | Reakcí: 16, poslední: 20.02.2012 11:14:58
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Balim proste sama
    Tak uz je to tady zase - jak ja si to pamatuju jeste z Prahy - pakuju a damy,pakuju SAMA!!! 
    Terry je proste v praci,pak prijde v 5 a resi jine veci ( jeste obvolava internet a tak.)
    Me celkem to baleni bavi,jenze do toho odvezt privezt Violku,nakrmit a odpoledne se stridave venovat ji a pakovat - celej byt je pohroma,protoze kdyz to chci sbalit poradne ( trochu roztridit),tak to jinak nejde.Ona byla celkem hodna,ale stejnak.Asi jsem to nejak prehnala,protoze pak jsem mela trochu "zhrouceni"
    Vezla jsem Vio na gymanstiku a poprosila Terryho jen o jednu vec - sundat konzole na zavesy( a zavesy).je to vysoko a uvitala bych,kdyby to udelal on.Navic ja opravdu delam vse ostatni.Ono to vyrizovani je take dulezite,ale on nechape jak ja uz jsem fyzicky orvana ( jeste ty zuby porad docela boli a mota se mi chvilema hlava.)Na jednu stranu chapu,ze kdyz je v praci,balit proste budu ja a nevadilo by me to,ale on se ani nezmini - jak kdyby nevidel kolik prace jsem udelala.ALe to tak bylo vzdycky - i s balenim na dovolenou.Kdyz pak se divil,ze mu to trvalo hodinu to nanosit do auta,tak jsem mu musela pripomenout,ze at si predstavi jak dlouho to trvalo me sbalit.

    No nic no.Upozornovala jsem ho jiz pres den do telefonu,ze budu s jednou veci od nej potrebovat pomoc a protoze zitra ( jak mi oznamil) ma od 4 basketball v televizi,chtela jsem aby t udelal dnes vecer,kdyz jsem pryz na gymanstice.
    Zacal,ze to nebude delat ted hned,ze to neni potreba delat dnes.Kdyz jsme se ho zeptala,kdy to chce teda delat,kdyz zitra ma basket a v patek mame jit podepisovat papiry,tak se na me urval,ze casu je dost a ze do nedele tu muzem byt!
    Takze ja se se vsim balim tak aby krome jidla bylo vse dobalene do patku vecer a budou mi tu viset zavesy ne?! Nemluve o tom,ze musime zasadrovat ty diry,ktere se tu nemely delat a nemuseli by nam kvuli tomu vratit zalohu.
    Grrrrr! Po chvilce handrkovani a vysvetlovani,kdy mi rekl,ze si vynucuju aby neco udelal a ze to musi byt po mym a ze mu HLEDAM praci jsem totalne vybuchla a i se zaroven zhrutila.Takhle jsem uz nejecela hodne dlouho!
    Jecela jsem,brecela,ze vse co muzu udelat ja delam a ze jeho poprosim jen o jednu vec,ktera by pro me byla tezka,protoze jsem mala a je to vysoko a jemu je to za tezko.Ze teda to neni zadna laska,ze mu jde jen o sbee a nevidi co ja si tu prozivam a samozrejme mi to zklouzlo k celemu tomu predchozimu tydnu,kdy jsem trpela s tema zubama,starala se o Vio a on byl pryc na sluzebce.Proste toho uz bylo na me moc.Pak jsem odesla a vezla Violku na gymnastiku a uplne jsem se klepala a i v aute jsem brecela.I odtamtud jsem musela odejit do auta brecet.Pak jsem se teda vschopila a sla na kopirku udelat nejake kopie pro to imigracni.Doma jsme o tom pak nemluvili.Ja prisla domu a sla jsem do vany.Zavesy samozrejme nesundane,nic nedotcene,ani mycka vyndana a pry uz ani nevykoupe Violku,ze je uz pozde.Tak dnes byla nemyta!Udelal ji tedy veceri.

    Vite co je na tom nejhorsi?Ze ja ze sebe mela radost,ze to docela dobre zvladam,ze se neskladam a najednou to prislo jak nic.Ale proste jsem se pretahla a tahle jedna vec,ze mi nechce pomoct,i kdyz do telefonu slibil,ze ano to proste rozjela.Kdyby aspon to nebylo hodinu tak,ze jsem se ho ptala jestli uz mu muzu rict co od nej budu potrebovat a on vzdy - moment,jeste zavoalm tam, moment jeste musim jit do schranky..no a kdyz na to konecne doslo,tak rekl,ze to neudela.Drzost to je!
    Kdyz mi nekdo rekl,at si ho nerozmaluju tim,ze vse budu balit,tak mi to prislo trapny,protoze on je prece v praci.Ale po tom co predvedl dneska teda..no nevim.Ale kdyz balit prestanu,tak potrestam jenom sebe a tim,ze to neni varianta mi nezbyva nic jineho,nez jen pokracovat a doufat,ze ho to trkne smaotneho a zitra to mezi basketem sunda.
