Inzerce
Inzerce
Inzerce

Časté buzení v noci - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Spánek (strana 1).

  • Časté buzení v noci
    Dobrý den,

    mám 8měsíčního syna. Od půl roka se často v noci budí. Dříve spával od 19hod. do 5hod. ráno nepřetržitě, pak jsem mu dala mléko a usnul ještě na 2-3hod. Před dvěmi měsíci se v noci začal budit. Někdy se vzbudí 2x-3x za noc, ale někdy i každých 20minut. Vždy to začíná tím, že se přetočí na bříško a začne plakat, protože tak spát nechce. Když ho přetočím zpět začne plakat. Má červené oči, pořád zívá a je vidět, že je ospalý, ale nemůže usnout a pořád se rozptyluje přetáčením. Teď se tento zvyk zhoršovuje tím, že si začíná v postýlce stoupat. Jediná metoda, jak se uklidní a na chvíli usne je čaj. Vždy si trochu cucne a usne. Nčkdy ale čaj už nezabírá, tak musím dát mléko. Od druhého měsíce používáme Nutrilon HA.

    Prosím, kdo by měl podobnou zkušenost a radu, jak se vrátit k prospinkaným nocím, poraďte jak na to. Děkuji moc za radu.
    Benetková   | 29.01.2011 20:53:55 | Reakcí: 1, poslední: 03.11.2011 14:01:47
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Časté buzení v noci
      Ahojky, ja tedy zkusenost vlastni jeste nabidnoyt nemohu, ale co zkusit bud polohovaci valecky, aby se sam nepretacel na brisko, my je taky zakoupili, kvuli spani na boju, jelikoz mame problemy se zvracenim.da se to velikostne nastavit stoji kolem 400 ,- nebo sikovna maminka muze usit. Jinak ohledne toho spani mohu doporucit bud Estivilovu metodu rizeneho usinani, nebo mohu na mail poslat knihu Kazde dieta vie zaspat, je tedy ce slovenstine, ale snad 98%pozitivnich reakci na nauceni spanku.my jsme na to jeste dot maly mame dva meice, ale taky to budeme praktikovt, kdyz budou problemy.kmadka zacala estivilvu metodu uz u trimesicniho chlapecka a po tydnu jim krasne spi. O pul osme daji do loznice, pusinka, dobrou noc a jdou pryc a malinky si trohu pobrouka, nekdy trosku poplace a spinka. Je to ovsem zkouska rodicovskych nervu o vydrzi, ale ono byt porad vzhuru taky. Tak zkuste, kdyztak pisnete mail, mohu vam knihu preposlat. Posilam pozdrav a mnoho uspechu.
      alysia   | 03.11.2011 14:01:47
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Spánek (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×