Inzerce
Inzerce
Inzerce

Špiněný o dva dny dříve, hnědý výtok a bolesti na prsou - diskuze

  • Špiněný o dva dny dříve, hnědý výtok a bolesti na prsou
    Dobrý den,
    měla bych dotaz ohledně možného otěhotnění. HA beru cca 6let Stodette. Pilulky beru pravidelně. Asi 10krát se mi za tento rok stalo, že jsem zapoměla a hned další den dopoledne jsem si vzala 2 pilulky více, čímž jsem zvýšila hladinu hormonu. Krvácení ze spádu jsem měla pravidelně, takže žádné známky o oplození vajíčka nebylo. Nedávno se mi stalo, že mě začala bolet prsa,co se mi za braní HA nestávalo, mám nafouklé břicho, průjem,navíc jsem přestala tuto středu brát pilulky, skrze zdravot.potíže a to jsem pohl.styk od středy neměla a zítra bych měla mít krvácení ze spádu, ale dva dny špiním a mám velké bolesti břicha a prsou. Také jsem párkrát zvracela. Test jsem si udělala a byl negativní. Může to být těhotenství? Nebo jen špinění za to, že jsem tuto středu přestala brát HA? Nikdy jsem po těch 6 letech takové problémy neměla, ani bolesti prsou natož bolesti v podbříšku. Děkuji za odpovědi. 
    Hanullka90   | 31.05.2015 14:01:43 | Reakcí: 1, poslední: 09.06.2015 08:00:48
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Špiněný o dva dny dříve, hnědý výtok a bolesti na prsou
      Pokud jste v tomto týdnu přestala brát antikoncepci, je možné, že stav, který popisujete je ze změny hladiny hormonů, to bývá vcelku obvyklé. To, že jste to předtím neměla, neznamená, že se to nemůže objevit nyní. Pokud ale krvácení ze spádu nenastane, radši si udělejte v týdnu ještě jeden těhotenský test. Někdy může být falešně negativní.
      Pokud užíváte antikoncepci, přečtěte si pozorně příbalový leták, kde jsou vypsány všechny situace včetně vynechání tablety. Rozhodně se neberou další den 2 tablety.
      MUDr. Veronika Ťápalová
      Baby on line   | 09.06.2015 08:00:48
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Jak poznám, že jsem těhotná (strana 11)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×