Inzerce
Inzerce
Inzerce

Casualplay pro jarní miminko? - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Kočárek (strana 3).

  • Casualplay pro jarní miminko?
    Maminky, prosím poraďte. Moc se mi líbí kočárek Casualplay S4, ale dost mě odrazuje velikost korbičky :( Miminko se má narodit koncem března nebo začátkem dubna a žádný obřík to nebude :) Vydrží mi v hluboké korbičce alespoň do listopadu? A myslím tím nejen délku ale i šířku korby...nebo se ho mám raději vzdát, protože v zimě tam malého s fusakem už s největší pravděpodobností nenacpu? Anebo je sporták u tohoto kočárku dostatečně velký, polohovací až do lehu, aby mělo dítko dostatek pohodlí a prostoru i v něm? Moc děkuju za rady a názory!
    pupeecek   | 24.11.2013 20:42:51 | Reakcí: 1, poslední: 20.02.2014 11:50:39
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Casualplay pro jarní miminko?
      Naše sousedka ho měla a vydržel jí půl roku,pak přišla na to,že miminko roste jako "z vody" a musela koupit jiný.My měli 3 tec od ABC Design a vydržel nám skoro do 4 let.Sousedka si ho nakonec koupila taky,ptž. byl celkem lehký a snadno se dalo manipulovat se sedačkou,korbičkou i autosedačkou.Byl to prcek a byla zima,dívalo se na mě mimčo z korbičky,na jaře a v létě z autosedačky,protože měla stříšku a nebylo v ní takový vedro,pokud foukal vítr,otočila jsem v protisměru,byl to raubíř a chtěl koukat všude,otočila jsem ho po směru ať se rozhlíží a pozoruje.Dítě,které je zaujaté okolím míň zlobí.S autosedačkou do autobusu byl kočárek lehčí,v metru a na nakupování byl lepší sporťák.Capart si hověl a já všechno v klidu vyřídila.Řídítka jsem si nastavila akorát,přítel,který je vyšší taky,takže seděl perfektně.Sousedku bolely po 2 měsících záda (Cassual je fakt nízkej)a nakonec nadávali oba,protože kočárek stál 25000,- a vydržel půl roku.Nakonec koupila "ten náš" a pak už si jen lebedila.
      lukesova.kollerova   | 20.02.2014 11:50:39
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Kočárek (strana 3)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×