    Hrozne me ale zamrzel.Prominte,ze je to tak dlouhe   
    janney   | 16.02.2012 08:53:18 | Reakcí: 23, poslední: 17.02.2012 19:37:34
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Ježíš to je vůl. Já jsem třeba taky balila podstatnou část věcí, protože byl Tom v práci a protože to aspoň bylo něco, co jsem mohla udělat (když on dělal rozvody vody v novém bytě...). Ale vždycky mě pochválil, jak jsem šikovná a kolik jsem toho zvládla a já jsem chválila jeho, jak je šikovnej a bylo samozřejmé, že věci, které jsou nahoře jako garnyže a pod. bude sundavat on, to jsem nemusela ani říkat. Bože ten Terry je někdy tak tupej (pardon)... navíc si fakt nedovedu představit to dělat s těma bolavejma dásněma. Jsi hrozně šikovná a statečná a nedivím se, že si vybuchla. To stěhování e nápor na nervy i když všechno klape a podílejí se na tom oba. Natož, když to děláš sama. Drž se, Jani.      
      nadule1   | 16.02.2012 09:02:59
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Balim proste sama
        Dekuju Nadulko.
        Navic vcera byl tak pekny vecer a takhle se to zkazilo.
        Hlavne me mrzi,ze on to proste nevidi,on si mysli,ze pravda je na jeho strane a ze ja si moc poroucim nebo co.
        Podle me on ma velky problem,ze se neumi vzit a predstavit si jake to je a jak mi je.On sedi v praci na zadku a ja cely dne,beham,chodim,neco thaam,varim,myju ,ridim pro Violku a pod.Proste to asi nechape jake to je.
        A to si jeste predstav,kdyz jsem podotkla ze hlavne,ze ona ma zitra basket,tka mi na to rekl at mu povim kolik hodin jsem denne na facebooku!!!To me nasral.Protoze dnes jsem tam byla snad jen 10minut+ neco vyrizovala po vzkazech.Tak ja se sama ze sve iniciativy proste omezim a ani nekontroluju co se od vas kamaradu deje a on mi vhodi do tvare facebook.A kdyz reknu,ze dnes 10 minut,tka mi neveri a mysli si,ze lzu.
        Tak to je pod moji uroven nekomu takovymu neco dokazovat.
        Nesahla jsem na jedinou hru- uz to je 8 a pul msice a jsem na sebe za to hrda.On pari hry kazdy den!Achjo - no ale musim se nad to co se dnes stalo prenest,protoze si tim nehodlam kazit zazitek a radost z noveho domu.Ale neomluvim se,to ani nahodou.
        janney   | 16.02.2012 09:16:13
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Balim proste sama
          On vůbec neumí přiznat vlastní chybu... nebo jí nevidí. Jak může vypustit z pusy facebook - to opravdu nevidí, kolik jsi toho udělala? A že si na chvíli sedneš a odpočineš si, to je snad normální a proč při tom nepřečíst vzkazy na facebooku? On je vážně někdy úplně zabedněnej... Je mi to opravdu líto.

          Já když si vzpomenu, jaký měl Tom výčitky, že mi s tím balením a následně i vybalováním nemohl pomáhat, jak by chtěl...protože buď byl v práci nebo hlídal děti nebo musel dělat něco jinýho, techničtějšího... tak se na Terryho opravdu zlobím.  
          nadule1   | 16.02.2012 09:21:56
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Balim proste sama
            Nadi to bude tím, že Tom je opravdu obdivuhodný manžel a táta
            Lillynka   | 16.02.2012 09:33:53
            Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Balim proste sama
            jo, zlob se
            Doufam,ze to vynahradi na prelomu patku a soboty,protoze ja jsem mu rekla ( a jsem odhodlana) ze na nabytek ani nesahnu.Ze to ma na starosti on - rozebrat,jak rozebrat a i s chlapama odnosit.Bude mi mozna cukat trochu ruka/pusa,kdyz se mi bude zdat,ze nevi jak to rozebrat,nebo,ze to znici,ale musim vydrzet.
            Jo a vcera jsem zkousela do telefonu zavtipkovat,ze:"you are lucky that you are at work so you got out ofto do all the packing..a on mi na to clekem vazne odpovedel:"you are lucky to be packing,so you got out of the work"Nebo neco tak.Ja ale neverim,ze opravdu nevidi jak moc je to pro me neco navic.
            Snad je to jen ten stres.Protoze pred par dnama me konecne krasne ocenil slovama a za 2 dny toto.Jemu se to asi blbe priznava.Proste soutezi a neche priznat,ze bych ja to nahodou mela tezsi
            janney   | 16.02.2012 09:34:31
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Jani drž se, obě dvě máme doma takové potentáty, nevím, jak jinak je nazvat. Tvůj Terry má problém s tím ti pomáhat, můj má zase problém s jakýmkoliv projevem citu.však víš, můžu být ráda že neumírám    
      Buď na sebe pyšná, my na tebe pyšné jsme. Zvládáš to moc dobře a to že ti ujeli nervy, komu by neujely?
      Kdybys byla poblíž, ja bych ti ty závěsy i sundala  
      To bude dobré..řekla, bych že jste jen oba dva podráždění z toho všeho zařizování.

      Prostě jsi šikovná,jo!!Opakuj si to..jdi před zrcadlo a pochval se, když to neudělá Terry, udělej to ty..     
      Lillynka   | 16.02.2012 09:19:14
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Jani, to snad není možný...normálně bych na to nešáhla, vždyť on je takový šetřílek, on je tam nenechá(ty závěsy), toho bych se nebála, vzal si to jako svůj úkol tak to udělá chtě, nechtě...ale byla bych teda pořádně naštvaná. Ty toho tolik děláš...a on nejen že to neocení ale ještě ti skoro vynadá ????
      Mám z toho pocit, jako by si myslel, že ty jsi tam v Americe za odměnu a musíš si to pěkně odpracovat.
