Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Máslo vs. rostlinné roztíratelné tuky (strana 1) - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
  • používáme oboje, na másle dělám polévky, mají takovou lepší chuť ale margarinem, Flora, mažu zase svačiny, neb se líp roztírá. ale malému dávám chleba s kvalitním máslem. jinak olivový olej a řepkový.
    ivulisek   | 07.03.2011 10:11:24
    Reagovat | URL příspěvku
  • No jedine maslo
    Na chleba, na peceni.
    Do salatu teda olivovy olej, na smazeni normalni.
    zajic   | 07.03.2011 09:50:11 | Reakcí: 1, poslední: 07.03.2011 09:59:03
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Na peceni pouzivam jedine maslo, i na chleb ho mam rada, malemu margariny zatim nedavam, dostava bud maslo nebo lucinu, zerve....
    plaz   | 07.03.2011 09:32:39
    Reagovat | URL příspěvku
  • Na chleba kvalitní margarín nejlíp s přídavkem smetanového zákysu, na vaření jedině máslo nebo kvalitní olej.
    iridales   | 07.03.2011 07:52:31
    Reagovat | URL příspěvku
  • Používáme obojí, margaríny i máslo, to spíš občas, protože ho většinou zapomenu koupit. Na pečení Zlatou Hanou nebo Heru. A není nic lepšího než čerstvý rohlík s kvalitním máslem. Tedy pro mě. Jinak hodně mažeme i Lučinu a Gervais.
    angieblack   | 07.03.2011 07:48:04
    Reagovat | URL příspěvku
  • Používáme rostlinné tuky. Na klasickém másle mě nebaví, že se musí vyndat z ledničky s předstihem jinak se blbě maže. Většinou ale stejně mažu sobě i dětem na rohlík spíš Lučinu, Gervais nebo Cottage. :)
    nadule1   | 07.03.2011 07:45:22
    Reagovat | URL příspěvku
  • stridam oboji,stejne se skoro kazde maslo uz pali a roztiratelne je obcas azmoc nadupane vitaminy..prebytek je zase na skodu a vede treba ke vzniku osteoporozy jako u vitaminu A...ale co se da delat...
    Liberte   | 07.03.2011 06:30:11
    Reagovat | URL příspěvku
  • používám obojí,střídám to.
    Zuzbr   | 07.03.2011 05:41:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Ja zas jen margaríny.A do pečení kompromis Zlatou Hanu.Čisté máslo poznám a nedělá mi dobře.Má pro mě pachut tuku.Tak jak ostatní lidi poznají margaríny a nejí je,že mají pachut umělotin.
    Honafa   | 06.03.2011 22:25:58
    Reagovat | URL příspěvku
  • jen a pouze máslo   margarínům jsem nikdy nepřišla na chuť  
    kacato   | 06.03.2011 21:40:42 | Reakcí: 1, poslední: 07.03.2011 11:16:10
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
          margarín používala naše babička za války, když nic jinýho nebylo   máslo je máslo  
      hopik   | 07.03.2011 11:16:10
      Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×