Inzerce
Inzerce
Inzerce

Maminka Bohumila: Balzám Weleda neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film

Hodnocení po měsíci testování

Ahoj maminky.

jmenuji se Bohumila a ráda bych vám představila balzám na bradavky od firmy WELEDA. Jako maminka lehce nedonošeného miminka, které má problém s přisáváním, jsem za toto testování nesmírně ráda.

Inzerce

Do testování balzámu na bradavky Weleda jsem šla s nadšením

Hned jak mi přišel balíček s balzámem, nadšeně jsem se vrhla na rozbalování a testování. Zrovna jsem totiž utírala slzy po bolestivém kojení. Po otevření jsem si hned prohlídla obal: jsou na něm dobře čitelné údaje, jako je složení a návod na použití. Balzám se dá používat buď v těhotenství, nebo při kojení. Údaje jsou uvedeny v českém i slovenském jazyce. Tuba má pouze anglický název, zvolila bych proto i na tubu český/slovenský název. 

Tuba s balzámem krásně padne do ruky

Tuba s balzámem dobře padne do ruky, víčko se dá lehce odšroubovat i zašroubovat jednou rukou. Na spodním lemu tuby je čitelně vyznačen datum exspirace, které je uvedeno rovněž i u čárového kódu na krabičce. 

Inzerce

Srovnání balzámu na bradavky Weleda s ostatními produkty

Jelikož doma už nějaké produkty na péči o bradavky mám, můžu udělat malé porovnání. WELEDA voní lehce po lanolinu, má světle žlutou barvu a hutnější krémovou konzistenci, která se přiměřeně roztírá. Vůně je mi příjemná, rozpoznám v ní i včelí vosk. 

Další (asi nejznámější) produkt je vlastně čistý lanolin, takže je díky tomu hůř roztíratelný.

Inzerce

Krém na bolestivé a popraskané bradavky

Krém na bradavky ze známé drogerie je více "vodnatý", takže je velmi lehce roztíratelný po bolestivě rozpraskané bradavce, nicméně se rychle vsákne do prsní vložky a neudělá téměř žádný ochranný film. V účinnosti hojení u mě vede právě balzám od Weledy, takže oželím i menší bolest při roztírání, když musím na bradavku lehce zatlačit (při velké prasklině to není moc příjemné).

Inzerce

Weleda neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film

Díky ne úplně dokonalé technice kojení mého druhorozeného syna jsou praskliny opravdu velké a hluboké. WELEDA neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film. Výhodou je, že se před kojením nemusí bradavky oplachovat. Pro zajímavost jsem krém zkusila ochutnat: balzám je lehce nahořklý, ale mému synovi ta chuť nijak nevadí. 

Bradavky se po pár dnech začaly pomalu hojit

Již po pár dnech užívání jsem cítila úlevu a bradavky se začaly pomalu hojit. V kombinaci s chrániči bradavek je účinek téměř okamžitý.

A negativa? 

Snad jen to, že na tubě je název a popis pouze anglicky. Někdo by mohl napsat i vyšší cenu, ale za produkt, který mi takto pomáhá, si ráda připlatím.

Byla jsem překvapena účinností a příjemným pocitem, který balzám po aplikaci zanechal

Celkový dojem z tohoto produktu je výborný. Byla jsem velmi mile překvapena účinností a příjemným pocitem, který balzám po aplikaci zanechal. 

Nemůžu jinak než doporučit balzám všem maminkám, které mají problémy s popraskáním bradavek tak jako já. S WELEDOU nešlápnete vedle.

Maminka Bohumila

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Maminka Bohumila: Balzám Weleda neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film - diskuze

Poradna

Dobry den,
chtela bych se zeptat ohlede menstruace kterou jsem dostala pred laparoskopickym zakrokem s mimodeloznim tehotenstvi. Zacala mi ten den kdy jsem sla na zakrok a trvala tak jak klasiky tech sedm dni muzu ji pocitat mezi prvni tri cykly po operci?

Dobrý den,

tohle zhodnotit takto v rámci internetové poradny nelze, při mimoděložním těhotenství často dochází ke krvácení, které si můžeme mylně vykládat jako menses. Jako menstruaci bych považovala krvácení, které nastane až po operaci.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:16
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×