      Sádrovat a dělat tyhle práce by mě on, já bych balila hadříky a nádobí a on ať se stará o zbytek....a to že to dělá po práci je jeho problém, však ty taky nemáš na starosti jen to!!!! ježíš já se rozjela        pěkně mě to naštvalo......drž se holčičko....máš můj obdiv!!!!!!!!!
      lucie73   | 16.02.2012 09:49:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      ja balila vse sama s dvojcaty za zadkem a maly byt..jenze muz byl vpraci a vecer chodil malovat a zkousel dat dokupy novy byt jak se da..a vracel se domu s nakupem a veceri pro oba apod...terry seobcas chova jak blb
      Liberte   | 16.02.2012 09:59:02
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      no já taky balila sama, ale to mi nevadilo, pokud ho vyloženě o něco požádáš tak je trdlo, že s tím dělá takové cavyky. Nojo nedivím se, že jsi vybuchla. Jsi dobrá, že s tou pusou zvládáš balit. Držím palce, aby se dobře vyspal a uznal že si nevymýšlíš zbytečně. Holt je to stěhování náročné pro oba. Ale vy to zvládnete.  
      corelia   | 16.02.2012 11:02:48
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      jani to je tak narocne tyhle situace uplne te chapu jsk jsi ze vseho ztahana a muje zatezko udelat jednu drobnost, kor kdyz trpise se zubama. ja tyhle situace take obcas zazivam a nesnasim!!oni nekteri chlapi maji pocit ze: JA jsem v praci, to uz delam dost, TY jsi ta ktera je doma nemas co delat tak muzes vse delat sama. je to na palici. clovek se citi tak bezmocny ze...ja kdyz zvysim hlas nebo neco uz mi kiksnou nervy jsem hned hysterka.take delam vse sama, a mam tu 2 deti a ani nemam narok se v noci vyspat. clovek je pak presly ,nespokojeny se vsim a odrazi se to vsude.ani te nepochvali jak vse zvladas, co, bere to jako automatiku. az budes chodit do prace asi si bude tezko zvykat ze mas stejnou vymluvu jako on abudes po nem chtit vice pomoci co??  ja to nikdy nedelala ale uz jsem tady take posledni dobou trosku bouchla a pobrecela si. ale ne pred nim. to by bylo jeste horsi.  myslim mze to udela nakonec ale jako vetsina chlapu asi neni rad zaukolovany atlaceny k necemu..mohl by mit teda vice empatie a porozumeni chlap jeden... 
      babywoman   | 16.02.2012 12:14:22
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Stejna zivotni situace a pritom tak rozdilna. Terryho bych propleskla na dalku nejradsi!!! Co si mysli!?? Ze se zhroutis totalne a pak mu to teprve dojde? Objednej si na to lidi. At se treba po.... Jsou proste veci, ktere delat nemuzes a basta! Nebudu ti tu psat, jak se ke stehovani postavil muj muz, to by ti jen dodalo, proste se zarid bez nej, kdyz je takovej a pak predloz ucet.
      Terča80   | 16.02.2012 13:16:26
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      to je trouba :( zkusila bych to tak moc neresit, uz jsi mu rekla co po nem potrebujes, ze se k tomu nema, jeho problem, jeste bych mu sdelila, ze bude nutne zasadrovat ty diry a na to ze mas cas treba dneska, jindy ne a pak si to dodela on. zkus mu to neopakovat, mozna ho prave to vzdycky nastve.drzim palec at uz mate klidecek a pohodu
      kacato   | 16.02.2012 13:42:48
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Sobeckej, tupej chlap. Co ti na to mám říct. To je přesně ono, ty ukážeš, že toho zvládneš sama dost a on toho okamžitě zneužije. Já jsem taky pořád všechno dělala sama. Říkala jsem si, že chodí do práce a potřebuje se odereagovat, ale když to došlo tak daleko, že už ani neuklidil talíř ze stolu a nezasunul židli a nevyměnil došlý toaleťák, tak jsem se nadechla a když jsem skončila, tak jsem mu řekla, že to sama všechno dělat nebudu. A tak jsem dodržela. Asi si napřed myslel, že je to jen výbuch hormonů, ale o čtyři dny později zjistil, že v kuchyni je bordel, že nemůže najít ani čistou lžičku, tak mu došlo, že to myslím vážně. A od té doby je kuchyň jen a jen jeho. Já jen uvařím a tím to pro mě končí. Terry je sobeckej zmetek, který si tě vůbec neváží.
      Meridene   | 16.02.2012 13:50:04
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Me to taky mrzi aj za Tebe, tohle by se nemelo stavat.
      On je tak strasne jesitnej, proboha, kdyby rekl PROMIN a sundal ty garnyze, to prece nemuze trvat dyl jak pul hodiny ne? Nevim, jaky mate typ, ale u nas je nejvetsi problem odzabkovat zaclony, ty garnyze uz se jen vysunou a pak by se odsrouboval ten uchyt, fakt by to nevzalo vic jak te pul hodky.





      zajic   | 16.02.2012 14:52:57
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Balim proste sama
        Odhadla jsem mu to na 20 minut.Mame 3 okna a jedno malinke.Zaclony nejsou na zabkach,jennasunute.To jsem mu rekla at da jen nezmackane na postel,ze to pak slozim.Takze jde jen o to sundani tyce a osroubovani uchytu.
        Uvidime,zda to udela dnes.Ja ty zavesy uz proste potrebuju zabalit abych videla kolik mam mista na obleceni a jestli potrebuju vic krabic.

