Inzerce
Inzerce
Inzerce

Naďo, to je fakticky profík, myslím, že - diskuze

  • Naďo, to je fakticky profík, myslím, že zapláče každé dítě a co jsem si za ty 3 dny všimla u nás, tak plakají především chlapečci a jak jsou věkově namíchaní a chodí tam i ti z loňska, tak už znají vychytávky,jako z kterého okna jsou vidět rodiče při opouštění areálu, a tam se nalepí a ti noví s nimi a všichni pláčou   a srdceryvně mávají, já se venku raději neotáčím.
    Na tu radu ředitelky bych teda nedala, podle mě by ses' (ty maminka svého dítěte!) měla rozhodnout a dát na svůj instinkt, taky jsem si studovala a výslachala všechny mamminky a každá říká něco jiného. Díky tomu,že u nás nebyla šance jinak, tak jsem ji ty dva dny dala jen dopo. A znám školku,kde se smí dát dítě celý první týden jen na hodinu. Já jsem taky raději pro celodenní docházku, navíc kolikrát je to skoro podmínka při přihlášce. A ještě je další důležitá věc, na které se tedy shodla většina maminek, nenechat se "ukecat" dítětem a jednou nebo dvakrát do školky nejít, pochopí že to jde a pokud tam není vyloženě šťastné, tak toho prostě bude zneužívat.
    Jak jsem četla o tom jablíčku, tak mě hned napadlo, že dašlí den bude třeba banán :-)
    Jsem moc zvědavá na další pokroky a to malování je bezva!
    veru-beru   | 05.09.2011 09:50:44 | Reakcí: 1, poslední: 05.09.2011 12:01:35
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Díky moc, Veru. Dneska ráno jsme měli taky srdceryvnou scénu a přesně jsem tatínkovi říkala, že to jen Kubík zkouší... Chudák Tom z toho byl ale dost zdrchlej. Nechám mu přečíst vaše názory, to by ho mohlo povzbudit.  
      nadule1   | 05.09.2011 12:01:35
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Kubíkův první týden ve školce: Hektické ráno, přivítání ve třídě Ježečků, spinkání a nahlášený problém (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×