Recept: Domácí čokoláda

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Rozpustit 25 dkg Omegy,přidat 20 dkg moučkového cukru,5 dkg kakaa,5 dkg suchého mléka,1 vanilkový cukr.
Leju do formiček vylitých studenou vodou,nechám ztuhnout a vyklopím.
Pro milovníky hořké čokolády doporučuju vynechat cukr a naopak přidat kakao.
autor: tygřímáma    Poslední změna: 03.12.2009 19:35:46
Předchozí článek Vánoční punč Další článek Kuličky podle Tygřímámy
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×