Recept: Květák zapečený s uzeným mase

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
1 květák
250 g těstovin
200 g uzeného masa
150 g strohaného sýra (dle chti)
3 vejce
zakysaná smetana, sůl, pepř, 1/s l mléka

Květák a těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Zapékací mísu vymastíme a vysypeme strohankou. Dno plníme těstovinami, přidáme uzené maso nakrájené na kostičky a květák rozebraný na růžičky. Osolíme, opepříme, posypeme sýrem a ještě jednou postup opakujeme. Smetanu, vejce a mléko rozšleháme a květákovou směs zalijeme. Upečeme dorůzova.
autor: Stáňa    Poslední změna: 22.08.2007 13:10:00
Předchozí článek Špagety s tuňákem Další článek Lívanečky SILVA MARINA
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×