        To,ze o tom uz pak nemluvil a delal jakoze nic beru aspon pozitivne v tom,ze mi nic nevycital,ze jsem na nej jecela a tak.Snad si uvedomil,ze aspon nema narok prudit me 
        No nic - ted Vio do skolk a zase na novo
        janney   | 16.02.2012 17:39:49
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      jsem teda při tobě, my když se balili do domečku, tak sme dělali oba a vždy si pomohli a to chodili do práce oba a já denně jezdila 63 km tam a 63 zpět až večer.
      ivulisek   | 16.02.2012 16:32:26
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Kestli tě to potěší u nás bych taky vše dělala já.
      Honafa   | 16.02.2012 17:39:48
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      To snad ne  Vubec se nedivim, ze Ti ujely nervy, jsi unavena, pretazena, nervozni a nejen, ze to neoceni, ani nepomuze to minimum, co po nem chces. Je mi to lito, Jani   
      Bea-Matyas   | 16.02.2012 21:36:17
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
      Tak to je tedy drsné   Vůbec se nedivím že jsi vybouchla, já bych vybouchla taky a ještě bych mu to omlátila o hlavu. Takovéhle chlapi, to je neuvěřitelné. Já vím že to asi slyšet nepotřebuješ, ale je to obrovský sobec. Já jsem také spoustu věcí při stěhování balila sama, ale Toma by ani nenapadlo abych někde po výškách lezla a sundal by to sám od sebe případně do 3 vetřin od doby kdy bych ho o to požádala. A ještě by se omlouval za to jak mi s tím balením nemůže pomoct.   Fakt mi Terry přijde jak malé děcko. Všechno se udělá samo, on si užije svých zájmů a ty jsi přeci doma na dovolené   No , hnul mi žlučí a to je ještě taaak daleko        
      luciasek84   | 16.02.2012 21:52:38
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Balim proste sama
          s tím tvým chlapem je to fakt těžké   a co mu radši říct, co a dokdy má být hotové - nebo napsat na ledničku seznam, co po něm potřebuješ? třeba by to bylo pro něho únosnější, než když mu to několikrát připomínáš  
      já bych byla potvora a pozvala si nějakého kamaráda, nejlíp jeho, ať příjde na kafe a mezitím odšroubí garnýže   ať se chytne za nos  
      jezurka   | 17.02.2012 16:50:43
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Balim proste sama
        On ani kamarady nema.Jen par kolegu.Vsichni kamaradi - chlapi jsou manzele mych kamaradek     
        JInak vcera to nakonec sundal 
        janney   | 17.02.2012 18:56:48
        Reagovat | URL příspěvku
  • Chlapi jsou prostě boží :)
    Jak jsem psala vařím pro Toma a jeho kolegy z práce a to je taková radost, jak jim chutná a jak se nestydí se nacpat. A nestydí se mi to pochválit. :)))      
    nadule1   | 15.02.2012 14:08:42 | Reakcí: 20, poslední: 16.02.2012 08:53:59
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
      jj, to je největší pocta pro kuchařku, když vidíš, jak se jim dělají boule za ušima:-)
      káče   | 15.02.2012 14:59:35
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
      dobrý a vděčný strávník je k nezaplacení       
      lucie73   | 15.02.2012 15:03:07
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
      Ac zenska, prisaham, ze se taky nestydim na navsteve nacpat a pochvalit.
      Pac sama vim, jak to tesi.
      zajic   | 15.02.2012 16:12:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
      Chlap nejsem,ale když uvaří někdo jiný a dobře uvaří,nacpu si bříško taky a chválím a chválím.
      Ale úplně chápu Tvé pocity.Není nic lepšího,než prázdný talíř,spokojený výraz a pochvala 
      tygřímáma   | 15.02.2012 17:03:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
        Já se také nestydím se pořádně přežrat :)) Jen mě nikdo pudinkové rolky, zebru ani buchtičky nenabízí        
      luciasek84   | 15.02.2012 17:06:18
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
      A kamže mám přijet? 
      Zavadilka   | 15.02.2012 19:11:54
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Chlapi jsou prostě boží :)
        Mojí novou adresu máš. Stačí dát vědět den dopředu ;) a opravdu moc ráda tě uvidím i s holkama prakticky kdykoliv :))  
        nadule1   | 15.02.2012 19:13:20
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Chlapi jsou prostě boží :)
          jo to k vám domu? Já jsem prošvihla souvislosti 
          A to je máš jako všechny doma???A kolik jich je?
          Zavadilka   | 15.02.2012 19:16:00
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Chlapi jsou prostě boží :)
            Jj jezdí k nám domů. 3 kluci :)
            nadule1   | 15.02.2012 19:17:55
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Chlapi jsou prostě boží :)
              Teda...to by mě tacky bavilo vařit     
              Naďulko věř, že bych velmi ráda přijela. Doufám, že se nám někdy poštěstí 
              Zavadilka   | 15.02.2012 19:19:49
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: Chlapi jsou prostě boží :)
                No já doufám, že když jste teď každou chvíli v Praze, tak se nějak poštěstí. Já doufám, že se vyhrabeme z těch nemocí a pak budeme moct zase courat po světě :)) Fakt je ovšem ten, že ta školka nám dává zabrat a snad Kubík neměl měsíc, kdy by byl v pohodě...  
                nadule1   | 15.02.2012 19:24:47
                Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
      ty jsi skvělá Nadi  Mě by ani nehlo 
      danicka84   | 15.02.2012 20:41:37
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
          to se to pak vaří samo s těma pochvalama.
      zanlena   | 15.02.2012 23:19:07
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
        To bych si taky uzivala  Tedy v roli kucharky, momentalne jsem na redukcni kure 
      Bea-Matyas   | 16.02.2012 08:23:51
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Chlapi jsou prostě boží :)
       
      janney   | 16.02.2012 08:53:59
      Reagovat | URL příspěvku
  • Valentýn
    Nedostala jsem nic, Valentýna neslavíme, a manžel šel odpoledne na basket a pak na dvě piva s kámošema....ani mi to nevadilo. To jen tak pro povzbuzení těm....co je jim líto, že na ně muž zapomněl.
