Inzerce
Inzerce
Inzerce

pasivní posazování neprovádíme - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Předčasné posazování (strana 1).

  • pasivní posazování neprovádíme
    Ahoj všem, zajímavý článek. Taky naší malou holčičku předčasně neposazuju, věřím spíš českým pediatrům. To, že se dřív o pasivním sezení říkalo i u nás maminkám něco jiného, je jasné, medicína se vyvíjí a i lékaři mají nové poznatky o negativním vlivu takového jednání na vývoj dítěte a jeho motoriku.
    Naše malá sedí jen v autosedačce-kolíbce při cestách (snažím se omezit a zkrátit, pokud to jde), houpátko-sedačku nemáme. Malinkou jen občas vytáhnu za ručičky do sedu, když sama chce a zvedá hlavičku i hrudník nad podložku a natahuje ke mně ručičky. Když jí příkrmy, tak má takovou polohu pololeže, ani ne uhel 45%, aby se mi nezadusila příkrmkem a plně jí to vyhovuje, když jsem jednou zkoušela jinou polohu, tak se i vztekala). Nově máme koupenou jídelní židličku a ta se dá nastavit do polohy téměř pololeže, dnes vyzkouším:-). Mějte se, ahoj.
    lentilka906   | 24.04.2014 10:55:45
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Předčasné posazování (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×