Inzerce
Inzerce
Inzerce

Maminka Daniela: Balzám na bradavky Weleda velmi dobře hydratuje a regeneruje

Hodnocení po měsíci testování

Milí čtenáři,

s výrobky od Weledy mám již několik dobrých zkušeností, a tak jsem moc ráda, že jsem měla možnost otestovat i tento nový produkt - Balzám na bradavky.

Mé zkušenosti s Weledou a jinými produkty k ošetření bradavek

Již delší dobu sama používám například Levandulový zklidňující olej, který nejen pečuje o pokožku, ale před spaním také krásné zklidňuje mysl. S narozením dcery Johanky jsem do výbavy navíc zařadila také Měsíčkovou kojeneckou koupel a Olej na masáž bříška od Weledy a s obojím jsme já i Johanka moc spokojené.

Inzerce

Zezačátku jsme s kojením trochu bojovaly

Johanka, které je teď už 2,5 měsíce, se narodila císařským řezem, navíc o pár týdnů dříve. V prvních týdnech po narození jsme s kojením trochu bojovaly, což bylo na stavu bradavek bohužel znát. Proto jsem už před testováním balzámu od Weledy měla zkušenost ještě se dvěma dalšími produkty určenými k péči o bradavky. Jeden byl čistě na bázi lanolinu, ve druhém případě šlo o bylinný olej.

Čistě přírodní pohlazení

Weleda balzám v sobě v podstatě spojil výhody obou těchto mnou předtím užívaných přípravků - je čistě přírodní, ale nejde o olej (který je tekutý a hůř se vstřebává, což znamená, že se také lépe vsakuje do oblečeníb:). Obsahuje jak bylinnou složku, tak i všemocný lanolin. Barva i vůně balzámu v podstatě odpovídá tomu, že je v něm obsažen měsíček lékařský. Je bez parfemace, takže jde o příjemnou vůni bylin.

Inzerce

Velkou výhodou je, že balzám není potřeba před kojením omývat.

Spokojená maminka, spokojené miminko!

Již po pár použitích je znát, že balzám velmi dobře hydratuje a regeneruje, a i když to třeba zrovna bradavky nemají jednoduché, balzám dá vše rychle do pořádku. A musím říct, že bylo opravdu patrný rozdíl, pokud byl balzám použit po každém kojení nebo jen například dvakrát denně. Podle mého ani při takto častém použití se není třeba obávat, že balzám za chvíli dojde. Myslím si, že tak dva, tři měsíce tuba určitě vydrží.

Inzerce

Nevýhody jsem já osobně u balzámu nenašla snad žádné. Někomu, kdo není zvyklý na čisté přírodní produkty, možná nemusí vyhovovat vůně.

Doporučuji maminkám, které chtějí odřeným a popraskaným bradavkám předcházet nebo jimi trpí

Po měsíci testování musím tedy říct, že Balzám na bradavky od Weledy má očekávání rozhodně splnil.

Inzerce

A za sebe balzám určitě doporučuji ostatním - ať už maminkám, jejichž bradavky momentálně trpí, nebo těm, které chtějí odřeným a popraskaným bradavkám předcházet. 

Maminka Daniela

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Maminka Daniela: Balzám na bradavky Weleda velmi dobře hydratuje a regeneruje - diskuze

Poradna

Dobry den,
chtela bych se zeptat ohlede menstruace kterou jsem dostala pred laparoskopickym zakrokem s mimodeloznim tehotenstvi. Zacala mi ten den kdy jsem sla na zakrok a trvala tak jak klasiky tech sedm dni muzu ji pocitat mezi prvni tri cykly po operci?

Dobrý den,

tohle zhodnotit takto v rámci internetové poradny nelze, při mimoděložním těhotenství často dochází ke krvácení, které si můžeme mylně vykládat jako menses. Jako menstruaci bych považovala krvácení, které nastane až po operaci.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:16
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×