    Vím že mě má rád i bez kytky.
    Staral se o mě celé dva dny kdy jsem byla nemocná, nosil mi snídani do postele, dělal mi zábaly proti horečce a na každé moje zavolání hned přiběhl....Věřte že i bez čokoládového srdce darovaného 14.2. se dá mít rád       

    (nic proti těm co to slaví)         
    lucie73   | 15.02.2012 12:30:34 | Reakcí: 25, poslední: 11.02.2022 19:25:05
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      My to neslavíme, ale dostala jsem růži :)) On dostal moučník - úplně trapnej obyčejnej, jen tak aby se neřeklo :)) Ale udělali jsme si krásnej večer, což ani tak nesouviselo s Valentýnem jako s tím, že děti usnuly a tatínek ne :DDDD
      nadule1   | 15.02.2012 12:32:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      ja dostala ruzi, ale protoze jsem na to uplne zapomnela tak jsem ani nic nepekla, ani nic nekoupila... tak dostal hubana a bylo
      chezzie   | 15.02.2012 13:17:21
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      já taky nic nedostala a Jarda mě večer ještě nasral    
      Gastrica   | 15.02.2012 13:21:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      A přesně o tomhle je mít rád     Já teda dostala růžičku, s tím že dorta přivezla mamka že ho vyhráli v tombole tak zebru budu péct až dnes nebo zítra. Nejde o datum.
      luciasek84   | 15.02.2012 13:53:35
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      ani my Valentýna neslavíme. Symoblicky dostal chlap čokoládový bonbony a já kytku, dortík a salát (už jsem psala níže), ale to spíš proto, že zrovna včera vyrážel do terénu, kdyby byl doma v dílně, nedostala bych nejspíš nic a ani by mi to teda nijak nevadilo. Dáváme si dárky průběžně
      káče   | 15.02.2012 15:01:45
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      Pepa vcera vezl kamosa, ktery ma takovou zvlastni vlastnost. Na vyroci, narozeniny a podobne akce, ktere by jeho zena rada slavila, se ozere jak to hovado, pac on zas na to slaveni neni.
      Pak vola Pepovi, ze nemuze ridit, at ho odveze. Tak jsem Pepovi kazala, at se stavi v kvetinarstvi a vrazi kamosovi do ruky aspon kvitko pro zenu. Rikal, ze ne, ze si to musi resit sami.

      ja nechapu, proc ten vul, kdyz vi, ze to ta jeho chce slavit, proc nejde do hospy o den pozdeji a nekoupi ji treba nejakou tu kvetinku nebo cokoladku. to zas vim, ze ona neocekava zlaty nahrdelnik, jen pozornost.
      zajic   | 15.02.2012 16:15:17
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      Taky neslavíme a zas jsem si pochutnala na míchaných vajíčkách s opečeným chlebem...mňam
      Zavadilka   | 15.02.2012 19:16:59
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      tak pro ty co neslaví a žádnou kytku ani nic nedostaly - já do letoška taky nic neslavila, ale teď s tím přišla Eli ze školy, že dělali nějaké překvapení a moc se těšila, tkže jsme spolu u
      jezurka   | 15.02.2012 20:24:08
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Valentýn
        udělaly dort a tatínek najednou večer někam zmizel a donesl nám kytky   takže to byla spontánní akce a bylo to moc fajn  
        jezurka   | 15.02.2012 20:27:37
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
        Kolikrát pěkné chování je lepší než jednou za rok dávat dárečky a pak se celý rok chovat k tomu druhému hnusně.
      zanlena   | 15.02.2012 23:16:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      neslavime a protoze deti spali a my ne,zavreli jsme psa     
      Liberte   | 16.02.2012 06:10:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      Take si vice cenim toho, ze za mnou stal a stoji v kazde situaci - a ze jsme jich spolu (a velmi tezkych) zazili hodne...  Ale kterou z nas nepotesi, kdyz si na ni muzsky v dobrem vzpomene?    
      Bea-Matyas   | 16.02.2012 08:29:47
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      Já sice dostala kytičku, ale dávala mi jí Markétka a pak se sebral a odjel na 4 hodiny pryč..přijel v devět..pustil si video, které jsem mu namixovala a šel spát..taky ho miluju..je tak neskutečně romantický, že bych ho někdy něčím bacila    
      Lillynka   | 16.02.2012 09:35:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      Ahoj holky co kupujete svýmu miláčkovi na Valentýna?
      SaraK.   | 08.02.2019 20:37:06
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Valentýn
      My to slavíme a minulý rok jsem dostala krásnou svíčku od Veynera a od té doby si je kupuju pravidelně, protože mají krásné vůně a jde to dohromady s mou filozofií, protože vosky jsou veganské a co miluju úplně nejvíc je ten praskající knotek.
