Inzerce
Inzerce
Inzerce

Maminka Alena: Díky balzámu Weleda se dostavila úleva poraněných bradavek

Hodnocení po měsíci testování

Dobrý den,

především chci velice poděkovat za vybrání na testování Weleda balzámu na bradavky.

Produkty Weleda jsou opravdu velice kvalitní a vydrží dlouho

Tuto značku mám velice ráda, používáme ji pro čerstvě narozenou dceru. Je dražší, ale vydrží velice dlouho a je opravdu velice kvalitní. S tím jsem se opět ujistila i při testování tohoto super balzámu na bradavky. 

Inzerce

Díky balzámu se dostavila za chvilku úleva poraněných bradavek

Hned po otevření balíčku, na který jsem se velice těšila, jsem balzám musela použít. Zrovna jsem kojila naši princeznu a ona mě dost nepříjemně škrábla přímo do bradavky. Byla to bolest, sáhla jsem hned po krému a úleva se po chvilince dostavila.

Inzerce

Dalších pár nepříjemných chvil vzniká momentálně skoro každý den, naší malé asi začínají trápit zoubky a tak při kojení stiskává bradavku strašně silně, což je opět bolestivé, též vždy hned mažu a úleva je téměř ihned. Jinak odsávám elektrickou odsávačkou, ta má též velkou sílu, je to občas taky bolestivé, takže po každém odsátí mažu i preventivně. 

Balzám je krásně roztíratelný, dobře se vstřebává

Co se týká konzistence - balzám je krásně roztíratelný, dobře se vstřebává a co je u mě top, nedělá nevypratelné fleky, jako např. krém od Medely či Bepanthenu. Takže mohu s klidem používat a nebojím se, že nepůjde vyprat, což je úžasný benefit, který zatím neměl žádný krém.

Inzerce

Balení vydrží na dlouhou dobu

Jako další výhoda je, že stačí vážně velmi malé množství rozdělit mezi 2 prsty a je namazáno dostatečně, trochu jsem se bála, že je to dost malé balení a že nevydrží, ale používám jej denně a stále je v tubě dostatek krému.

Díky balzámu Weleda nemám již problém s popraskanými bradavkami

Při kojení jsem měla často problém s popraskanou bradavkou až do krve, následné bolavé stroupky, které se jen tak nedaly zahojit, co používám Weleda balzám, musím tedy zaťukat, tak vážně tento problém nenastal a to ani jednou a to je pro všechny kojící perfektní pomocí.

Inzerce

Po používání se mi změnila barva bradavek

Po nějaké době používání jsem zaznamenala, že z těch tmavých hnědých bradavek se začínají stávat světle růžové, za což jsem moc ráda, takže i barva muže být ovlivněná požíváním.

Balzám jsme využili i pro drobná poranění syna

Ještě mám jednu zkušenost. Někdo si možná poťuká na hlavu, ale můj mladší syn si udělal ošklivý úraz v bazénu. Na nohu mu spadla velká hrací umělohmotná kostka a měl tam velikou krvavou ránu, když za mnou večer přišel, že ho to strašně bolí, kojila jsem a u sebe jsem měla jen nachystaný tento balzám, a tak jsem mu ránu namazala. A i mu mírně zmírnila bolest a ulevilo se mu. Na druhý den přišel dom po koupeli druhý syn, že si v koupelně šlápl na krabičku na mýdlo, opět umělohmotnou, takže zase rána do krve a bolest. Opět se vše odehrálo při kojení, neměla jsem zas nic jiného po ruce a tak sem opět použila tento poklad a zabralo, takže využití je určitě i náhlých jiných případech. :-)

Děkuji Weledě za tento skvělý balzám

Po celou dobu zkoušení balzámu jsem nezaznamenala ani jednu jedinou nevýhodu, takže Weledě velice děkuji za tento skvělý balzám a to vlastně ne jen já, ale celá naše velká rodina! A v tubičče stále máme!

Maminka Alena

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Maminka Alena: Díky balzámu Weleda se dostavila úleva poraněných bradavek - diskuze

Poradna

Dobry den,
chtela bych se zeptat ohlede menstruace kterou jsem dostala pred laparoskopickym zakrokem s mimodeloznim tehotenstvi. Zacala mi ten den kdy jsem sla na zakrok a trvala tak jak klasiky tech sedm dni muzu ji pocitat mezi prvni tri cykly po operci?

Dobrý den,

tohle zhodnotit takto v rámci internetové poradny nelze, při mimoděložním těhotenství často dochází ke krvácení, které si můžeme mylně vykládat jako menses. Jako menstruaci bych považovala krvácení, které nastane až po operaci.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:16
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×