Recept: Mexické Salsy

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

budu postupně doplňovat je jich mooc

SALSA ČERVENÁ STRAKATÁ :)

450g nakrájených rajčat

3-5 stroužků česneku

1/2 svazku koriandru nakrájeného nahrubo

1 nakrájená malá cibule

1-2 lžičky salsy z papriček chipotle 

až 1 lžička cukru

limetová š´táva

sůl

mletá skořice, nové koření, kmín

 

postup:

Rajčata, česnek a koriandr rozmixujeme na kaši. Přidáme cibuli a salsu z papriček chipote, limetovou šťávu a sůl podle chuti případně ostatní koření dle chuti. nejlépe chutná čerstvá.

SALSA CHIPOTLE

autor: medox    Poslední změna: 31.03.2011 10:42:44
Předchozí článek Zdravá tvarohová pomazánka, která chutnala
všem Calamitníkům :-), ...i dětem
Další článek Mrkvova
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×