      Darija06   | 11.02.2022 19:25:05
      Reagovat | URL příspěvku
  • Vcerejsi vecer
    Byl nadherny, mam tak pozorneho muze  Dostala jsem lilii, dva krasne hrnicky a pranicko. Detem prinesl jahody v jogurtu, tak jsme si je vsichni dali po veceri jako dezert. Ja servirovala na rucne delanem ubruse s nalepenymi srdicky a deti k tomu pomalovaly talire z papiru, takze jsme je nechali jako podtacky. Fajn se takto zastavit a uzit si jeden druheho 
    Bea-Matyas   | 15.02.2012 09:37:44 | Reakcí: 5, poslední: 15.02.2012 23:14:50
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Valentin
    dneska se náš tatínek vytáhl, donesl mi jen tak kytku a holkám úplně krásné maličké taky       musela jsem se pochlubit ve fotogalerii  
    jezurka   | 14.02.2012 21:11:05 | Reakcí: 17, poslední: 15.02.2012 14:21:08
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Oslavy
    Jak to u vás máte s obsluhou návštěv?
    Jak jsem byla u bráchy tak se tam strašně pohádali kdo mi uvaří kávu.Švagrovka ji začala vařit a brácha se tam motal.Pak se urazil at si jí teda dovaří švagrovka.
    I u našich jsou často taková hádky.
    To u nás se Martin staral o pití a já o jídlo.A bylo to.
    Když měla Gabka svoji oslavu s kámoškama tak jsem jí řekla co a jak a ona už si to udělala sama.
    Myslím si,že malí by zvládli organizaci oslav od A do Z.
    Honafa   | 12.02.2012 21:23:00 | Reakcí: 16, poslední: 15.02.2012 21:46:18
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      u nás je to jednoduchý, jídlo a pití chystá ten, komu zrovna Káťa nevisí na noze nebo nevyžaduje jeho pozornost. Pokud si zajme návštěvu, tak chystám já
      káče   | 12.02.2012 22:22:11
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      U nás zpravidla chystám vše já, Honza maximálně otevře víno a tak podobně. On se v kuchyni málokdy motá, takže ani někdy neví kde co je, takže jsem raději kdžy se postará o malého a já se postarám o hosty
      antara   | 12.02.2012 22:50:01
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      ruzne,jak ma kdo naladu...neresime to
      Liberte   | 13.02.2012 07:11:45
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      k nám na návštěvu chodí tak maximálně tchýně :) Takže se staráme s Jardou napůl. On dělá kafe, protože ví jak, já ten zbytek. Jenže tchýně se vždycky, než přijede, nezapomene najíst a napít v restauraci, takže si u nás ani nic víc, než to kafe a případně sušenky nedá. Nevim, jestli se bojí, že bych ji otrávila nebo co   Ostatní návštěvy obstarávám já. Od pití až po jídlo - většinou dělám obložený talíř a koupím čerstvé pečivo, když je čas oběda, tak tu většinou nikdo neopruzuje, pokud tu teda nespí.
      Gastrica   | 13.02.2012 07:24:19
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      My to máme s Cukříkem taky nacvičené 
      tygřímáma   | 13.02.2012 08:17:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      U nás převážně já.
      Val.J35   | 13.02.2012 08:34:11
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      tak nějak se asi dělíme, že si prostě řekneme - udělej kafe a tak. Mimoto já jsem strašně ráda hostitelka a mám ráda návštěvy, takže tím pádem ráda obsluhuju 
      danicka84   | 13.02.2012 11:20:19
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      starám se já. chlap sedí a chce být obsluhován jako návštěva. onehdy se šíleně naštval, když jsem přímo před něj nepoložila topinku. já je kydala na jeden talíř a všichni si brali, jen on ne a ještě se nafoukl   pak mi to vyčetl...já myslela, že mne picne.
      lucicína   | 13.02.2012 15:22:49
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      Ja ani nevim.
      Kafe vari Pepa, on ma na to varicek. Jinak, jak kdo ma cas.
      zajic   | 13.02.2012 15:56:57
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      Jak kdy. Občerstvení chystám já předtím než návštěva dorazí, takže to už je na stole, případně v lednici, odkud se pak nosí. Přinést zvládne kdokoliv :)
      A pití podle toho, kdo je zrovna blíž kuchyni :))
      nadule1   | 13.02.2012 16:00:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      kávu,čaj vařím já, ale samozřejmě by to zvládl taky. A alkohol a víno chystá Petr, ale v případě potřeby bych to zase zvládla já    a o nějaké dobrotky na zub se starám jen já...
      Eva74   | 13.02.2012 18:57:12
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      my žádný oslavy doma nepořádáme...(máme málo nádobí například  )

      návštěvy k nám chodí různý, většinou je moc neřešíme a o jejich obskakování se dělíme. vzásadě platí, že chlap vaří a chystá občerstvení, když přijou kluci (oni toho víc sežerou). když mi přijde nějaká kamarádka, kafe nebo čaj jí uvařím, víno naliju, k jídlu jí dám, co zrovna mám..ale nějaký ozdobený talíře nechystám.

      takový hádky mi přijdou úchylný. mi vždycky přijde, že to ukazuje, že si pěkně lezou na nervy..
      zuzka83   | 13.02.2012 22:13:15
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      U nás je to podle toho jak kdo je zrovna volný, má čas.
      zanlena   | 13.02.2012 23:11:33
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      my to máme zhruba stejně jako vy, já chystám jídlo a kafe a Michal nalívá pití a stará se aby měli všichni co potřebují a případně nosí to co já nachystám 
      kacato   | 14.02.2012 17:21:03
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      Taky to mame tak - piti Robert a ja jidlo. Ale jsme sladeni, dokazeme se "zaskocit" :) Urcite se kvuli "obsluze" nehadame a pred navstevou uz vubec   
      Bea-Matyas   | 14.02.2012 18:15:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Oslavy
      Návštěvi obsluhuju jen já. Martin pořádně ani neví kde máme které jídlo.
      medox   | 15.02.2012 21:46:18
      Reagovat | URL příspěvku
  • Pepa tatinek
    Rozhodl se, ze si vezme starou dovolenou, aby si nas trosku uzil, takze ted jsme 9 dnu vsichni spolu doma.
