Inzerce
Inzerce
Inzerce

Hodnocení MioMatu po týdnu testování

Milí čtenáři,

MioMat mám doma už týden, tak jsem v něm už stihla vyzkoušet různé recepty. 

Jednodušší příprava polévky než s MioMatem už asi neexistuje

Po smoothie a kaši jsem vyzkoušela dýňovou polévku, protože je jedna z našich oblíbených. Jednodušší příprava polévky už asi neexistuje. Prostě jen dám všechny suroviny nakrájené na kousky do MioMatu, zapnu program „Mash“ a za 25 minut mám hotovou polévku. Mezitím stihnu třeba vyskládat myčku, pověsit prádlo, nebo si zahrát s dětmi pexeso. Celá dávka vyjde na 4 porce, takže se najíme všichni. Polévka byla dobrá, jen dám příště zase víc surovin – máme rádi krémovější.

Inzerce

Rýžovo-kokosové mléko bylo v MioMatu krásně rozmixované

Hodně mě zajímalo, jak si MioMat poradí s ořechy a jaké z něj bude rostlinné mléko. Na začátek jsem vyzkoušela rýžovo – kokosové mléko. Přestože je program na rostlinné mléko poměrně krátký, vše bylo krásně rozmixované a stačilo jen přecedit přes přiložené sítko, dochutit medem a měli jsme mlíčko k snídani. 

Inzerce

Chia pudink s jahodovou omáčkou

Jelikož nám ale trochu mléka zbylo, napadlo mě, že z něj udělám chia pudink. Stačilo jen smíchat chia semínka s mlékem a dát do lednice odstát. Jelikož jsme měli zrovna na zahrádce přebytek jahod, zkusila jsem, jak to dopadne, když je dám do MioMatu. Cca půl kila jahod, trocha třtinového cukru a chia semínek, zapnula jsem na program „Raw“ a vznikla z toho taková jahodová omáčka. Hned jsem ji použila do chia pudinku. Skvělá bude i do kaší, na lívance nebo tvarohové knedlíky. Vyzkoušela jsem také mléčný koktejl, který byl opravdu skvělý. Stačilo mléko, banán a hrušky na program „Smoothie“.  

Inzerce

Veškeré čištění MioMatu zatím proběhlo bez většího úsilí

Stačila opravdu jen teplá voda a houbička a za 5min umyto. 

Inzerce

Výhodou MioMatu je rychlá příprava jídel bez stání u plotny

Zatím nám nejvíce chutnala polévka, mléko a samozřejmě smoothie. Jako velké plus MioMatu vidím rychlou přípravu jídel, bez stání u plotny, což se hodí zvlášť na snídani. Trošku mě mrzí, že se nedá v průběhu programu přidat suroviny, nebo koření, či zvolit jen vaření, bez mixování (u programu na polévky). Zatím nám ale vše chutnalo, takže to zas tak nevadí.

Maminka Zuzana

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Hodnocení MioMatu po týdnu testování - diskuze

Poradna

Dobry den,
chtela bych se zeptat ohlede menstruace kterou jsem dostala pred laparoskopickym zakrokem s mimodeloznim tehotenstvi. Zacala mi ten den kdy jsem sla na zakrok a trvala tak jak klasiky tech sedm dni muzu ji pocitat mezi prvni tri cykly po operci?

Dobrý den,

tohle zhodnotit takto v rámci internetové poradny nelze, při mimoděložním těhotenství často dochází ke krvácení, které si můžeme mylně vykládat jako menses. Jako menstruaci bych považovala krvácení, které nastane až po operaci.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:16
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×