Inzerce
Inzerce
Inzerce

Kojím už třetí dítě a opravdu je to indi - diskuze

  • Kojím už třetí dítě a opravdu je to individuální, každé dítě je jiné...první dcerka byla opravdu závislák, na kojení se mi budila v noci každou hodinu, aby si podumlala prso...musela jsem ji vyloženě násilím odstavit ve 13 měsících, protože už to bylo neúnosné. Přešli jsme na Sunar a vyžadovala ho až do 3 let. Druhou dceru jsem kojila do 19 měsíců, odstavila jsem ji postupně a v klidu a pak už nechtěla ani žádnou umělou výživu. Třetí má 8 měsíců a stále kojím, v noci se budí max. 3x, tak asi vydržíme taky déle. Co se týká nemocnosti, tak to dle mého nezávisí ani tak moc na kojení, ale i na jiných faktorech. Třetí dítě je nemocné nejvíc (i přes plné kojení do 6 měsíců), protože starší dvě nosí ze školky nemoci, každý měsíc jsme měli aspoň rýmu, už máme za sebou i plané neštovice, zánět hrtanu, zánět průdušnice, zatím tedy vše bez ATB.
    Kojení je dobrá věc, ale dle mého názoru má každá mamina možnost volby a když to nejde a měla by se ona i mimčo trápit, tak je lepší dát přednost dokrmování. A co se týká délky kojení, tak mé děti byly vždy hotové během pěti minut:-)
    Sisina_ni   | 03.05.2012 10:05:56
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Je kojení jedinou cestou k citové vazbě matky a dítěte? (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×