    Coz je bozi.

    A dneska rano: Anicka se vzbudila, ja ji vytahla a ona se sapala po jeste spicim Pepovi a u toho vhodne vyrvavala TATA TATA (nevim, jestli to pouzila vedome). A Maruska se ozvala ze svoji postele: "To je MUJ tatinek". Jooo, to se tatinek hned vzbudil a uzival si pozornosti svych dcer 

    P.S. A ja se sla v klidu vykadit, nepostesti se kazde rano
    zajic   | 12.02.2012 12:43:02 | Reakcí: 9, poslední: 15.02.2012 21:47:39
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Pepa setri ponozky
    Novy system, na Vanoce dostal nejake nove fusky.
    Na jednu nohu oblece 2 stare, na druhou jednu novou. Protoze ty stare jsou uz chatrne, tak vydaji za jednu novou. Prej tak setri ty nove a dopotrebuje ty stare a neni mu zima. A ano, ty stare jsou UPLNE jine, nez ty nove, sice vsechno panska fuska, ale sejde se, ze na jedne noze ma sedivou dvouponozku a na druhe cernou novou jednoponozku.
    zajic   | 10.02.2012 19:43:32 | Reakcí: 17, poslední: 14.02.2012 09:39:00
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • nákupy
    taky jsou vaši chlapi tak neschopní, když mají sami nakoupit? Poslala jsem Honzu na větší víkendový nákup do Globusu, má to hned u práce... napsala jsem mu velmi podrobný seznam i s tím jak jsou jednotlivé potraviny v obchodě umístěny... Bože už mi 4x volal, že nemůže najít tohle a tohle a prý jakou má vzít značku těstovin - bereme pravidelně Panzani což dobře ví - a podobně... a jaký má vzít bílý jogurty pro Vašíka ...říkám to jedno..ježíši mě z něj fakt klepne... 
    antara   | 10.02.2012 16:47:35 | Reakcí: 44, poslední: 14.02.2012 10:26:40
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      tak můj chlap naštěstí nakoupit umí a nevolá mi, kde co je a kde to najde :) Ale zase mu řeknu, ať koupí tři věci a on jich koupí deset :) Zas pořád lepší, než kdyby místo tří donesl dvě  
      Gastrica   | 10.02.2012 17:08:11
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Tak to máš dobrý, včera se konečný volání vyšplhal na 7x   A některý věci stejně nedonesl  
        antara   | 11.02.2012 21:30:43
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      U nás nakupuje v podstatě jenom chlap a umí bezvadně nakoupit i bez mého seznamu  Taky má větší přehled v cenách,než já,až se stydím   
      veverka77   | 10.02.2012 18:10:18
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Já si taky ceny moc nepamatuju, kromě plen, přesnídávek a tak... ale kdyby ses mě zeptala kolik stojí rohlík nebo máslo..nevím kupuju pořád to samé a na ceny nekoukám
        antara   | 11.02.2012 21:32:07
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      to je jeste dobry kdyz ti vola, bud rada, snad ti prinese to spravny. Ja ho minule poslala pro par veci, mel to napsane a jeste jsem mu to rikala zvlast. Napr. misto MODRE slehacky (barvu jsem mu rikala ustne, na papirku mel napsano slehacku) mi prinesl zlutou smetanu, a jeste neco, ale uz si to radsi nepamatuju... A takhle je to se vsim. Jednim uchem tam, druhym ven, ale stejne ho miluju  
      mum2b   | 10.02.2012 18:11:57
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Tak to já mu taky musím psát podrobně že když chci šlehačku tak chci smetanu na šlehání a tu a tu  
        antara   | 11.02.2012 21:33:05
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Mně Lojza taky skoro pokaždé volá, i když má seznam, už se tomu musím smát. Většina chlapů prostě nemá ten správný nákupní cit jako my. 
      Evulik25   | 10.02.2012 18:29:36
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      můj chlap má nakupování vyloženě rád. teda leda u nás u alberta a v masně. on si prostě potřebuje nakoupit, co pak všechno sní. i když má seznam, nakoupí něco jinýho nebo něco vynechá..
      zuzka83   | 10.02.2012 19:16:36
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        tak to mojemu je jedno co jí, takže on by koupil rohlíky a párky a tím by bylo odbyto  
        antara   | 11.02.2012 21:34:31
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      můj manžel nakupuje docela často a dobře
      jana1260   | 10.02.2012 19:47:39
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Já jsem minule poslala Petra pro brambory a ještě 4 věci...říkám mu hlavně nezapomeň na ty brambory...a hádej? No jasně brambory nekoupil,ale na svoji Plzničku nezapoměl     
      Zavadilka   | 10.02.2012 19:49:17
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        asi mají něco proti bramborám, včera je taky zapomněl a přesně - pivo taky koupil  
        antara   | 11.02.2012 21:36:03
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Ještě jsem si vzpomněla na dnešní příhodu spojenou s nakupováním.Jeli s malou do lékárny a cestou měli koupit pečivo,hlavně pro Karolínku,ať má čerstvé.A parkovali,když se zezadu ozvalo "ohlík",takže Michal zase nastartoval a jelo se pro rohlík    Nakupuje sice dobře,ale občas něco zapomene      Ještě že máme dítě,které se připomene       
      veverka77   | 10.02.2012 19:57:45
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Ja vysilam Pepu s Maruskou, oni to maji jako velmi zabavny spolecny vylet. Pepa miluje tvoreni seznamu, takze zakladni potraviny vzdy doveze. Jen ho netrkne koupit neco, co je treba zrovna ve sleve, a bezne nekupujeme, ale to neva.
