Inzerce
Inzerce
Inzerce

Mamka medox - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Průběh hubnutí (strana 2).

  • Mamka medox
    Mamce se sem nejde z práce přihlásit, mají to zablokované. Proto zde email od ní ps. bude si to tu číst  ):


    Ahoj Baru!
    Z práce se nemohu přihlásit abych Ti napsala na Baby ..
    Takže moje doporučení a zkušenosti z celoživotního hubnutí!
    Nejez nikde venku tak, že by sis koupila něco a zhltla to cestou! Vůbec si neuvědomíš co jíš a že jíš, takže za chvíli je hlad a koupíš si zase něco!

    Po porodu jsem měla také skoro 100 kg, ale do roka jsem zhubla 30 kg. Myslím a zkušenost mi to potvrzuje, že je vše v hlavě! Člověk musí hodně chtít a mít pro koho hubnout.
    Vy jste všechny mladé a rozhodně motivaci máte! Líbit separtnerovi i svým dětem je důležité!

    Cvičení je důležité, ale velmi těžké se donutit, to chápu. Je ale moc důležité začít třeba tím, že s kočárkem chodíte na dlouhé procházky rychle (žádné ploužení se po okolí!)! Než shodíte pár kilo neposkakujte a neběhejte, aby Vás nebolely klouby.

    Omezte - nejlépe vynechejte přílohy - chléb, rohlíky, knedlíky. Pokud bez toho nemůžete být dejte si ráno celozrnné pečivo, ale jen jeden kus! Také pozor na műsli je doslazované a velmi kalorické!!
    Pijte čistou vodu klidně z kohoutku, stejně nevíte jak láhve skladují.
    Pokud budete mít hlad mezi jídlem jezte kdykoli pouze zeleninu - bez dresingů, majonézy atd. za několik dní si zvyknete a nebudete potřebovat ani žádná dochucovadla! Doporučuje se sníst několik porcí zeleniny za den, ale děláte-li si salát dejte si pak pozor i na to kolik dáte oleje! Je zdravé použít olivový olej, ale pouze několik kapek a bez cukru!!

    Cukr nahradíte ovocem a opět musíte dávat pozor na množství! Rozhodně je cukr v něm zdravější než sladit čaj nebo kávu o zákuscích nemluvě!

    Takže moc držím palce a je mi líto, že jsi některé mé rady ignorovala. Vždycky je hrozně lehké se neomezovat a přibrat.., ale teď to chce vydržet a uvidíš, že za 2 měsíce to už půjde samo!
    Držím palce i ostatním a pokud chceš můžeš to dát na net! máma
    medox   | 17.02.2011 16:56:44 | Reakcí: 1, poslední: 17.02.2011 17:24:15
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Mamka medox
      mamince děkuji, zajímavé rady    

      No a já běžně jím celozr. pečivo , nebo chleba 2x-3x denně  
      Small   | 17.02.2011 17:24:15
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Průběh hubnutí (strana 2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×