Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zkušenost s potratovou pilulkou - diskuze

  • Zkušenost s potratovou pilulkou


    Ahoj holky,

    ráda bych se s vámi podělila o zkušenosti s potratovou pilulkou(balíčkem), kterou jsem nedávno podstoupila. Než jsem na ni šla hledala jsem všude možně zkušenosti a byla jsem ráda za každou co jsem našla, snad Vám i tato moje pomůže k rozhodnutí. Předem upozorňuji, že nepíšu pro ty, které mě budou osočovat za to, že jsem to udělala.

    Nejdříve mi můj gynekolog musel potvrdit těhotenství a sepsat se mnou žádost o ukončení těhotenství. První pilulku můžete dostat pouze do sedmého týdne těhotenství + 0. Já šla v 6tt+5.

    V den co jsem měla dostat první pilulku jsem ráno přišla do nemocnice. Pan doktor si mě vzal ještě na kontrolní ultrazvuk, dostala jsem k polknutí 3 tabletky mifegyne, které zapříčiní, aby se plod dále vyživoval. A musela čekat hodinu v čekárně jestli se mi neudělá špatně. Žádné účinky jsem necítila.

    Druhý den jsem začala špinit.

    Třetí den jsem opět v ránních hodinách přišla do nemocnice pro další tabletku. Zase jsem musela hodinu čekat. Už po cestě domů mě začínalo bolet v podbříšku. Naštěstí se k tomu může brát ibalgin, tak to byl můj kamarád po dobu dalších třech dní. Asi 3 hodiny po užítí tabletky se začaly dít věci. Začalo silné krvácení a odcházení dost velkých kusů čehosi. Nakonec jsem byla ráda, že jsem si ten den a v den další vzala dovolenou. To vše se během těchto dvou dnů sklidnilo a vše bylo jako při normální menstruaci.

    18. den mi opět začaly bolesti v podbříšku.

    19. den jsem měla jít na kontrolu, ale z důvodu stále krvácení jsme se domluvili na posunutí kontroly na 22.den. Bolesti stále přetrvávaly stejně jako krvácení. 22.den kontrola- po ultrazvuku se přišlo na to, že plod sice odešel, ale děloha je stále plná těhotenské hmoty. Dostala jsem tedy další prášky, které se braly 3xdenně a měly vyvolat další stahy dělohy, což by mělo vypudit zbytek obsahu. Vyvolávalo to snad ještě větší bolesti než samotné potratové pilulky, začala jsem opět silně krvácet. Další kontrola byla domluvena na 25. den. Byli jsme domluveni, že pokud by tyto prášky nevypudily obsah nastoupila bych 26. den na kyretáž.
    Dnes jsem byla na kotrole a sice v děloze ještě něco zůstalo, ale už to bylo malé množství, tak pan doktor řekl, že počkáme zda-li to odejde s nadcházející menstruací.
    Jinak co se týče ceny – sepsání žádosti o přerušení těhotenství 700,- Kč
    Potratové piluky – 3 500,- Kč

    Doufám, že už toto nebudu muset nikdy podstoupit a když tak bych se hodně rozhodovala jestli půjdu znovu na tuto metodu.
    Lucie000   | 16.07.2015 14:07:22
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Farmakologické ukončení těhotenství (potratová pilulka) (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×