      zajic   | 10.02.2012 20:10:15
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Normálně nevím. O potravu a zásoby se doma starám já.
      polova   | 10.02.2012 20:51:32
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        já normálně taky,ale jak je malej nemocnej, tak jsem potřebovala aby udělal nákup Honza
        antara   | 11.02.2012 21:39:20
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: nákupy
          To on hlídává doma. Nevýhoda obchodů v okruhu pár metrů od domu.
          polova   | 11.02.2012 21:44:46
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: nákupy
            Honza má právě Globus u práce, takže než by v pátek večer dojel domů a pak já zase tam, tak by to strašně trvalo...fakt jsem myslela, že to zvládne torchu líp  
            antara   | 11.02.2012 22:03:07
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Muj manzel dobre zna obchod, kde nakupuje, a je rychly a vykonny. Muzu po nem chtit velka baleni a on to vzdycky doveze. Jediny problem je, kdyz chci neco exotickeho, co nemuze v supermarketu najit. Zacne ho to vykolejovat z jeho rychleho tempa, tak se na to vykasle. Ale standardni veci - super  
      Francouzka   | 10.02.2012 20:53:56
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        On taky dobře zná Globus, nakupujeme tam pravidelně a stejně to che rozepsat jak to jde po uličkách. Aspoń že ti nakoupí tan standart 
        antara   | 11.02.2012 21:40:22
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Martina už vytáči ty moje seznamy.Tvrdí,že jsou napsané nedbale a nepřesně.Vyžaduje po mě at mu to píšu chronologicky jak to jde po sobě v tom obchodě.Jak to mám asi vědět,když tam kde chodí on nechodím já a ještě to furt přestavují.
      Taky mě vytáčí,že pod pojmem banány -koupí tak 5kg banánu.To se nedá sníst.Chleba donese obří bochník atd.
      Honafa   | 10.02.2012 21:40:49
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Honza mi taky včera pak vynadal, že jsem mu ten seznam nenapsala do úplnejch podrobností a co hůř, dovolila jsem si přehodit pořadí 2 uliček    
        antara   | 11.02.2012 21:41:22
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Tak manžel teda seznam nekritizuje, ale taky má tendenci nakoupit jak pro armádu. Už jsem vycvičená, u všecho píšu počet nebo kg, u salámu a sýrů pak dkg :-D
        moninif   | 12.02.2012 21:19:29
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      můj chlap denně chodí k nám do obchůdku pro čerstvé pečivo. Pokud nezapomene, sem tam mi donese i něco extra, co potřebuji. Např. dneska mi místo jedněch hranolek donesl dvoje, prý pro jistotu:-)
      Velké nákupy obstarávám já, asi by to zvládl, ale určitě by nekoupil tu značku, co kupuji já a než bych mu vše dopodrobna vypsala, to si to radši nakoupím sama. Jen když je toho jednou za čas opravdu hodně, tak trvám na tom, že se mnou pojede, abych to nemusela tahat sama a aby se věnoval Kačce při nakupování.
      káče   | 10.02.2012 22:34:15
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Já taky normálně jezdím s sním nebo nakupuju sama,ale Vašík je nemocnej, tak jsem potřebovala by nakoupil jednou sám... a takhle to dopadlo  
        antara   | 11.02.2012 21:42:24
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Tom nakoupit umí. Takže ho taky občas vysílám samotného.
      nadule1   | 11.02.2012 11:47:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Náš tatínek občas taky zavolá, když si neví rady.
      zanlena   | 11.02.2012 13:40:45
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      Nakoupí bez problémů. Někdy volá, že je v akci něco, co jindy koupíme, ale teď není na seznamu. No a v tom je zakopaný pes, on nakoupí daleko víc věcí, než já píšu a celková cena je opravdu velká. Neumí šetřit a nejhorší je když nakupuje hladový 
      soni   | 11.02.2012 19:22:09
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Honza si zase o půlce věcí ze seznamu myslí, že jsou nepotřebné takže přinese půlku nákupu a většinou chybí něco extra důležitého  
        antara   | 11.02.2012 21:44:34
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: nákupy
      U nás nakupuje a vaří Martin. Já jak nemám při nákupu seznam, jsem bezradná a dom ze tří věcí donesu jednu a pět dalších jiných    
      Marta81   | 14.02.2012 09:38:16
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: nákupy
        Já si naopak seznamy vůbec nepíšu, leda když kupuju něco hodně exotického   Všechno nosím v hlavě, jsem chodící diář, i když teď co jsem na mateřský, tak už je to s mou pamětí taky horší  
        antara   | 14.02.2012 10:23:52
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: nákupy
          To já tam pak koukám co by se mi líbílo a co jsme dlouho neměli   Takže uvalím ještě víc peněz za něco co nepotřebujem. Jak mám seznam jedu podle něj. Martin seznam taky nepotřebuje.
          Marta81   | 14.02.2012 10:26:40
          Reagovat | URL příspěvku
Přidat nový příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×