Inzerce
Inzerce
Inzerce

Závěrečné hodnocení přístroje MioMat

Milí čtenáři,

MioMat mám doma už 3 týdny a za tu dobu jsem stihla vyzkoušet spoustu receptů. Zhruba po týdnu jsem už vychytala kolik ingrediencí a vody použít k získání požadované konzistence. 

MioMat zvládnou děti i manžel

S MioMatem se pracuje jednoduše a jeho ovládání zvládnou děti i manžel, který běžně nevaří. Úklid MioMatu je stejně snadný, jako vaření v něm. I když se mi stalo, že se mi jídlo v něm připálilo, stačilo nechat chvíli odmočit a pak umýt pod teplou vodou přiloženou houbičkou. V tomto také velmi oceňuji, že se dá odpojit přívodní kabel.

Inzerce

Nejvíce se nám MioMat osvědčil k přípravě kaší

Rádi snídáme kaše, ale jejich příprava je často časově náročná. Zvlášť, když jsou připravované z celých zrn. Takhle jsem nemusela vstávat dřív k přípravě snídaně. Mezitím, co se kaše vařila, jsem stihla obléct děti, ranní hygienu i připravit ovoce ke kaši. Velmi mě potěšilo, jak si MioMat poradit s celými zrny. Vyzkoušela jsem kaši z pšenice špaldy, celé pohanky i jáhel. Kaše byly výborné, i přesto, že kaše z vody nám příliš nechutnají. 

Inzerce

Pro mě zásadní věcí je také to, že vím, jaké suroviny jídlo obsahuje. Zde o tom mám naprostý přehled. Kaše bylo sice víc, než jsme na snídani zvládli sníst, ale ze zbytků jsem udělala skvělé karbanátky (nestihla jsem je ani vyfotit). 

MioMat si poradí i s rostlinnými mléky

Další skvělou věcí, kterou MioMat zvládne na jedničku, jsou rostlinná mléka. U nás sice ne tak častá, ale jako obměna jídelníčku super! Krásně si poradil s mandlemi a mandlovou drť jsem opět spotřebovala. Tentokrát do koláče. Vyzkoušela jsem i nějaké další polévky např. brokolicovou, která patří mezi naše oblíbené nebo hráškový krém. Polévky nás moc neoslovily. Máme rádi, když jsou v polévce kousky a můžu si ji v průběhu vaření dochucovat.

Inzerce

Ze smoothie z MioMatu jsme vytvořili i zmrzlinu

Hodně jsem dělala smoothie. To jsem si oblíbila hlavně já. A když zbylo, dala jsem ho zamrazit do tvořítek na zmrzlinu. To zase velmi ocenily děti. 

Inzerce

Jahodová omáčka z MioMatu

V MioMatu jsem nevyzkoušela přesnídávky či zeleninové kaše. Moje děti už jsou na to asi velké. Vyzkoušela jsem jen jahodovou „omáčku“ (při více ingrediencí věřím, že i skvělá přesnídávka) a používáme ji na kaši, knedlíky nebo do jogurtu.

MioMat vám ušetří zdlouhavé vaření

Celkově jsme byli doma s MioMatem spokojeni. Zvláště na snídaně mi velmi usnadnil práci. Pokud se stalo, že jsem potřebovala uvařit rychlý oběd, hodil se i program na polévky. Při malých dětech se tento pomocník určitě hodí a ušetří zdlouhavé vaření. Porce nám vždy vyšla pro 3 – 4 osoby a někdy ještě zbylo.

Maminka Zuzana

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Závěrečné hodnocení přístroje MioMat - diskuze

Poradna

Dobry den,
chtela bych se zeptat ohlede menstruace kterou jsem dostala pred laparoskopickym zakrokem s mimodeloznim tehotenstvi. Zacala mi ten den kdy jsem sla na zakrok a trvala tak jak klasiky tech sedm dni muzu ji pocitat mezi prvni tri cykly po operci?

Dobrý den,

tohle zhodnotit takto v rámci internetové poradny nelze, při mimoděložním těhotenství často dochází ke krvácení, které si můžeme mylně vykládat jako menses. Jako menstruaci bych považovala krvácení, které nastane až po operaci.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:16
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×