Inzerce
Inzerce
Inzerce

V podstatě to probíhalo tak, jak je naps - diskuze

  • V podstatě to probíhalo tak, jak je napsáno v článku. Jen jako Naďa mám pitomou zkušenost s fotografem. Tedy s fotografkou. Focení mám velice ráda a o svatební fotografii se zajímám tak, že bych v budoucnu začala třeba fotit. Tudíž očekávám, že svatební fotograf bude mít plnou hlavu nápadů, co a jak kde vyfotit a nebude čekat, co se mu snese a vymyslí. Já všude lítala a vymejšlela, co vyfotit a kde. Fakt mě paní namíchla. Tvorba fotek jí ke všemu trvala strašně dlouho, tři týdny, a ještě jich udělala o 50 míň, než měla, některé, co jsme fotili a na které jsme se těšili, tam vůbec nedala. Vyflákla se na to. Ke všemu ještě pomluvila manžela u svatebčanů, že je absolutně nefotogenickej. Tomu se vážně říká profesionální přístup.

    Organizátor celého dne jsem byla já, což mě mrzí, protože by to tak nemělo být. Ale když nejsou schopní lidi, co se dá dělat.
    danicka84   | 24.01.2012 10:53:25
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Svatební den – průběh dne – jak co rozvrhnout, tipy (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×