Inzerce
Inzerce
Inzerce

Já obalovaný sýr klasický nedělám - vždy - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Jak smažit sýr (strana 1).

  • Já obalovaný sýr klasický nedělám - vždy mi vyteče a navíc mi vadí, jak se při konzumaci "táhne". Dělám ho tak, že ho nahrubo nastrouhám na struhadle, spojím vajíčkem a dělám placky ("karbanátky"), které obalím ve strouhance a smažím. Nikdy nevyteče a navíc se líp jí - netáhne se...  
    Hehelucha   | 29.10.2009 10:17:24 | Reakcí: 6, poslední: 19.02.2010 16:56:39
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      A drží ten sýr s vajíčkem pohromadě,když to obaluješ????
      tygřímáma   | 29.10.2009 10:25:59
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        Drží to pohromadě - občas přidám i strouhanku... A i když z placky trčí kousky nastrouhaného sýra, nikdy mi nevytekl. Mám tuhle vychytávku od tátovo manželky a nevěřila jsem, dokud jsem to nevyzkoušela. Chutná to tak i dcerce.
        Hehelucha   | 29.10.2009 10:40:26
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      kolik tak sýra na jedno rozšlehaný vejce, to vejce solíš nebo už ne, myslím si že bych do toho takhle mohla přidat i nějaké kořeníčko, papriku nebo vegetu, možná i česnek by to uneslo...Hmmmm, vyzkoušíme co nejdřív, už mi tečou sliny
       
      Dejmalka   | 30.10.2009 05:28:01
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        vejce nesolím - stačí chuť sýra... ale různě směs ochutit kořením, to není vůbec špatný nápad   jinak vajíčka dávám přiměřeně  
        Hehelucha   | 30.10.2009 10:59:07
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      tak jsem to dnes vyzkoušela a není to ono. Ke smaženému sýru tyhle placky mají asi tak daleko jako krokety k opečeným bramborům.
      Dejmalka   | 19.02.2010 16:56:39
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Jak smažit sýr (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×