Inzerce
Inzerce
Inzerce

V mé přítomnosti chce být jen semnou - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Separační úzkost (strana 2).

  • V mé přítomnosti chce být jen semnou
    Dobrý den, mám 12ti měsíční dceru. Poslední dobou vyžaduje neustále mou pozornost. Nezvládnu ani uvařit rychle oběd ani jí ani sobě. Pokud jsem v místnosti chce být jen semnou, s manželem nechce být. Když je ale manžel s dcerou sám, je úplně v pohodě, nekňourá. Stejně tak s moji sestrou, která ji hlídá přes víkend, když jsme s manželem v práci.
    Někdy má momenty, kdy si hraje sama, ale jejich málo. Mám ji v kuchyni na zemi se všemi hračkami, vidí na mě, nechám ji i hrát s hrnci, zabere to jen nachviličku a už se hrne ke mně a chce chodit za ruce.
    Nepláče vyloženě, když odejdu na záchod, jen kňourá.
    Myslela jsem si že jsou to zuby a někdy asi ano, ale má to dost často a trvá to dlouho. Dva měsíce určitě. Přestěhovali jsme ji zpátky k nám od ložnice a spí hned vedle mě.
    Děláme hodně aktivit a neustále ji mazlím a snažím si s ní hrát, pokud mě volá, ale nejsem si už úplně jistá jestli to není jen její rozmar.
    Po probuzení ve dne pláče. Večer usíná bez problému.
    Děkuji za jakoukoliv odezvu.
    Renata
    RenataSM   | 07.03.2014 16:09:29 | Reakcí: 1, poslední: 12.03.2014 23:25:58
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: V mé přítomnosti chce být jen semnou
      Dobrý den, tohle mi dělal chlapeček, když měl asi tak 11 měs. Trvalo to pár měsíců, vůbec si nehrál sám, byl problém cokoli udělat, chtěl být jen v náručí. Máme ještě dvě starší děti (11 a 6 let), taky se mu věnují, ale vždy to bylo jen na chvilku, neustále visel na mně. Pak to nějak přešlo, pobral možná víc rozumu :-) a začal si více hrát. Teď má 19 měsíců a je celkem v pohodě, nejraději má zvířátka a dům od Dupla a takové ty krabice, kde je "všechno". Než se tím probere, stihnu i něco udělat. Ale že bych v jeho přítomnosti třeba žehlila, to si netroufnu.. Možná tak vysát a vytřít obývák a kuchyň, ale to je tak tak :-)Když vařím, mám ho většinou v rámci zábavy v bezpečí na kuchyňské lince, protože jinak kňourá a tahá mě za nohavice :-):-)Je to sranda, držte se a vydržte :-)
      Tereza
      tereza1006   | 12.03.2014 23:25:58
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Separační úzkost (strana 2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×